Статьи

Вмикай талант на повну. Заходи проекту Talent ON влітку 2019

Влітку нова інформація сприймається якось по-особливому. Можна дивитись вебінар проекту Talent ON, лежачи біля басейну. Або відпочиваючи в гамаку. А якщо ваша відпустка ще тільки попереду – поєднувати участь у вебінарі з роботою та ласуванням стиглими ягодами. І надихатись на нові кар’єрні звершення.

В рамках розвиваючого проекту для пошукачів Talent ON ми підготували для вас серію нових заходів, які відбудуться у липні та серпні.

1. Вебінар «Success stories: як маркетологу пройти співбесіду» 24 липня, середа

Вячеслав Сотник, директор з маркетингу та PR hh.ua | grc та експерт з 11-річним досвідом, розповість, як маркетологу вразити HR-менеджера й успішно пройти співбесіду. А ще – надасть індивідуальні рекомендації з оформлення 3-х резюме обраним випадковим чином учасникам і зробить спеціальний подарунок найактивнішому слухачу.

Деталі та реєстрація

2. Вебінар «Кар’єра в медіа: переваги та підводні камені» 31 липня, середа

Медіа – одна з найпривабливіших і висококонкурентних галузей. Долучайтесь до безкоштовного вебінару проекту Talent ON, щоб дізнатись секрети побудови успішної кар'єри в медіа від практиків та лайфхаки, які допоможуть вирізнитись з-поміж інших претендентів.

Деталі та реєстрація

3. Зустріч «Успішна кар’єра в будь-якому віці» 8 серпня, четвер

Як зруйнувати стереотипи, пов'язані з віком, чого бояться рекрутери та де знайти можливості для працевлаштування – про це ми поговоримо на зустрічі з Життєлюбами. Альона Кавка, директор з управління персоналом ПБГ Ковальська та hr-експерт, розповість присутнім про «правильне резюме», основні помилки кандидатів та як їх уникнути, секрети hr-ів і де зараз знаходять працівників.

Деталі

З приводу участі пишіть на пошту j.drozhzhina@hh.ua

4. Вебінар «Кар’єра в банківській сфері: переваги та підводні камені» 14 серпня, середа

Робота в банку часто асоціюється з гарними перспективами кар’єрного та особистісного зростання, комфортними умовами праці та стабільністю. Але яке майбутнє очікує цю сферу, які soft-skills стануть у пригоді при побудові кар’єри в ній, де їх опановувати та що робити кандидатам без профільної освіти, які мріють про роботу у цій галузі? Про це ми поспілкуємось з Ольгою Прохоренко, директором департаменту персоналу Національного банку України, та Ладиславою Галаган, головним менеджером з координації підбору персоналу «Райффайзен Банк Аваль».

Деталі та реєстрація

Вебінари безкоштовні, а реєстрація обов`язкова

Talent ON у Telegram

Читайте также

TALENT ON – новий проект, який знаходить і вмикає таланти у кожному
Talent ON: вебінар «Кар`єра в медіа» – 31/07/19
Talent ON: вебінар «Success stories: як маркетологу пройти співбесіду» – 24/07/19
Talent ON: вебінар «Кар’єра в банківській сфері: переваги та підводні камені» – 14/08/19
Вакансии дня

Комментарии