This version of the page http://nvip.com.ua/aggregator (5.101.114.61) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-08-28. The original page over time could change.
Збиральник | НОВОВОЛИНСЬК - інформаційний портал

Збиральник

Пам"ятаємо наших Героїв

novovolynsk-rada.gov.ua - 7 годин 56 хв тому


Завтра,29 серпня, у День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, об 11.00 год. біля меморіальної стели загиблих учасників АТО відбудеться панахида, хвилина мовчання та покладання квітів до портретів полеглих земляків .

Read More...

Категорії: Новини з інших сайтів

Триває відбір на навчальні збори

novovolynsk-rada.gov.ua - 8 годин 37 хв тому

Триває відбір на навчальні збори у серпні – вересні 2019 року з практичним призовом резервістів.

Read More...

Категорії: Новини з інших сайтів

До відома суб’єктів, які надають посередницькі послуги у сфері купівлі-продажу нерухомого майна, ріелторів, агентств ...

novovolynsk-rada.gov.ua - 11 годин 1 min тому


На виконання Плану заходів на 2017 – 2019 роки з реалізації Стратегії розвитку системи запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення на період до 2020 року, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2017 року №601-р., Державною службою фінансового моніторингу України проведено секторальну оцінку ризиків використання ринку нерухомості для легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом, і фінансування тероризму.Про це йдеться у листі Департаменту економіки та європейської інтеграції Волинської обласної державної адміністрації.

Read More...

Категорії: Новини з інших сайтів

Віктор Сапожніков: «Місто до свят було підготовлене, причепурене, і настрій в людей був гарний»

novovolynsk-rada.gov.ua - 27 Сер 2019 18:03


Святкування головних національних свят - Дня Державного Прапора України, Дня Незалежності України, а також 69-річчя з часу заснування міста та професійного свята гірників, на думку міського голови Віктора Сапожнікова, пройшло на достатньо високому рівні.

Read More...

Категорії: Новини з інших сайтів

Оголошено конкурс на заміщення вакантної посади

novovolynsk-rada.gov.ua - 27 Сер 2019 16:29

Виконавчий комітет Нововолинської міської ради оголошує місячний конкурс на заміщення однієї вакантної посади головного спеціаліста відділу будівництва, комунального господарства і газифікації виконавчого комітету міської ради.

Read More...

Категорії: Новини з інших сайтів

Нововолинську-69

novovolynsk-rada.gov.ua - 25 Сер 2019 17:01

Наприкінці серпня нововолинці відзначають День народження міста. Кожен відчуває причетність до його минулого та сьогодення. Цьогоріч календар історії відраховує 69-ту річницю з часу його заснування. Сьогодні професійне свято також відзначають люди, із працею яких пов’язано становлення нашого міста. Це шахтарі.

Read More...

Категорії: Новини з інших сайтів

Марія Доліновська представила колекцію старовинних вишиванок

novovolynsk-rada.gov.ua - 25 Сер 2019 00:26

Окрасою святкових заходіву Нововолинську став показ колекції старовинних вишиванок Волинського краю Марії Доліновської.

- Вишиванка – це цінне надбання українського народу, у якому зберігається його душа, звичаї й традиції, -розповідає наша землячка.

Read More...

Категорії: Новини з інших сайтів

Нововолинськ святкує День Незалежності України

novovolynsk-rada.gov.ua - 24 Сер 2019 22:24

Сьогодні нововолинці разом з усіма українцями відзначають День Незалежності України. Святкування розпочали із традиційної ходи у вишиванках, у якій взяли участь кілька сотень містян та гостей. У колоні міський голова Віктор Сапожніков та його заступники, делегації із партнерських міст, учасники АТО, представники трудових колективів та громадських об"єднань, молодь.

Read More...

Категорії: Новини з інших сайтів

Делегації із партнеських міст завітали до Нововолинська

novovolynsk-rada.gov.ua - 24 Сер 2019 17:46

Шість делегацій з партнерських міст - побратимів завітали до Нововолинська з нагоди Дня Незалежності та Дня міста. Серед них: представники з Баранович (Білорусь), Кельме (Литва), Стропков (Словаччина),   Біліна (Чехія) та з двох польських міст - гміни Ярачево та Білгорая.У міському Палаці культури відбулася офіційна зустріч гостей.

Read More...

Категорії: Новини з інших сайтів

З Днем Незалежності України, дорогі земляки!

novovolynsk-rada.gov.ua - 24 Сер 2019 09:35

Двадцять четвертого серпня цього року календар історії відраховує двадцять восьму річницю Незалежності України.

