This version of the page http://www.rockwool.ua/applications_ua/ (159.135.136.33) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-08-27. The original page over time could change.
Технології

Відкрий для себе інноваційний підхід до будівництва з ROCKWOOL

Оберіть потрібну технологію

Чи знаєте ви, що торгова марка ROCKWOOL зареєстрована у Митному реєстрі об’єктів інтелектуальної власності в Україні.

Це означає, що тільки компанія ТОВ «Роквул Україна» має право вільно імпортувати та експортувати  товари марки ROCKWOOL  на території України.

Дізнатись більше ...

Чому професіонали обирають кам'яну вату?

01

Вогнестійкість

Витримує температуру понад 1000 ° C.

Більше безпеки з негорючими ізоляційними матеріалами

Детальніше

02

Енергоефективність

Економте енергію, підтримуючи оптимальну температуру і мікроклімат в приміщенні.

За рахунок стабільності температури можна істотно скоротити витрати на опалення, охолодження та вентиляцію, а також зменшити обсяг викидів парникових газів.

Детальніше

03

Акустичний комфорт

Поглинає та зменшує приголомшливий шум

Автомобільні дороги, залізничні і трамвайні колії, аеропорти - необхідна для нормального життя інфраструктура - є джерелом шуму, який може стати причиною серйозних негативних наслідків для здоров'я.

Детальніше

04

Міцність

Покращені експлуатаційні характеристики і підвищена стабільність при менших витратах.

Ізоляція ROCKWOOL настільки міцна, що вона буде підтримувати свою продуктивність протягом усього терміну експлуатації будинку.

Детальніше

05

Естетичність

Гармонійне поєднання експлуатаційних і естетичних якостей.

Коли люди живуть або працюють в красивому місці, це посилює у них відчуття комфорту і підвищує мотивацію. Середовище, в якому люди проводять час із задоволенням, сприяє зміцненню соціальних зв'язків і робить навколишній район більш безпечним і сприятливим для проживання.

Детальніше

06

Контроль над водою

Контролюйте наш найцінніший ресурс.

Традиційні методи виробництва продуктів харчування здають свої позиції в умовах зростання населення, а зміна клімату підвищує потреби в захисті від повеней. Вироби з кам'яної вати можна конструювати таким чином, щоб вони поглинали або відштовхували воду, в залежності від потреби, а також використовувати їх для рециркуляції води в теплицях, допомагаючи вирішувати цілий ряд задач управління водним режимом.

Детальніше

07

Екологічність

Сировина для мінерального ізоляційного матеріалу навряд чи може бути більш природною ніж камінь.

Камінь - один з найпоширеніших матеріалів на землі; однак нам слід ефективніше використовувати ресурси нашої планети. Ми розробили технології, що дозволяють використовувати відходи від інших промислових галузей в якості альтернативного сировини.

Детальніше

Правила безпечного монтажу

Волокна мінеральної вати не можуть стати причиною хімічної або алергічної реакції, але з-за механічного впливу на шкіру грубих волокон, продукція з мінеральної вати може викликати тимчасовий свербіж шкіри.

Незважаючи на екологічність і безпеку наших продуктів, при їх монтажі необхідно слідувати декільком простим правилам, які допоможуть уникнути неприємних наслідків.

1. Обполіскуйте руки в холодній воді перед основним миттям.

2. Відходи утилізують відповідно до місцевих нормативних актів

3. Очищайте територію, використовуючи пилосос

4. Використовуйте захисні окуляри при роботі над головою

5. По можливості провітрюйте приміщення.

6. Захищайте відкриті ділянки шкіри. При проведенні робіт в непровітрюваних приміщеннях, використовуйте захисну маску.

Інформація про заходи безпеки при роботі з матеріалом розміщена на упаковках всіх мінераловатних виробів у вигляді піктограм і / або у вигляді письмової інформації.     

 

 

Більше ніж камінь
Ізоляційні рішення ROCKWOOL захищають людей від холоду, від спеки, від ризику виникнення пожежі та від навколишнього шуму як з вулиці так в суміжних приміщеннях. Продукція ROCKWOOL користується попитом в усьому світі