This version of the page http://www.rockwool.ua/About_us/ (159.135.136.33) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-08-27. The original page over time could change.
Про нас

ROCKWOOL в Україні

Україна і Молдова входять до складу підрозділу ROCKWOOL Центральна і Східна Європа, які є частиною Групи компаній ROCKWOOL - світового лідера у виробництві рішень на основі кам'яної вати.

Продукція ROCKWOOL застосовується для утеплення, звукоізоляції і вогнезахисту, призначена для всіх видів будівельних конструкцій будинків і споруд, а також для суднобудування, промислового обладнання, трубопроводів і повітроводів.

Компанія ROCKWOOL заснована в 1909 році, її центральний офіс знаходиться в Данії. ROCKWOOL належать 45 заводів в Європі, Північній Америці та Азії. Штат налічує понад 11 000 фахівців. Продажі Групи за 2017 рік склали понад 2 млрд євро.

В Україні компанія ROCKWOOL відома з 70-х років - тоді продукція поставлялася в Радянський Союз для суднобудівної промисловості.

У 1997 році було відкрито перше торгове представництво ROCKWOOL POLSKA в Києві. Завдяки швидкому зростанню ринку, в 2000 році була заснована компанія ROCKWOOL УКРАЇНА, яка на сьогоднішній день займає одну з лідируючих позицій на українському ринку теплоізоляційних матеріалів.

Важливим напрямком в діяльності компанії ROCKWOOL є просування енергозбереження.

Негорюча теплоізоляція ROCKWOOL зберігає цінну енергію, економить кошти на опаленні та кондиціонування будівель, скорочуючи при цьому викиди парникових газів в атмосферу, і служить довго - не менше 100 років.

Продукція з кам'яної вати ROCKWOOL доступна на всій території України. Наші регіональні менеджери і технічні фахівці завжди готові надати кваліфіковані консультації по застосуванню нашої продукції.

Розкрийте силу каменю

Ми прагнемо дати всім можливість піднятися над проблеми розвитку сучасного життя. Використовуючи камінь, один з найбагатших природних ресурсів в світі, ви можете мати довгостроковий вплив на покоління.

Від класних кімнат до стадіонів, від землі до пам'ятників архітетури, людям потрібні простори не тільки для того, щоб більше мріяти, але і перетворювати мрії в реальність, і це робить світ кращим.

Це зобов'язання закріплено в камені.

Ми повинні продовжувати наполегливо працювати, щоб виробляти ще більш якісну продукцію і при цьому залишати менше негативного впливу на навколишнє середовище.

Йенс Біргерссон, виконавчий директор

Напрямки бізнесу ROCKWOOL GROUP

Наша продукція різноманітна, і все це сприяє формуванню кругової економіки, підвищенню ефективності використання ресурсів, а також підвищенню рівня безпеки, здоров'я та добробуту тих, хто виробляє та використовує нашу продукцію.

Всі напрямки

Будівельна та технічна ізоляція

Дізнатись більше ...

Акустичні стелі

Дізнатись більше ...

Облицювання фасаду

Дізнатись більше ...

Іновації у рослинництві

Дізнатись більше ...

Продукти на всі випадки життя

Дізнатись більше ...

Наша компанія

Країн
0

Працівників
0

Виробництв
0

Збагачуючи сучасне життя