Read More...

Категорії: Новини з інших сайтів

Два тенісні корти відкрили у Нововолинську

novovolynsk-rada.gov.ua - 23 Сер 2019 17:55

Приємний подарунок любителям тенісу зробили у Нововолинську до Дня міста. 23-го серпня біля стадіону СОКу “Шахтар” відбулося офіційне відкриття двох тенісних кортів.

Read More...

Категорії: Новини з інших сайтів

Привітали ветерана шахтарської праці Володимира Сівака

novovolynsk-rada.gov.ua - 23 Сер 2019 17:05

У переддень відзначення 69-ї річниці з дня заснування Нововолинська та Дня шахтаря перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський та голова Волинської територіальної організації профспілки працівників вугільної промисловості Юрій Калістратов з квітами та подарунками завітали до Почесного громадянина міста, ветерана шахтарської праці Володимира Яковича Сівака.

Read More...

Категорії: Новини з інших сайтів

У Нововолинську відбувся велопробіг у вишиванках

novovolynsk-rada.gov.ua - 23 Сер 2019 16:20

Майже півтори сотні велосипедистів у вишиванках взяли участь у святковому велопробізі, який приурочили в Нововолинську до Дня Державного Прапора України.

Read More...

Категорії: Новини з інших сайтів

Свято єдності : у Нововолинську вшанували Державний Прапор України

novovolynsk-rada.gov.ua - 23 Сер 2019 15:37

Історично склалося так, що у переддень святкування Незалежності нашої держави ми відзначаємо не менш важливу дату – День Державного Прапора України. Це свято єдності, сили, мужності та незламності українського духу.

Read More...

Категорії: Новини з інших сайтів

Депутати ухвалили майже три десятки рішень

novovolynsk-rada.gov.ua - 22 Сер 2019 16:05

Оперативно пройшло засідання тридцять першої сесії міської ради сьомого скликання. Перед цим депутати детально опрацювали усі 25 питань порядку денного у постійних комісіях та на Дні депутата. Першими ухвалили рішення про виконання міського бюджету за І півріччя цього року, внесли зміни до нього та до Програми економічного і соціального розвитку міста Нововолинська на 2018-2019 роки.


Виконання міського бюджету за шість місяців нинішнього року забезпечено на 103,9 відсотка. Перевиконання становить 3,4 млн грн. Надходження власних доходів склали майже 92 млн грн, це на 14 млн грн. більше, ніж за аналогічний період попереднього року.


-Відповідно до цих бюджетних призначень, які ми затверджували при формуванні міського бюджету та вносили зміни, були профінансовані усі бюджетні установи міста, а також програми і заходи. Без передбачених цільових субвенцій з державного та обласного бюджетів в основному фінансується зарплата працівникам бюджетної сфери з нарахуваннями за статтею більше 80 відсотків, за енергоносії ми проплачуємо більше 10 відсотків, і до 10 відсотків становить фінансування діючих програм
і заходів, - наголосила начальник фінансового управління Галина Бурочук.


Щодо змін до кошторису міста на 2019 рік, то в цілому видаткова частина міського бюджету зменшується на 30 753,7 тис. гривень, в тому числі загального фонду - на 39335,5 тис. гривень, а спеціального фонду бюджету розвитку збільшується на 8 581,8 тис. гривень.

У зв’язку із збільшенням статутного капіталу КП «Нововолинськтеплокомуненерго» депутати затвердили його Статут у новій редакції.


Обранці громади внесли зміни до окремих цільових програм, зокрема, до Комплексної програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства, дорожнього руху та його безпеки в м.Нововолинську та смт. Благодатне на 2015-2019 роки, Програми благоустрою м. Нововолинська та смт. Благодатне на 2019-2022 роки, до цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2017-2020 роки.

Депутати прийняли звернення до Президента України, Прем’єрміністра України та до Голови Верховної Ради України щодо необхідності відновлення фінансування програми пільгового довготермінового кредитування молоді.


Кілька прийнятих рішень стосувалося земельних питань.


Рішенням міської ради перепрофільовано та змінено назви Нововолинської гімназії на Нововолинський ліцей №8 та НВК «Нововолинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 1-колегіум Нововолинської міської ради Волинської області» на Нововолинський ліцей №1. Таке рішення пов’язано законодавчими змінами. Відповідно затвердили Статути цих навчальних закладів.


