This version of the page http://1927.kiev.ua/pages/about (88.198.230.14) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-09-04. The original page over time could change.
Клуб
  • Новини
  • Клуб
  • Онлайн
  • Ставки
  • Трансфери

Вітаємо, друже!


Наразі ти перебуваєш на веб-ресурсі вболівальників київського «Динамо». Інформаційне наповнення нашого сайту зорієнтоване саме на висвітлення новин про «біло-синіх», але ми завжди тримаємо своїх читачів в курсі найцікавіших та найважливіших подій з життя національної збірної, українського та світового футболу.


На 1927.kiev.ua ти зможеш не лише прочитати ексклюзивні матеріали, а й переглянути ексклюзивні фото- та відео-репортажі наших кореспондентів.


Також на нашому ресурсі завжди доступні трансляції поєдинків київського «Динамо», збірної України та інших топових матчів.


Для твоєї зручності є також мобільна версія нашого сайту. А зареєструвавшись, можна висловити власну думку на «Стіні спілкування».


Для наших читачів ми регулярно проводитимемо розіграші футбольної атрибутики з автографами гравців київського «Динамо» та збірної України.


Ресурс 1927.kiev.ua засновано у 2013 році. Дякуємо за ваші відгуки та побажання. Ми їх обов’язково врахуємо, щоб з кожним днем ставати ще краще.


Слідкуй за новинами та вболіваємо разом!