This version of the page http://ounb.km.ua/index.php (195.238.108.8) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-10-20. The original page over time could change.
Хмельницька ОУНБ

 
Як нас знайти:
29000, м. Хмельницький,
вул. Героїв Майдану, 28
тел./факс: (0382) 79-47-31
тел.: 65-80-84
e-mail: library.ounb.km@gmail.com
 

Пошук по сайту


Анонси


24 жовтня о 13.00 відбудеться історичний урок «Дорогами визволення України» (до Дня визволення України від нацистських загарбників).

Запрошуємо усіх бажаючих.


В рамках проекту «Бібліотека-партнер Goethe-Institut: Мова. Культура. Німеччина» у відділі літератури іноземними мовами експонується книжкова виставка «Original und Ubersetzung: Deutschsprachige Gegenwartsliteratur» - «Оригінал та переклад: Сучасна німецькомовна література».  

Детальніше...

Від книжки до стартапу. У Вас є ідея і бажання її реалізувати? Хочеш створити стартап? Шукаєш місце для ділових зустрічей і цікавих заходів?

Коворкінг «Від книжки до стартапу» у відділі виробничої літератури відкриває свої двері для всіх, кому потрібно комфортне та затишне робоче місце для продуктивної праці, навчання, зустрічей, пошуку нових ідей, проведення переговорів, презентацій, круглих столів та майстер-класів.

Детальніше...

27 жовтня 2019 року відбудеться презентація реаліті-виставки «Щедра осінь. Урожай-2019».

Детальніше...

З 1 по 31 жовтня 2019 року у бібліотеці проходить Місячник першокурсника «Бібліотек@: твій шлях зростання!»

Детальніше...

Почуй та попрактикуй справжню «живу» англійську  в English speaking club!

Детальніше...

До уваги користувачів!
У бібліотеці відкрито доступ до повних текстів газет з архіву української періодики онлайн LIBRARIA.

Детальніше...

ГО «Вікімедіа Україна» проводить українську частину міжнародного фотоконкурсу «Вікі любить пам’ятки». Мета конкурсу – зібрати максимальну кількість фотографій культурної спадщини для поширення та вільного використання людством. 

Детальніше...

 Навчальний онлайн-курс «Конфлікт інтересів: треба знати!» пропонує Український громадський проект масових відкритих онлайн-курсів Prometheus  

Детальніше...


Події


17.10.2019

До Європейського дня боротьби з торгівлею людьми відбулася лекція з елементами тренінгу «Лабіринт можливостей».

Детальніше...

17.10.2019

Проведено майстер-клас з виготовлення виробів технікою сухого валяння з вовни

Детальніше...

16.10.2019

  В рамках місячника правових знань в місті Хмельницькому на запрошення СЗОШ №29, працівники клубу медіа-просвіти документального кіно про права людини на базі ХОУНБ провели виїзне засідання, під час якого відбувся кінопоказ документального фільму з колекції Міжнародного кінофестивалю Docudays UA.

Детальніше...

11.10.2019

Напередодні Дня українського козацтва та Дня захисника України відбулася зустріч студентів Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії з учасниками операції Об’єднаних сил «Ми боремося за українську землю».

Детальніше...

10.10.2019

В бібліотеці відбувся перегляд документального фільму з колекції Міжнародного кінофестивалю з прав людини Docudays UA «Точка відліку» (режисера Міхала Щесняка ), приурочений Міжнародному дню людей похилого віку , за участю студентів ВПТУ №25. 

Детальніше...




Наші партнери


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com