This version of the page http://tv.kyivstar.ua/about (34.249.215.203) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-10-09. The original page over time could change.
Домашнє ТБ

«Домашнє ТБ» – послуга інтернет-телебачення та відеобібліотеки з легальним контентом від провідних українських і міжнародних ТВ-каналів та студій. Велика різноманітність телеканалів і відео задовольнить смаки всіх членів вашої родини. Одна з переваг «Домашнього ТВ» – якість зображення та звуку.

Абоненти послуги «Домашнє ТБ» можуть використовувати різноманітні пристрої для перегляду ТВ-каналів і відеоконтенту з нашої бібліотеки: цифрові та аналогові телевізори (за допомогою ТВ-тюнера), смартфони і планшети (iOS або Android), а також комп’ютери (через web-інтерфейс). При цьому перегляд різного контенту можливий з 4 пристроїв одночасно: одного телевізора й 3 інших гаджетів. Завдяки мультиекранному доступу кожний з членів сім’ї зможе добрати ТВ-програму чи відео на свій смак. 

Користувачі «Домашнього ТБ» можуть легко та просто ділитися враженнями про фільми і відео з відеобібліотеки зі своїми друзями в у Facebook та Twitter. Інформація буде відразу ж доступною друзям у Facebook та Twitter.

Київстар – національний оператор мобільного зв’язку і фіксованого Інтернету України. Понад 800 тис. домогосподарств нашої країни користуються «Домашнім Інтернетом» від Київстар і отримують доступ у мережу інтернет за технологією FTTB. Київстар входить в групу компаній VEON. Група компаній VEON надає телекомунікаційні послуги та доступ в Інтернет в 18 країнах Європи, Азії та Африки,  з загальною кількістю клієнтів більше 213 мільйонів. Це ТОР7 в світовому списку серед операторів зв’язку.

Viasat (ТОВ «ПЛЮС ТБ») – провайдер послуг платного цифрового інтернет телебачення. Глибоке знання телевізійного контенту, багаторічні відносини з провідними телеканалами та виробниками телевізійного контенту дають змогу Viasat надавати високоякісну пропозицію українському глядачеві.