This version of the page http://parkovemisto.com/specifications/ (89.184.72.84) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-10-16. The original page over time could change.
Технічні характеристики - Житловий комплекс Паркове мiсто
044 503 65 33
Замовити дзвінок
    • Рус
    • Укр
  • Технічні характеристики

    Каркас будівлі
    Будівля зводиться за технологією монолітно-каркасного будівництва, що забезпечує йому високу міцність, довговічність, сейсмостійкість, а також дозволяє вільно планувати внутрішній простір.
    Зовнішні стіни
    Основа огороджувальної конструкці будівлі - стіна тровщиною 250 мм з керамічної цегли, що характеризується високою міцністю, прекрасними теплоізоляційними властивостями і екологічністю. Утеплення зовнішніх стін - вогнестійкий утеплювач товщиною 130 мм.
    Вікна та вітражі
    Віконні конструкції виготовлені з металопластикового профілю німецького виробництва з двокамерним енергозберігаючим склопакетом товщиною 44 мм. Крім високих теплоізоляційних властивостей, дані вікна мають прекрасну шумоізоляцію.
    Внутрішні стіни і перегородки
    Міжквартирні стіни товщиною 250 мм, міжкімнатні перегородки товщиною 120 мм виконані з повнотілої керамічної цегли, що забезпечує поряд з високою міцністю чудову шумоізоляцію приміщень.
    Інженерні мережі
    Підключення всіх житлових і офісних приміщень до систем центрального опалення та водопостачання виконано трубами із зшитого поліетилену REHAU (Німеччина), що відповідають світовим стандартам якості на матеріали, які контактують з питною водою.
    Лічильники
    Кожна квартира обладнана приладами обліку холодної та гарячої води, теплопостачання, що встановлені в нішах загальних коридорів. Облік електроенергії здійснюється лічильниками, встановленими у поверхових щитах за межами квартир.
    Залиште Ваші контакти, і ми Вам зателефонуємо

    Помилка в заповненні форми






    Залиште Ваші контакти, і ми Вам зателефонуємо

    Помилка в заповненні форми






    Дякую за звернення, скоро ми з Вами зв'яжемося