This version of the page http://volz.ua/hosting/ (213.160.133.178) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-10-20. The original page over time could change.
Високоякісний веб хостинг – це Ваш вибір!
  •  
  •  

ХОСТИНГ

КЛІЄНТАМ ТОВ "НВФ "ВОЛЗ" ДОСТУПНІ ПОСЛУГИ, КОТРІ ВКЛЮЧАЮТЬ В СЕБЕ РОЗМІЩЕННЯ ТА ЗБЕРІГАННЯ ФАЙЛІВ ВАШОГО КОНТЕНТУ.

Ми пропонуємо високоякісний хостинг на вигідних умовах. Сервіс є доступним для всіх видів сайтів, починаючи з тих, котрі використовують найсучасніші технології, і навіть для сайтів початкового рівня. Наше обладнання забезпечить безперебійну роботу виділених серверів.

ПЕРЕВАГИ ПОСЛУГИ

ВАМ НАДАЄТЬСЯ ЗДАТНІСТЬ ОБ'ЄДНАТИ БАЗУ ДАНИХ І ЗРОБИТИ ЇЇ ДОСТУПНОЮ НА ВАШИХ МОБІЛЬНИХ ПРИСТРОЯХ, ВЕБ-КЛІЄНТІ ТА ЕЛЕКТРОННІЙ ПОШТІ.

Наші послуги підходять для тих, кому доводиться працювати з величезними телефонними книгами, котрі накопичилися за часи роботи. Тепер, користувачі мають можливість отримати всі свої контакти майже на будь-якому пристрої за декілька хвилин у будь-якому куточку земної кулі. Враховуючи це, клієнтам надається резервна копія на нашому сервері, котра дозволить не змарнувати коштовний час на копіювання даних з усіх пристроїв.

ВОЛЗ ВИКОНУЄ ПІДКЛЮЧЕННЯ ДО СЕРВЕРІВ З ЗАЛУЧЕННЯМ НАЙНОВІТНІШИХ ПРОТОКОЛІВ

Це зробить можливим створення загальної системи папок електронної скриньки та можливість фільтрування отриманої інформації через скриньку на персональному комп'ютері, до котрої можна отримати доступ через мобільний пристрій або веб-сервіс. Таким чином, значно покращується якість праці мобільних користувачів, котрим , зазвичай, і не вистачає саме такого сервісу.

ПОСЛУГИ ВЕБ ХОСТИНГУ ВІД ТОВ "НВФ "ВОЛЗ"

ІНФОРМАЦІЙНІ ПОРТАЛИ

Веб-хостинг здійснюється на базі усіх загальнодоступних високоякісних технологій сучасного світу, враховуючи коректування щодо потреб клієнтів.

ПОШТОВИЙ ДОМЕН empty

Сьогодні послуги з розміщення поштового домену або електронної скриньки більш не є інноваційними в даній сфері.

ХОСТИНГ БАЗ ДАНИХ empty

Наша компанія робить можливим використання наших баз даних, щоб зменшити затрати клієнта на систематизацію. Також ми робимо зручнішим процес розміщення на нашому обладнанні.

ВІРТУАЛЬНИЙ ХОСТИНГ

Цей термін означає виділення місця на диску для розміщення веб-ресурсу з єдиною мережею виконання веб-сервісів та обчислювальних ресурсів.

ВИДІЛЕНИЙ АБО ПРИВАТНИЙ СЕРВЕР

Головною перевагою, котрою виділений сервер відомий, є продуманий баланс між вартістю та можливостями.

ФІЗИЧНИЙ СЕРВЕР

Це отримання окремої фізичної машини з основними налаштуваннями. Цей сервер відмінний від звичайного тим, що має власний дисковий простір, пам ять, процесор і використовує всі можливі ресурси.

КЛІЄНТИ ВІРЯТЬ ТА ОБИРАЮТЬ САМЕ НАС!

