This version of the page http://mvs.gov.ua/ua/corupt (78.109.18.4) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-10-09. The original page over time could change.
МВС | Повідомити про корупцію
Повідомляю про корупцію
Поля позначені символом «*» заповнюються обов’язково.
Шановний викривачу!

На цій сторінці Ви можете залишити коротку інформацію про вчинення корупційного або пов’язаного з корупцією правопорушення посадовими особами системи МВС, а також центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через Міністра внутрішніх справ, за наявності обґрунтованого переконання, що інформація є достовірною.

Звертаємо увагу, що повідомлення про порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції» може бути здійснено без зазначення авторства (анонімно) та іншої інформації, яка ідентифікує заявника. Повідомлення буде розглянуто, якщо наведена у ньому інформація стосується конкретної особи, містить фактичні дані, які можуть бути перевірені. У разі недотримання вказаних вимог повідомлення не розглядається. Також, не розглядаються повідомлення в яких містяться нецензурні або образливі вирази, погрози життю, здоров’ю і майну посадових осіб, а також членів їх сімей. Текст таких повідомлень буде надсилатись до правоохоронних органів. Повідомлення підлягає перевірці у термін до п’ятнадцяти днів від дня його отримання уповноваженими на здійснення такої перевірки особами. Якщо у вказаний термін перевірити інформацію, що міститься в повідомленні, неможливо, термін розгляду повідомлення може бути продовжений до тридцяти днів від дня його отримання. Відповідь заявнику про результати розгляду повідомлення надається у разі зазначення ним поштової адреси або електронної пошти.
Інформація про особу заявника
П.І.Б.
Номер телефону
Електронна пошта
Поштова адреса
Порушене питання
Інформація про особу, яка вчинила корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення
П.І.Б.
Поштова адреса
Порушене питання
Відомості про корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення
Регіон, якого стосується питання
Дата вчинення правопорушення
Фактичні дані, які можуть свідчити про порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції»
Підтверджуючі матеріали
Перетягніть необхідні файли або клікніть.
Зображення, аудіофайли, doc або pdf (не більше 2мб)
Максимальна кількість файлів 6 (шість)
Перевищено максимальний розмір файлу (2мб)
Невірний формат файлу
Або
Введіть URL
ІНФОРМАЦІЯ
Органи МВС
Національна поліція України
Державна прикордонна служба України
Державна служба України з надзвичайних ситуацій
Національна гвардія України
Державна міграційна служба України
Головний сервісний центр МВС України