This version of the page http://www.budget.ua/car-hire/lwov.htm (185.149.6.80) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-09-06. The original page over time could change.
Аренда авто Львів, прокат авто, автопрокат, оренда авто у Львові - Budget.ua
Локація початку прокату
Локація повернення
Отримати тариф

Оренда авто у Львові +38 095 270 31 41


Прокат автомобілів в аеропорту "Львів" та в центрі міста


Львів – одне з найстаріших та найгарніших міст України. Перша документальна згадка про Львів датується 1256 роком. У цього міста особлива аура – суміш духу старовини, неповторного аромату львівської кави та шоколаду,імпозантних архітектурних споруд, роблять його ще більш загадковим та привабливим. Львів – місто чудес та несподіванок. Він дивує своєю багатоликістю и неповторним шармом гомінких кав’ярень, де можна насолодитися горнятком запашної кави або спробувавши вішукані страви місцевої та європейської кухні в незчисленних ресторанчиках, розташованих в і сторичній частині міста. Якщо Ви плануєте відвідати старовинний Львів, ми радимо Вам заздалегідь подбати про свій комфорт, зручність та мобільність, зарезервувавши послугу прокат автомобілів Львів від компанії Budget, лідера у сфері послуг з оренди автомобілів в Україні.

Взяти в оренду автомобіль можна в Міжнародному Аеропорті Львів або в регіональному представництві в місті, за адресою: м. Львів, вул. Академіка Підстригача, 6, офіс 2. Якщо Ви вже знаходитесь у Львові, радимо Вам урізноманітнити своє дозвілля, здійснивши захоплюючу подорож старовинними замками Західної України разом з послугою оренда авто Львів. Не забудьте про романтичну вечерю при свічках в замковому ресторані, в загадковій атмосфері середньовіччя та нерозгаданих таємниць!

Відкрий «Золоту підкову України» разом із орендою авто у Львові


Відкрий «Золоту підкову України» разом із орендою авто у Львові
Львівщина — одна з найромантичніших та наповнених історією частин України та Європи, в якій поєдналися минулий та теперішній часи. Пропонуємо Вам поринути у неперевершений край різноманітних пам‘яток архітектури, соборів, храмів і замків. Авто на прокат у Львові дозволить вмить дістатись до бажаного місця: відкрити для себе мальовничі замки Жовкви, Золочева, на власні очі побачити ренесансні храми та готичні костели у містечку Свірж, Підгірці, Олеськ та Поморяни – місця, які по праву входять до "Золотої Підкови України".

Замок Свірж (Львів – Свірж: 40 км)


Знаходиться в однойменному селі Львівської області в 40 км від Львова між Бобркою та Перемишлянами. Замок дуже добре проглядається ще на під‘їзді до Свіржу. Це пам’ятка архітектури XVI-XVII ст. У Свіржскому замку проводилась зйомка відомих «Трьох мушкетерів», тому це місце може бути вам відомо.

Золочівський замок (Свірж – Золочів: 38 км)


Ренесанський замок руського воєводи Якова Собеського – батька майбутнього короля Польщі Яна ІІІ Собеського, що чудово зберігся.
Підгорецький замок (Золочів – Підгірці: 21 км)До його ансамблю входить трьохповерховий палац, заїжджий двір, костел та парк. Підгорецький замок було побудовано в XVII ст. французьким інженером Бопланом.

Олеський замок (Підгірці – Олесько: 8 кмОлесько – Львів: 75 км)


Найвідоміший замок Львівщини, відроджений з цілковитої руїни, підвищується над містечком на 50-метровому пагорбі, тому його дуже добре видно з траси. Замок було споруджено в 14 ст. галицько-волинськими князями.



Насолоджуйтесь Україною разом із Budget!