This version of the page http://www.ukrinform.ua/tag-umerov (130.211.39.90) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-07-30. The original page over time could change.
Умеров

Умеров

19 червня 2019

Умеров закликає світ посилити тиск на Росію

Міжнародна спільнота має посилити тиск на РФ, щоб примусити до деокупації Криму і повного відновлення територіальної цілісності України.

18 березня 2019

Умеров нагадав про злочин "госдури РФ" і Путіна щодо Криму

Сьогодні, 18 березня, виповнюється п'ять років як Держдума РФ ухвалила злочинне рішення про приєднання Криму й міста Севастополя до Росії, після якого на півострові почалося знищення кримськотатарського народу і його культурної спадщини.

22 лютого 2019

Жемчугов та Умеров презентували студентам фільм "Бранці Кремля"

Герой України Володимир Жемчугов і заступник голови Меджлісу Ільмі Умеров зустрілися зі студентами НТТУ "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" та презентували кінострічку "Бранці Кремля".

15 лютого 2019

Окупанти тримають у тюрмах Криму більше 80 політв’язнів – Умеров

На території анексованого Криму не припиняються репресії по відношенню до нелояльних до російської влади громадян, і зараз у СІЗО та тюрмах утримується понад 80 політв’язнів.

11 листопада 2018

У Москві суд відмовився розсекретити укази про помилування Чийгоза і Умерова - адвокат

Московський міський суд розглянув скарги Ахтема Чийгоза і Ільмі Умерова на незаконну відмову в ухваленні їх позовів до Адміністрації Президента РФ і відмовив у їх задоволенні.

24 жовтня 2018

Звільнити політв'язнів Кремля допоможуть санкції або політична угода - Полозов

Для звільнення незаконно засудженого в РФ режисера Олега Сенцова та інших українських політв'язнів Кремля потрібна консолідована позиція Заходу, а також конкретні санкції проти тих, хто причетний до кримінальних справ проти українців.

Укази про помилування Чийгоза та Умерова все ще засекречені — адвокат

Сьогодні виповнився рік з дня звільнення від кримінального переслідування Кремлем заступників голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтема Чийгоза та Ільмі Умерова, однак укази Путіна про помилування залишаються засекреченими.

20 квітня 2018

Джапарова й Умеров зустрілися з юними дослідниками кримськотатарської культури

В арт-хабі Укрінформу відбулася зустріч першого заступника міністра інформполітики Еміне Джапарової та заступника глави Меджлісу Ільмі Умерова з юними дослідниками кримськотатарської культури.

29 березня 2018

Суд підтвердив, що Чийгоз і Умеров не можуть отримати укази про помилування

Московський міський суд, куди "помилувані" президентом РФ Ільмі Умеров і Ахтем Чийгоз звернулися зі скаргою на відмову Тверського райсуду прийняти позови до АП РФ, підтвердив: укази про своє помилування вони отримати не можуть.

16 березня 2018

Умеров вважає “вибори” у Криму підставою не визнавати наступне президентство Путіна

Проведення Росією президентських виборів і в окупованому Криму є підставою для світової спільноти не визнавати майбутнє президентство Володимира Путіна.

05 березня 2018

Чийгоз і Умеров зустрілися з президентом Литви

У Вільнюсі керівники Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз та Ільмі Умеров зустрілися із президентом Литви Далею Грібаускайте.

Чийгоз та Умеров не можуть навіть через суд отримати указ про своє помилування

Адвокат Микола Полозов вже місяць чекає, коли Мосміськсуд відповість на адресовані адміністрації Путіна скарги Чийгоза та Умерова про неможливість ознайомитися з указом президента РФ про їх помилування.

04 березня 2018

Чийгоз та Умеров зустрінуться з президентом Литви

Заступники голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров і Ахтем Чийгоз прибули до Вільнюса, де матимуть низку зустрічей зокрема з президентом Литви Далею Грібаускайте.

26 лютого 2018

Умеров розповів, як російські "реставратори" знищують Ханський палац

Замінюючи автентичні конструкції Бахчисарайського ханського палацу в окупованому Криму на сучасні, "реставратори" назавжди позбавляють унікальності єдиний пам'ятник палацової архітектури кримських татар, що зберігся.

Однією з причин окупації Криму був незрозумілий статус автономії - Умеров

Статус територіальної автономії Криму, тяжіння влади Криму до Росії і сепаратистські настрої місцевого населення були однією з причин окупації українського півострова.

Рубрики

Агентство

  • Про нас
  • Контакти
  • Передплата
  • Послуги
  • Правила користування
  • UA-TV
  • Тендери
  • Запобігання та протидія корупції
  • Політика конфіденційності та захисту персональних даних

При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання не нижче першого абзацу на «ukrinform.ua» — обов’язкові, крім того, цитування перекладів матеріалів іноземних ЗМІ можливе лише за умови гіперпосилання на сайт ukrinform.ua та на сайт іноземного ЗМІ. Цитування і використання матеріалів у офлайн-медіа, мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди "ukrinform.ua". Матеріали з позначкою «Реклама» та «PR», а також матеріали в блоці «Релізи» публікуються на правах реклами, відповідальність за їхній зміст несе рекламодавець.

© 2015-2019 Укрінформ. Усі права застережені.

Дизайн сайту — Студія «Laconica»

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-