Розробка серії етикеток для ТМ Grand Bollini

Розробка серії етикеток для ТМ Grand Bollini


  • Короткий URL: leosvit.com/511

Замовник

Grand Bollini

Сайт компанії:


Виклик

Створюючи нову лінійку свого галетного печива, виробник “Grand Bollini” не мав продуманої упаковки для цих продуктів. Компанії “Leosvit Marketing” було доручено створити апетитну та водночас вишукану упаковку, котра б не тільки забезпечила впізнаваність нового товару на ринку, але й вказувала на його вишуканість, преміальність.

Рішення

Оскільки продукція відноситься до преміум-класу та готується відповідно до давніх європейських рецептів, важливо було підкреслити високу якість печива, вишуканість його смаку та натуральність. Саме тому нами було прийнято рішення на передньому плані використати зображення самого печива, а також його відмінного інгридієнту. Апетитні шматочки, викладені в довільному порядку, створюють відчуття свіжоприготовленого, хрумкого печива.

На задньому плані командою “Leosvit Marketing” було вирішено розмістити найвідоміші споруди Італії: Міланський собор, Колізей, Собор святого Петра, сієнський Собор Пресвятої Діви Марії. Такий прийом допомагає вже з першого погляду зрозуміти покупцю, що перед ним виріб найвищої якості, італійського виробництва. Доповнити це враження допомагають два тексти італійською мовою.

Спеціалісти “Leosvit Marketing” подбали про те, щоб дизайн усіх упаковок галетного печива “Grand Bollini” був стилістично спорідненим.


Результат

В результаті роботи дизайнерів, копірайтерів та маркетологів компанії “Leosvit Marketing” вдалось отримати упаковку, котра в найбільшій мірі відповідає витонченому смаку товару, його внутрішньому наповненню. Ціла лінійка галетного печива “Grand Bollini” сьогодні випускається на ринок з нашою упаковкою. Завдяки стилістичній єдності покупці швидко розпізнають вироби бренду, частіше купують їх.