This version of the page http://www.terrafood.ua/news/ (213.160.144.137) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-08-30. The original page over time could change.
Новини | TERRA FOOD
Перейти на сайт групи компаній
Контакти
Медіа

Новини

TERRA FOOD export з початку року відкрив 5 нових ринків
23 травня 2019
З початку 2019 року молочний напрямок TERRA FOOD поповнився новими експортними ринками. Наша продукція вперше була відвантажена в Габон, Іран, Болгарію, Македонію та в Палестинську державу.
Число країн, до яких компанія експортувала свою молочну продукцію, вже сягнуло більше 60.
Дізнатися більше...
Фортунато Гуадалупі – «Людина року – 2018»
21 травня 2019
23 березня в Національній опері України відбулася 23-я церемонія вручення премії «Людина року – 2018». Спеціальна премія «За впровадження креативних бізнес-проектів та найсучасніших технологій в Україні» по праву дісталася нашому генеральному директору.
Дізнатися більше...
«Сир&Стік» від ТМ Ферма - Партнер Дитячого Пробігу
20 травня 2019
26 травня відбудеться 27 «Пробіг під каштанами», щорічний спортивно-благодійний захід, який покликаний вирішувати проблему вроджених вад серця спільно із Центром дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.
Дізнатися більше...
Група компаній ТЕРРА ФУД на Gulfood 2019
13 березня 2019
Вже вшосте ГК ТЕРРА ФУД взяла участь у одній з наймасштабніших міжнародних виставок харчових продуктів – Gulfood. Представники компаній «Фуд Девелопмент»,
«Slava Sut» та «Premier Food» об’єдналися для спільного представлення продукції групи TERRA FOOD міжнародному споживачеві.

Дізнатися більше...
Відкрий Тульчинку – відкрий Власну справу!
26 листопада 2018
250 000 грн. і здійснити свою мрію. Не втрачай свій шанс. Бери участь в акції від ТМ Тульчинка та позмагайся за головний приз!
Дізнатися більше...
SIAL 2018: нові тренди, інноваційні рішення та зустрічі з професіоналами.
13 листопада 2018
Делегація співробітників Департаменту з експорту TERRA FOOD Group of companies повернулася з Парижу, де представляла компанію на міжнародній виставці харчової промисловості – SIAL 2018.
Традиційно для компанії ТЕРРА ФУД на виставці були представлені як відомі українському споживачеві і улюблені в країнах Кавказу бренди ТМ Ферма та ТМ Тульчинка,  так і популярні бренди країн Близького Сходу та Північної Африки - ТМ Gold Valley, TM 100Cows та ТМ ChocoNutto. 
Дізнатися більше...
Зливок золота від ТМ Тульчинка вручено!
09 липня 2018
9 липня в офісі компанії «ТЕРРА «ФУД» відбулось урочисте вручення головного призу Акції «Скарби Тульчинки». Зливок золота отримав мешканець міста Каховка – Олег Володимирович Коханов.
Дізнатися більше...
Вітаємо переможця акції «Скарби Тульчинки»
04 липня 2018
2 липня о 12:30 на каналі YouTube у прямому ефірі відбулося вручення головного призу – золотого зливку в акції «Скарби Тульчинки».

Трансляцію розіграшу можна побачити на...
Дізнатися більше...
Сир&Стік – молочний снек від ТМ Ферма
23 червня 2018
Новинка «Сир&Стік» – це плавлений сир з хлібними паличками гріссіні. Смачний, поживний та корисний снек для молоді, яким зручно смакувати находу.

Тінейджери, студенти, молоді та динамічні хлопці та дівчата ведуть активний спосіб життя, тому постійно потребують енергію. До того ж, молодь намагається дотримуватись здорового способу життя та зменшує споживання солодощів. Саме для них «Сир&Стік» - це прекрасний несолодкий сирно-хрусткий снек, що містить білок та кальцій.
Дізнатися більше...
ТМ Біла лінія – учасник 26-го «Пробігу під каштанами»
25 травня 2018
З метою популяризації здорового способу життя та корисного харчування ТМ Біла лінія цьогоріч бере участь у 26-му заході «Пробіг під каштанами». Крім того, можливість долучитися до вирішення проблеми здоров'я дітей, надихає колектив співробітників компанії до забігу, бо навіть маленька лепта у велику справу може врятувати життя.
Дізнатися більше...