Статьи

«BICYCLE»: професійне літо з ефектом W@W!

30 червня технологічно, драйвово та на високому рівні відбувся навчальний проект «BICYCLE» для HR від HeadHunter Україна. «BICYCLE» провів свій восьмий «велозаїзд» разом з американською IT–компанією, що працює в сфері технологічного аутсорсингу - «Innovecs» .

Основний бізнес «Innovecs» – це проектування та розробка «під ключ» інноваційних програмних рішень для клієнтів зі всього світу. Команда «Innovecs» створює передові продукти і працює над складними проектами, які потребують висококваліфікованих експертів і нестандартних інженерних рішень. У 2015 році компанія стала переможцем конкурсу «Премія HR-бренд Україна» у номінації «Столиця», отримавши нагороду 1 ступеню як найтурботливіший роботодавець, за реалізацію проекту «Wellness at Workplace Program (W@W Program)».

На «BICYCLE» від HeadHunter спільно з «Innovecs» завітали прогресивні HR-ри, які у власній роботі спираються на цифри, факти та актуальні дослідження, яких цікавить передовий досвід IT–компанії щодо залучення та утримання талановитих працівників, керівники HR-функцій, які прагнуть бути турботливими роботодавцями і залучають найкращих працівників та впроваджують у своїх компаніях світовий тренд – здоровий спосіб життя на робочому місці.

В рамках навчального проекту «BICYCLE» на аудиторію чекали: актуальне дослідження digital-трендів HR в Україні і світі від hh.ua,

секрети створення умов для здорового способу життя на робочому місці від представників «Innovecs» та екскурсія офісом компанії,

презентація проекту «Wellness at Workplace Program (W@W Program)» від ідеологів і засновників програми,

інтерактивна робота в групах,

напрацювання «банку ідей», професійне спілкування, дружня атмосфера однодумців, призи та подарунки від «Innovecs» та HeadHunter Україна.

Учасники «BICYCLE» були приємно вражені відкритим діалогом з Алексом Луцьким, Co-Founder & CEO в Innovecs, та дізналися, як CEO і власник бізнесу оцінює роль HR у створенні added value.

Дякуємо компанію «Innovecs» за гостинність, відкритий обмін досвідом та професіоналізм.

Міжнародний кадровий портал HeadHunter Україна щиро дякує всім учасникам навчального проекту «BICYCLE» та бажає провести літо з користю та W@W ефектом!

Чекаємо вас на наших наступних «велозаїздах»!

Вакансии дня

Комментарии