This version of the page http://fobs.com.ua/ua/message (193.0.61.203) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-08-07. The original page over time could change.
Повідомлення. Веб-студія «FOBS» - створення сайтів Біла Церква Київ Україна
Веб-студія «FOBS» - створення сайтів Біла Церква Київ Україна +38 097 330-47-64 info@fobs.com.ua
09100, Україна,
Київська область,
Біла Церква,
Василя Стуса, 50
RU
Створення сайтів
Біла Церква, Київ
Працюємо по всій Україні
+38 097 330 47 64
Головна
Послуги
Ціни
Портфоліо
Відгуки
Контакти

Створення сайтів та інтернет-магазинів - веб студія «FOBS»

Веб-студія «FOBS» більше 8 років на ринку веб-розробок та надає професійні та якісні послуги зі створення сайтів, інтернет-магазинів для успішного просування Вашого бізнесу. Ми розробляємо і створюємо сайти з індивідуальним функціоналом і дизайном, а також здійснюємо підтримку всіх створених нами сайтів, завжди на зв'язку і надаємо консультації з питань обслуговування та роботи сайту абсолютно безкоштовно. Наші клієнти працюють в м Біла Церква, м Київ і в інших містах України.

Приклади наших робіт

Створення інтернет-магазину меблів Створення сайту по доставці суші Створення сайту-каталогу для м'ясокомбінату Cтворення інтернет-магазину екологічних товарів Створення Landing Page для агентства нерухомості Створення інтернет-магазину меблів "МЕБЛІ і ДІМ" Створення сайту-каталогу Shou Sugi Ban Створення сайту- каталогу для агентства нерухомості Створення інтернет-магазину обладнання для СТО і автосервісу Створення сайту-каталогу для ТОВ "Летісс" Створення сайту-каталогу для продуктової компанії Створення сайту-каталогу для меблевої фабрики "Гратіс" Створення сайту туристичного агентства "Gala Travel" Створення сайту для кабінету естетичної косметології "Територія краси" Створення корпоративного сайту "Європейська Молодь України" Створення сайту-каталогу для меблевого підприємства Створення сайту-візитки для детективного агентства Створення сайту-каталогу для меблевої фабрики «СВІТЛИЦЯ» Створення інтернет-магазину студії декору «Сюрприз» Створення торгового майданчика для покупки і продажу автозапчастин Створення інтернет-магазину парфумерії Створення інтернет-магазину "ДімПласт" - виробництво пінопласту
Компанія FOBS займається розробкою і створенням web-сайтів будь-якої складності: сайт-візитка, сайт-каталог, інтернет-магазини, корпоративні сайти, фото і відео галереї, особисті сайти, інформаційні сайти та інші види сайтів. Наповнення сайтів, оптимізація, реєстрація в пошукових системах, початкове просування, розміщення і підтримка на надійному хостингу.

Етапи створення сайту

Розробка
структури сайту
Розробка
дизайна сайту
Програмування
и налагодження сайту
Запуск сайту
и підтримка
Замоити сайт
Структура, дизайн і програмна частина розробляється індивідуально для кожного окремого сайту. При розробці сайтів ми не використовуємо готові шаблони і CMS, що дозволяє створювати легкі та зручні для пошукових машин сайти, які відповідають будь-яким вимогам і побажанням замовника. Для обслуговування сайту надається дуже простий і доступний будь-якому користувачеві адміністративний блок для самостійного наповнення і редагування контенту.
Замовити сайт і отримати безкоштовні консультації можна за телефоном: 097 330-47-64

Вартість найбільш популярних видів сайтів

САЙТ ВІЗИТКА
від 3000 грн
Замовити
САЙТ КАТАЛОГ
від 6000 грн
Замовити
КОРПОРАТИВНИЙ САЙТ
від 8000 грн
Замовити
ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН
від 10000 грн
Замовити
FOBS - створення сайтів
Тел.: 097 330-47-64
Viber: 0973304764
Skype: ksenaf
E-mail: info@fobs.com.ua
Повідомлення