This version of the page http://yur-gazeta.com/ (193.200.173.213) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-10-09. The original page over time could change.
Юридична газета – онлайн версія
    • Зареєструватись
    • Увійти

ЮГ оголосила про запуск дослідження HR-бренд юридичної фірми 2019

Юридична Газета оголошує про початок дослідження «HR-бренд юридичної фірми 2019» – рейтинг привабливості юридичних компаній як роботодавців. Мета: визначення найбільш привабливих юридичних компаній для працевлаштування та аналіз чинників, що формують HR-бренд юридичної фірми. Дослідження проводимо у два етапи: 1) опитування студентів та випускників юридичних факультетів ВНЗ; 2) опитування юридичних компаній.

Лідери ринку. Рейтинг юридичних компаній України – 2019: ЮГ розпочинає дослідження

«Юридична Газета» розпочинає дослідження «Лідери ринку: рейтинг юридичних компаній України - 2019». Дослідження має на меті охарактеризувати основні тенденції розвитку вітчизняного юридичного ринку, а також проаналізувати діяльність та активність юридичних компаній.

Ставки, знижки, hourly rates

«Юридична Газета» провела дослідження щодо цінової політики юридичних компаній, змін вартості послуг для клієнта за останній рік, а також проаналізувала використання найбільш поширеного методу ціноутворення в юридичному бізнесі – погодинної ставки. Ми отримали 74 анкети від юридичних компаній. Всі дані та відповіді на запитання, як анонсувала «ЮГ» у межах пропозиції взяти участь у дослідженні, є конфіденційними. Ми отримали 74 анкети від юридичних компаній. Всі дані та відповіді на запитання, як анонсувала «ЮГ» у межах пропозиції взяти участь у дослідженні, є конфіденційними. З огляду на значну фінансову диференційованість нашого ринку, ми структурували дані за групами, відштовхуючись від результатів національних рейтингів: А) перша десятка юрфірм; Б) 11-30 місце в рейтингах; В) 31-50 місце в рейтингах; Г) 50 + позиція.

Правова практика

Новини