This version of the page http://parkovemisto.com/ua/ (89.184.72.84) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-08-09. The original page over time could change.
Купити квартиру у новобудові в Киеві. Житловий комплекс Паркове Місто
044 503 65 33
Замовити дзвінок
    • Рус
    • Укр
  • Живи в гармонії
    з природою

    Обрати квартиру

    Оновлена
    досконалість

    Обрати квартиру

    Простір
    для комфортного життя

    Обрати квартиру
    Про комплекс

    Житловий комплекс «Паркове місто» це:
    – наймасштабніша площа житлового комплексу (понад 17 гектарів) в Подільському районі;
    – власний парк на території – більше 4500 квадратних метрів зеленої зони з озерами, галявинами, альтанками та усамітненими стежками для прогулянок;
    – унікальна інфраструктура із закритою територією під цілодобовою охороною, спортивними та дитячими майданчиками, супермаркетами, крамницями, спортзалами, салонами краси та ресторанами.

    Детальніше
    Екологія
    Парк
    Ми зберегли для Вас і Ваших дітей екзотичну флору та фауну історичного парку «Крістерова гірка». 4 га зеленої зони з озерами, галявинами, фонтанами, альтанками та усамітненими стежками… Ідеальна альтернатива бетонним джунглям столиці! Насолоджуйтесь гармонією!
    Вода
    Гордість нашого комплексу — каскад озер із зеленою прибережною зоною. Їх уже облюбували лебеді, дикі качки та прудкі рибки. Насолоджуйтесь і ви красою водного плеса! До того ж, саме озера допомагають зберегти на території природний рівень вологості, який є необхідною умовою здоров’я людини.
    Повітря
    Ми свідомо зменшили щільність забудови, щоб залишити недоторканим первісний вигляд парку. Додатково ми висадили десятки молодих дерев. Завдяки цьому повітря на території комплексу очищується у природний спосіб. Дихайте на повні груди! Чистотою, а не пилом та газами!
    Сім'я
    Спорт
    Щастя сучасної людини — у простих речах! Медитація на світанку, прогулянка вздовж озера з маленьким улюбленцем, ранкова пробіжка парком… Додайте і своїх щасливих моментів!
    Діти
    Романтика прогулянок удвох, веселі вікенди з дітьми, барбекю у колі друзів… Сотні сімей знайшли саме тут гармонію життя. А Ви готові оселитись по сусідству з цими щасливими родинами?
    Медицина
    Екостандарти у дії — це простір, наповнений життям. Милуйтесь лебедями і блискучими рибками в озерах, вдихайте свіжу прохолоду лісу! Ми зменшили щільність забудови, щоб залишити природну красу
    Комфорт
    Інфраструктура
    Все, що потрібно для життя, — поряд! На території комплексу вже працюють супермаркети, крамниці та бутики, спортзали, SPA-салони, ресторани, студії дитячої творчості та раннього розвитку. Витрачайте час на себе, а не на поїздки в місто!
    Сервіс
    Якісний сервіс — завжди не нав’язливий. Це парковки, де достатньо місця для всіх; спортивні та ігрові майданчики, де ідеально чисто; безпека, у котрої немає компромісів. За порядком та цілісністю майна цілодобово стежать сотні камер та десятки професіоналів. Живіть з задоволенням, все інше — наш обов’язок!
    Затишок
    Врахували індивідуальність та естетичний смак кожного у різних варіантах планування. Компактна студія для холостяцького життя, 7 типів функціональних однокімнатних квартир для ділової сучасної людини, дво- , три- та чотирикімнатні — для великих ро-дин, дворівневі пентхауси для тих, хто любить простір.
    Екологія
    Сім'я
    Комфорт
    Планування
    1 кімнатні
    2 кімнатні
    3-5 кімнатні
    Всі планування
    Відео комплексу
    Новини
    Кіно під відкритим небом

    Для мешканців ЖК «Паркове місто» вихідні почалися ще у п’ятницю 26 липня. Вже вдруге в парковій зоні житлового комплексу відбувся перегляд фільму просто неба. Зібралось багато мешканців: як дорослих, так і дітей. Гостей кінотеатру зустрічали веселі аніматори – герої улюблених мультфільмів та ростові ляльки. На радість кіноманам покази відбуваються на…

    30.07.2019
    Велику пішохідну зону та нові паркові локації відкрито!

    Дорогі сусіди, за планом реновації парку ми створили нову пішохідну зону та провели благоустрій паркової зони біля озер. Ми провели на цій території масштабне озеленення: висадили понад 100 дорослих дерев та 2100 кущів. Зокрема бересклет крилатий, бузок, екзохорду альберта, падуб мутовчатий, керію японську, спірею сіру. Затінок для відпочинку тепер будуть…

    11.06.2019
    Family day в ЖК «Паркове місто»: свято відбулося!

    Свято відкриття оновленої пішохідної та інтерактивних ігрових зон, презентації першої частини реновації парку ЖК «Паркове місто» вдалося на всі 100%. 8 червня жителі та гості комплексу у дружній галасливій компанії відзначили Family day – день, присвячений активним розвагам на свіжому повітрі, товариським матчам з різних видів спорту та розіграшу призів….

    11.06.2019
    Всі новини
    Залиште Ваші контакти, і ми Вам зателефонуємо

    Помилка в заповненні форми






    Залиште Ваші контакти, і ми Вам зателефонуємо

    Помилка в заповненні форми






    Дякую за звернення, скоро ми з Вами зв'яжемося