This version of the page http://rock.kiev.ua/article/418/ (77.120.114.56) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-09-20. The original page over time could change.
У листопаді у Львові відбудеться десята «Рокотека» | Київський Рок Клуб

У листопаді у Львові відбудеться десята «Рокотека»

22.09.2005 · Анонси

12 листопада у львівському палаці спорту «Україна» пройде ювілейний десятий за ліком рок-фестиваль «Рокотека». Гасло ювілейного фестивалю – «Гаряча десятка», що підкреслює енергійність і екстремальність кожного із попередніх «рокотечних» сезонів.

Нагадаємо, що «Рокотека» відома як один з небагатьох українських фестивалів, де можуть спробувати себе на сцені цілком молоді і зовсім невідомі колективи. За час існування фестивалю в ньому взяли участь більше 100 команд з України та з-за кордону.

Цього разу у фестивалі візьме участь двадцять команд. Першу десятку складуть поважні гості – відомі українські рок-групи та колективи, які формували обличчя «Рокотеки» упродовж усього її існування.

Другу десятку вирішено сформувати з молодих, невідомих широкому загалу гуртів, які повинні дати старт «Рокотеки» нового десятиліття. І, несподіванка!!!, - вперше відбір молодих учасників фестивалю буде цілком демократичним. Тобто почесну місію відбору молодих рок-гуртів вирішено віддати не компетентному журі, а усім шанувальникам української рок-музики.

Голосування відбуватиметься на сайті www.rockbazar.com.ua з 1 жовтня по 1 листопада 2005 року. Наразі готується список кандидатів.

Увага: заявки від рок-колективів на участь у фестивалі приймаються за адресою: «Компанія «Альтернатива» вул.Кушевича,1 оф.209, м.Львів, 79019. Контактна особа: Олег Комарчук.

Інфолінія: (032) 297 56 66, e-mail: info@rockbazar.com.ua


Поширити
 
ПУБЛІКАЦІЇ
НОВИНИ
«Рокотека» - одинадцята за рахунком буде проводитись у День Знань
14.08.2006

Цьогорічна, одинадцята за рахунком «Рокотека» буде проводитись у День Знань – 1 вересня, місце проведення – палац спорту «Україна» (відомий раніше як «Спартак»). Організатори фестивалю, не відступаючи від народжених роками традицій, дають можливість виступити на сцені фестивалю як відомим рок-гуртам, так і молодим, що потребують підтримки з боку подібних міроприємств.

НОВИНИ
На Рокотеці оберуть «найгарячіших із гарячих»!
13.11.2005

Визначився остаточний склад учасників Десятого ювілейного рок-фестивалю Рокотека, який відбудеться 13 листопада, поч. о 16:00 у львівському палаці спорту «Україна».

РЕКОМЕНДАЦІЇ
ІНТЕРВ'Ю
Сергій Радзецький: «Грати роками одне і те ж однаково - неймовірно нудно»
25.07.2019

Чай з м’ясом - мабуть, самий драйвовий з проектів Сергія. На його рахунку - ролі худрука SЮR Band, одного з авторів програми Avant Floyd, інструменталіста і композитора в дуеті Big Second

АНОНСИ
ДунайськаСіч2019: Рок - це свобода, енергія і самовираження!
23.06.2019

Саме ці поняття вкладають організатори у назву. Насправді ж, фестиваль є мультикультурним, і всі, хто наприкінці червня завітає на свята до Ізмаїлу, зможуть знайти на фестивалі щось цікаве для себе