Міська рада прийняла рішення за результатами розгляду клопотань організацій та заяв громадян із врахуванням висновку постійної планово-бюджетної комісії з питань соціально-економічного розвитку, промисловості, підприємництва та впровадження нових форм господарювання, про які доповіла голова цієї комісії Олена Чайка.


Також депутати вирішили надіслати депутатське звернення Президентові України, Прем’єр-міністрові та міністрові енергетики та вугільної промисловості у зв»язку із ситуацію, що склалася з виникненням заборгованості з виплати заробітної плати на вугледобувних підприємствах Нововолинська.


«Несвоєчасна та нерегулярна виплата заробітної плати вугільникам, відсутність фінансування модернізації технічного обладнання шахт призводять до руйнування вугільної галузі Волинського краю. Критичним на сьогодні є питання з виплати заробітної плати гірникам. Уже три місяці як і шахтарі, так і їхні родини залишаються без можливостей на достойні умови життя. Просимо Вас втрутитися в дану ситуацію та вирішити питання погашення заборгованості з оплати праці працівникам вугільних підприємств, щоб покращити матеріальний стан шахтарів та їх сімей і припинити акції протесту», – йдеться у зверненні.


Обранці громади підтримали пропозицію свого коллеги Валерія Мниха скерувати колективне звернення до Кабінету Міністрів України, НКРЕКП, ПАТ «Волиньгаз», ТОВ «Волиньгаззбут» стосовно ситуації, що склалась навколо проведення розрахунків за спожитий газ мешканцями нашого міста за минулий осінньо-зимовий опалювальний період 2018 -2019 років. У ньому, зокрема, йдеться:


«За зверненнями громадян, які є побутовими споживачами послуг газопостачання, до них зі сторони ТОВ Волиньгаззбут надходять чисельні вимоги про припинення газопостачання через несплату заборгованості що виникла внаслідок застосуванням коефіцієнтів приведення у відповідності до умов стандартизації, що значно збільшує вартість спожитого газу.

При цьому виникає питання чи є законні підстави щодо сплати заборгованості, яка виникла в результаті донарахування коефіцієнтів, оскільки побутові споживачі з цим не погоджуються і вважають її сумнівною, а також не менш важливим є питання проведення операторами ГРМ перерахунку тим споживачам, хто фактично здійснив оплату сум донарахувань за нарахованими коефіцієнтами в рахунок наступних платежів».

Відділ з питань внутрішньої політики,

взаємодії із ЗМІ та зв"язків з громадськістю.

 

 

Категорії: Новини з інших сайтів

До уваги водіїв! У святкові дні у Нововолинську перекриють декілька вулиць

novovolynsk-rada.gov.ua - 22 Сер 2019 12:55

У період з 23 по 25 серпня під час проведення заходів з нагоди Дня Державного Прапора України, 28-ї річниці Незалежності України, 69-ої річниці з дня заснування міста та Дня шахтаря буде заборонено рух транспорту по проспекту Дружби між вулицями Кобзаря – Святого Володимира та зі сторони вулиці Митрополита Шептицького.

Категорії: Новини з інших сайтів

У Нововолинський інклюзивно-ресурсний центр потрібні фахівці

novovolynsk-rada.gov.ua - 19 Сер 2019 11:59

Управління освіти виконавчого комітету Нововолинської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад вчителя-реабілітолога, вчителя-дефектолога (вчителя-логопеда, олігофренопедагога, сурдопедагога, тифлопедагога), комунальної установи «Нововолинський інклюзивно-ресурсний центр» (фахівці ІРЦ).

Read More...

Категорії: Новини з інших сайтів

Міський голова проінспектував виконання ремонтних робіт у міському палаці культури

novovolynsk-rada.gov.ua - 19 Сер 2019 11:53

Нижній зал фойє міського палацу культури набув сучасного вигляду. У травні тут розпочали ремонтні роботи. Замінено вікна, двері, покладена плитка, зроблені стіни з використанням новітніх технологій, а також і вхідні сходи. На це витрачено майже півтора мільйона бюджетних коштів

Read More...

Категорії: Новини з інших сайтів

Турбота про екологію - спільна справа

novovolynsk-rada.gov.ua - 16 Сер 2019 16:36

   

    Десятого липня 2019 року на прийом до міського голови Віктора Сапожнікова прийшли мешканці 5-го, 6-го, 15-го мікрорайонів із таким зверненням:

Read More...

Категорії: Новини з інших сайтів

Святкуємо разом

novovolynsk-rada.gov.ua - 16 Сер 2019 09:20

Категорії: Новини з інших сайтів

Сторінки

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • »