Члени U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва») посилюють голос велоспільноти та допомагають зробити українські міста зручними для людей. Ми членська громадська організація, до якої можна приєднатися як Друг або Член. Як долучитись

Наші волонтери інвестують свій час. Як стати волонтером

 

Клуб велобізнесу — інструмент адвокації велоіндустрії в Україні. Це об’єднання гравців бізнесу задля збільшення ринку і прозорий спосіб підтримати розвиток велосипедного транспорту. До Клубу велобізнесу вже приєднались перша українська мережа прокату, продажу і сервісу велосипедів Veliki.ua, магазин велосипедів з Європи Eurovel, веломагазин Помаранчевий ровер, юридична фірма EVERLEGAL і фармацевтична компанія «Артеріум».

 

Європейський Союз надавав підтримку в рамках проекту «Розвиток велотранспорту задля добробуту громад», що дало змогу системно працювати на рівні Києва та активніше підтримувати велосипедних активістів та органи місцевого самоврядування в інших містах України. Зміст нашої діяльності не є відображенням офіційної позиції Європейського Союзу.

 

Європейська федерація велосипедистів (ECF) підтримує нашу роботу, надає консультаційно-експертну допомогу як у сфері велотранспортної політики, так і організаційного розвитку.

 

 

 

 

 

 

 

Представництво Фонду ім. Гайнріха Бьолля в Україні — це неурядова ресурсна організація, яка популяризує демократичний порядок денний та змінює публічний дискурс з метою зелених демократичних трансформацій. Щорічно фонд підтримує проведення конференції Veloforum. У 2018 році ми реалізували за підтримки фонду два проекти — «Покращення просування велосипедного руху як сталого транспорту для міст України» і вуличну виставку «ВЕЛОБУМ у Києві 1890-х». У 2019 році ми реалізуємо за підтримки фонду проект «Посилення мережі міського велосипедного активізму в містах України».

 

GIZ – Німецьке товариство міжнародного співробітництва сприяє у проведенні Велофоруму, проекту СТАРТ, роботі Інфоцентру велотранспорту, надає консультаційну підтримку на рівні міста.

 

 

 

Юридична фірма EVERLEGAL надає безкоштовні консультації U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва»), зокрема, щодо аналізу та розробки нормативних актів, які стосуються велосипедного руху; впровадження на державному рівні програм фінансування розвитку велосипедної інфраструктури; правового регулювання встановлення обладнаних місць для паркування велосипедів та допомоги постраждалим у вело-ДТП тощо.

 

 

>Strela – креативна агенція, працівники якого безкоштовно розробили для нас соціальну рекламу Київ – велосипедне місто, це про Богдана Хмельницького на коні. Ось як виглядають футболки

 

 

 

 

 

 

 

ITS (Intelligent Transport Systems) Ukraine – ITS Ukraine прагне налагодити зв’язок між українськими та закордонними компаніями та організаціями в галузі транспортних технологій, надати їм підтримку та пропагувати їхню діяльність. Наша мета – сприяти використанню інтелектуальних транспортних систем (ITS) в Україні.

 

 

 

 

Pact в Україні – ми реалізовуємо проект «Велотранспорт має значення: кооперація заради кращої міської мобільності» за фінансової підтримки Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується Pact в Україні, АВК реалізує проект Cycling Matters.

 

ULEAD з Європою – ми реалізували проект «Зелене світло для велоруху в громадах / Green Light for Cycling in Hromadas» за підтримки Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку ULEAD з Європою / ULEAD with Europe, яка спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

 

Наші контакти

інші цікаві матеріали

Понад 2000 українців вийшли на кліматичний марш у Києві 

Більше двох тисяч українців та українок із 21 міста пройшли сьогодні вулицями столиці. Учасники Міжнародного маршу за клімат вимагали від президента, уряду та новоствореного Міністерства…

Київ поїхав велосипедом на роботу напередодні Дня без авто

Сьогодні, 19 вересня, напередодні Всесвітнього дня без авто в Києві проходить флешмоб «Велосипедом на роботу». U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва») організувала зустріч і сніданок для…

Голландська велореволюція

Як Амстердам став велостолицею світу? Український журналіст Олег Єльцов розпитав велоактивіста з Амстердама про його досвід велореволюції по-голландськи. Матеріал републікується в перекладі з дозволу автора.…