Мережа супермаркетів "Фора" - переможець відразу в трьох номінаціях премії Retail Awards - 2015 "Вибір споживачів"

Безкоштовна гаряча лінія 0 800 30 12 30
Ваша найближча Фора
Ваша найближча Фора

переваги програми

«Фора» піклується про всіх разом і про кожного окремо.

отримати картку Фора club

«Фора» цінує кожного Гостя і радо запрошує скористатися всіма перевагами програми лояльності! Приєднавшись до Фора club, кожен може розраховувати на свою порцію бонусів, персональних знижок й акційних переваг.

 

Стати учасником Фора club дуже просто, достатньо пройти три прості кроки. Зробити покупку на будь-яку суму. При оплаті касир запропонує Вам взяти тимчасову карту та зареєструватися у Фора club. Зареєструватися на сайті fora.ua, зареєструватися за допомогою терміналу EasyPay(за наявності такого у магазині) або заповнити паперову анкету і залишити її у скриньці Фора club. Обміняти тимчасову картку на постійну на касі магазину «Фора» під час наступної покупки (після онлайн реєстрації чи реєстрації через термінал EasyPay) або через 10 днів (після подачі анкети). З більш детальними правилами участі в програмі лояльності Фора club можна ознайомитися тут.

 

Купувати та накопичувати бали тепер стало ще зручніше з мобільним додатком Фора. Завантажуйте прямо зараз та користуйтеся ним із задоволенням. Завантажити на Ваш смартфон мобільний додаток Фора можна за допомогою Android та iOS.

Мобільний додаток Фора - це

Чому вигідно вступити до Фора club

Щомісячна економія з Фора Club

Щоразу пред’являючи свою картку Фора club на касі, ви накопичуєте бали, які на початку кожного місяця зможете обміняти на бонусні гривні, і суттєво економити, докладніше тут.

Знижки на ваші улюблені товари

«Фора» з легкістю проаналізує, які покупки ви здійснюєте у вашому магазині «Фора» частіше за все, і запропонує знижки на саме ці товари.

Копійковий рахунок

 

Ви маєте можливість накопичувати решту на «Копійковий рахунок». Це дозволяє економити час при розрахунку на касі.

Спеціальні акції та пропозиції

Додаткові акції та пропозиції, які стають можливими лише якщо Ви є  учасником Фора club, а це достатній привід зареєструватися і економити щодня.