This version of the page http://abc.net.ua/ua/promotion (77.87.195.217) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-10-06. The original page over time could change.
Просування, розкрутка сайту, реклама в інтернет, Київ, Україна — веб-дизайн студія ABC.NET.UA
 
Створення веб-сайтів — наше ремесло вже 13 років!
За нашими плечима біля двохсот реалізованих проектів. Наші перші клієнти вдало ведут свій бізнес і вже 13 років користуються нашою технічною підтримкою.
 
   
 

Розкрутка сайтів

 
 
 

Сьогодні практично кожна фірма, що поважає себе, або компанія має свій сайт. Конкуренція в інтернеті постійно росте і, відповідно, росте попит на професійне просування сайтів.

Якщо ви хочете, щоб ваш сайт займав СТАБІЛЬНО ВИСОКІ ПОЗИЦІЇ в результатах пошуку, звертайтеся до професіоналів.

Пошукове просування сайту

 

 

SEO - Maximum - унікальна комбінація послуг WEB- аналітики і пошукового просування з диференційованою платою за досягнутий ТОП. Просування, орієнтоване на отримання максимального результату за короткий період часу.

 

SEO - Traffic - технологія просування сайту з платою за притягнений трафік. При просуванні використовуються тисячі і десятки тисяч низькочастотних пошукових запитів.

 

SEO - KPI - схема просування сайту при якій план робіт за проектом, вибудовується індивідуально, залежно від поставлених бізнес цілей. Клієнт володіє доступами до робочих аккаунтів і контролює усі витрати.

 

Детальнішу інформацію читайте на сайті нашого партнера. 

від 7000 грн./міс.

Контекстна реклама

 

 

Продаж товарів і послуг Клієнта за допомогою розміщення тематичних рекламних оголошень в пошукових системах і на інших сайтах. Результат - рентабельне і швидке залучення Клієнтів на ваш сайт.

 

SEO - Studio - сертифіковане агентство Google і Yandex з штатом атестованих фахівців.

 

Детальнішу інформацію читайте на сайті нашого партнера. 

від 8000 грн./міс.

Аналітика та проектування

 

Комплексний аналіз сайту з метою виявлення усіх внутрішніх проблем, що заважають ранжируванню ресурсу в пошукових системах, а також визначення і усунення помилок в структурі, дизайні і контенті сайту.

Проектування - створення грамотного плану структури сайту, що враховує цілі існування ресурсу і вимоги для ефективного просування.

В результаті сайт притягає більшу кількість цільових відвідувачів, які стає покупцями товарів/послуг на сайті.

Більше 1500 Клієнтів довірили нам залучення відвідувачів на свої ресурси, і результат виправдав їх очікування. Подзвоніть нам сьогодні і отримаєте нових Клієнтів вже завтра

 Детальнішу інформацію читайте на сайті нашого партнера.

від 7000 грн./міс.

 
 
Головна Створити сайт Ціна сайта Просування Наші роботи Презентація Контакти
Основано в 2003 г. Створення сайтів—ABC.NET.UA