This version of the page http://volz.ua/cloud-services/ (213.160.133.178) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-10-20. The original page over time could change.
Хмарні сервіси від ВОЛЗ - вигода, комфорт і безпека
  •  
  •  

ХМАРНІ СЕРВІСИ

ВІРТУАЛЬНИЙ СЕРВЕР

Наші рішення і послуги дозволяють гнучко налаштувати віртуальну хмарну систему з публічним і приватним доступом.

В НОГУ З ЧАСОМ

Немає більше потреби в застосуванні обладнання, яке займає величезну кількість місця у Вашій установі. Надані послуги не потребують особливого догляду або обладнання, Вам досить бути підключеними до Інтернету. Це дозволить розумно використовувати доступний простір і зберегти кошти, які могли б бути витраченими на додаткове обладнання.

ПРОСТЕ УПРАВЛІННЯ

Зручне управління дозволяє управляти віртуальними серверами, які є набагато практичніші, ніж звичайні. Все повністю автоматизовано, за допомогою чого Ви отримуєте абсолютно такий же доступ, як і при використанні звичайного серверу, а не віртуального.

ДОСТУПНІСТЬ

Звичайні сервери вимагають належного догляду, наявність спеціального персоналу, який зможе все налаштувати, а також придбання спеціального обладнання. Будь-який співробітник Вашої компанії може без особливих зусиль використовувати хмарні сервіси в повну силу завдяки простоті функціонування і доступному інтерфейсу.

empty
БЕЗПЕКА

Всі дані надійно зберігаються на нашому серверному майданчику, за працездатністю котрого щоденно стежить спеціальний персонал, і, в разі збоїв, він готовий усунути всі несправності, котрі з являться. За допомогою реалізації системи кільцевої топології ризик втратити дані ризик втрати даних невеликий.

ОРЕНДА ВІРТУАЛЬНОГО СЕРВЕРУ

Подібна послуга являє собою резервування машини користувачем, на якій передбачається розміщення серверу. На одному апаратному обладнанні може розташовуватися відразу кілька серверів до яких абонент має постійний доступ. Такий сервер, здебільшого, нічим не відрязняється від оренди звичайного серверу, так як він має порти, правила фільтрування, свої IP-адреси, доступи root, а також налічує таблиці маршрутизації. Всі файли легко додаються, видаляються, змінюються, а також є можливість встановити власне програмне забезпечення.

ОРЕНДА СЕРВЕРУ ПІД 1С

Оренда серверів під 1С за допомогою використання хмарних серверів дозволить працівникам Вашої організації використовувати програмний софт як послугу. Цей сервіс є комфортним через те, що абонентам не доводиться шукати спеціально навчений персонал, який мав би обслуговувати обладнання, він вимагає лише помісячну оплату послуги. Ви зможете використовувати дану пропозицію, незалежно від Вашого розташування, а також, при можливості підключення до мережі Інтернет, їм можна скористатися під час відрядження на далекі відстані, що розкриває собою його можливості мобільності.

ОРЕНДА OFFICE 365

Програмне забезпечення являє собою важливу частину в функціонуванні будь-якого виду сучасних організацій або компаній. Величезна кількість користується саме програмами, які знаходяться в нашій послузі з оренди Microsoft Office. Це всім відомий Word, Power Point і інші програми з серії Майкрософт Офіс. Оренда Office 365 дає можливість повного використання ліцензованого програмного забезпечення всередині компанії або організації на максимальному рівні. Подібний сервіс дозволяє прискорити роботу і організувати робочі процеси за допомогою використання доступних програм.

МЕРЕЖЕВИЙ ДОСТУП

Використання нашого дата-центру є прийнятним для критично важливих рішень клієнтів, які вимагають безвідмовної роботи, прямого канального і мережевого доступу, а також високої продуктивності і швидкості роботи дисків. На даний момент ми займаємося підготовкою і розробкою оптимального рішення для доповнення системи дисковими сховищами для зберігання інформації, яке не вимагатиме актуального і швидкого доступу. Однак це розглядається як окрема, супутня послуга.

ПЕРЕВАГИ ХМАРНОГО СЕРВІСУ

ДЛЯ ДОСТУПУ ДО ІНФОРМАЦІЇ МОЖНА ВИКОРИСТОВУВАТИ БУДЬЯ-ЯКИЙ КОМП'ЮТЕР, ЯКИЙ МАЄ МОЖЛИВІСТЬ ПІДКЛЮЧИТИСЯ ДО МЕРЕЖІ ІНТЕРНЕТ

АБОНЕНТ ОПЛАЧУЄ ТІЛЬКИ ЗА ВИКОРИСТАНЕ МІСЦЕ В СХОВИЩЕ

АБОНЕНТУ НЕ ПОТРІБНО ВИТРАЧАТИ ЗАЙВІ ГРОШІ НА ПРИДБАННЯ, ПІДТРИМКУ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ ОСОБИСТОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ ЗБЕРІГАННЯ ДАНИХ

НАСТРОЙКА ОБ'ЄДНАНОЇ РОБОТИ З ДАНИМИ

НЕЗВАЖАЮЧИ НА МОЖЛИВІ ЗБОЇ, НАША СИСТЕМА ЗБЕРЕЖЕ ДАНІ

УСІ ПРОЦЕДУРИ ПРОВОДЯТЬСЯ НАШИМИ ЕКСПЕРТАМИ БЕЗ НЕОБХІДНОСТІ ЗАЛУЧЕННЯ ЗАМОВНИКА

  1. ДЛЯ ДОСТУПУ ДО ІНФОРМАЦІЇ МОЖНА ВИКОРИСТОВУВАТИ БУДЬЯ-ЯКИЙ КОМП'ЮТЕР, ЯКИЙ МАЄ МОЖЛИВІСТЬ ПІДКЛЮЧИТИСЯ ДО МЕРЕЖІ ІНТЕРНЕТ

  2. АБОНЕНТ ОПЛАЧУЄ ТІЛЬКИ ЗА ВИКОРИСТАНЕ МІСЦЕ В СХОВИЩЕ

  3. АБОНЕНТУ НЕ ПОТРІБНО ВИТРАЧАТИ ЗАЙВІ ГРОШІ НА ПРИДБАННЯ, ПІДТРИМКУ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ ОСОБИСТОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ ЗБЕРІГАННЯ ДАНИХ

  4. НАСТРОЙКА ОБ'ЄДНАНОЇ РОБОТИ З ДАНИМИ

  5. НЕЗВАЖАЮЧИ НА МОЖЛИВІ ЗБОЇ, НАША СИСТЕМА ЗБЕРЕЖЕ ДАНІ

  6. УСІ ПРОЦЕДУРИ ПРОВОДЯТЬСЯ НАШИМИ ЕКСПЕРТАМИ БЕЗ НЕОБХІДНОСТІ ЗАЛУЧЕННЯ ЗАМОВНИКА