КВАЛІФІКОВАНА ПІДТРИМКА empty

Наші експерти завжди раді проконсультувати щодо вирішення Ваших проблем стосовно наших послуг. Ми готові надати належну підтримку кожному клієнту.

ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ ГРОШЕЙ empty

Наша компанія гарантує повну компенсацію за послуги, якщо Вам не сподобається наш сервіс.

НАДІЙНІСТЬ ПЕРЕВІРЕНА ЧАСОМ empty

RPC "VOLZ" is a guarantee Наша компанія була заснована більше двадцяти років тому. Ми завжди зацікавлені в розвитку, та використовуємо найсучасніше обладнання, щоб забезпечити стабільність системи.

БЕЗКОШТОВНЕ ТЕСТУВАННЯ empty

Ми відповідаємо за контроль якості наших послуг та з радістю пропонуємо Вам протестувати наш веб-хостинг безкоштовно!

РЕЗЕРВНЕ КОПІЮВАННЯ empty

Кожна система може схибити, але саме наші клієнти можуть не хвилюватися стосовно її надійності. Ми робимо резервне копіювання усіх даних, що і виступає гарантією їх збереження.

ВЛАСНИЙ ДАТА-ЦЕНТР empty

Наш центр зберігання та обробки даних облаштований найсучаснішим обладнанням, стабільну працездатність котрого забезпечують наші експерти.

ЯКІСНИЙ ХОСТИНГ

Якісний веб-хостинг здається дуже легким у виконанні, але мусить включати в себе: високий рівень доступності, якісне сервісне обслуговування та ефективність роботи. ВОЛЗ виступає гарантією дотримання цих правил.

Нашим сервісом може скористуватися кожен! Наше найсучасніше обладнання забезпечить стабільну роботу на всіх етапах співпраці. Якість наданих послуг не залежить від вартості тарифного плану, бо ми завжди працюємо на результат і запроваджуємо найкращі умови для виконання робіт.

Наш технічний сервіс працює цілодобово і завжди напоготові допомогти клієнтам компанії.

ХОСТИНГ ДЛЯ ВАШОГО БІЗНЕСУ

ВЕБ-ХОСТИНГ - ОСНОВНІ ПОНЯТТЯ

Веб-хостинг це послуга надання ресурсів для розміщення інформації на сервері. Доменна назва під'єднується до простору на диску, щоб користувачі Вашого Інтернет джерела могли його відвідати, використовуючи мережу Інтернет. Через це, гості ресурсу отримують до нього доступ, де б вони не були. Панель управління сайтом дуже зручна, тому вона полегшує роботу з ним. Кожен, хто має хоча б базові навички роботи на ПК, зможе нею користуватися.

ЯКИЙ ХОСТИНГ СЛІД ОБИРАТИ?

Якщо Ви хочете розташувати власну сторінку, невеличку електронну крамницю, або корпоративний сайт, то Вам треба скористатись веб-хостингом з підтримкою UNIX чи WINDOWS. В свою чергу, UNIX слід обирати власникам, чиї сайти створюються на базах MySQL, мовою програмування PHP, а Windows хостинг, у разі підтримки Вашого ресурсу на базах MSSQL з технологією ASP.NET. Якщо ж Ви плануєте розмістити сайт на WordPress, CMS, Drupal, Joomla, форум phpBB, то слід обирати веб-хостинг з платформою UNIX

ХМАРНИЙ VPS - ОСНОВНІ ПОНЯТТЯ

Відрізняючись від віртуального хостингу, де дані джерела не можуть бути повністю розділеними між клієнтами серверу, то кожний клієнт VPS працює у своєму, повністю ізольованому, середовищі. Це забезпечує значно більші поняття надійності. Хмарний VPS хостинг призначений для проектів з достатньо великою кількістю відвідувачів, підвищеними вимогами від ресурсів, або для тих, кому потрібно незвичне програмне забезпечення.