This version of the page http://www.ideabank.ua/uk/sitemap/ (85.10.219.253) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-07-24. The original page over time could change.
Ідея Банк Україна - Офіційний сайт | Кредити, Депозити, Кредитні картки
Новини банку
  • Акція! Виграйте подорож до Європи при оформленні туристичного страхування ПЗУ Україна у відділеннях Ідея Банку
  • Ідея Банк пропонує підприємцям кредити до 500 тис. грн
  • Ідея Банк бере участь у міжнародній програмі стажування молоді AIESEC
  • Тарифи РКО для бізнесу від Ідея Банку визнані ТОП-1 в PROSTOBANK AWARDS у 2 кварталі 2019
  • АТ «Ідея Банк» оголошує тендер на закупівлю оптичного комутаційного обладнання для АТ «Ідея Банк»
ДетальнішеЗаповнити заявку
ДетальнішеЗаповнити заявку
ДетальнішеЗаповнити заявку
ДетальнішеЗаповнити заявку
ДетальнішеЗамовити
ДетальнішеПереказати кошти
Зворотній зв'язок
Інтернет-банкінг
  • Приватним клієнтам

    Вхід
    Реєстрація
  • Бізнес клієнтам

    Вхід
Депозити Кредити готівкою Кредитні картки
Погашення кредиту онлайн Переказ з картки на картку Онлайн-перекази з Європи    NEW Поповнити мобільний телефон Оплатити комунальні послуги
Перекази за
0 грн на картку
Ідея Банку
Переказати кошти > Кредит
готівкою
онлайн
Оформити заявку > Кредитна
картка
кешбек 5%
Детальніше > Доступні
кредити
для ФОП
Дізнатись більше > Гарантування
вкладів
ФГВФО
Детальніше >

ІДЕЯ БАНК – СТАБІЛЬНИЙ БАНК УКРАЇНИ

Ідея Банк – працює на банківському ринку України вже 29 років. Банк входить одну з найбільших європейських фінансових груп – Getin Holding S.A. (Польща). Більшість експертів відзначає Ідея Банк, як один з найбільш стабільних банків в Україні. За результатами одразу кількох рейтингів минулого року, банк входить в топ-20 найнадійніших фінансових установ країни. У березні 2018 року Банк отримав від рейтингово агентства "Кредит Рейтинг" підвищення довгострокового кредитного рейтингу за національною рейтинговою шкалою до рівня uaAA-, прогноз стабільний. Даний рівень кредитного рейтингу став найвищим за 29 років діяльності Ідея Банку на фінансовому ринку України. В даний час, Ідея Банк займає одну з провідних позицій на роздрібному ринку банківських послуг, пропонуючи своїм Клієнтам весь спектр цих послуг: оформити кредит готівкою у відділенні чи онлайн кредит, кредитну картку, дебетну банківську картку, депозит у будь-якій валюті вкладу, а також рахунок для виплати заробітної плати та ін. Також, доступні кредити, овердрафти та РКО для підприємців. Банківські продукти можна оформити у будь-які області України, в тому числі в таких містах як Київ, Харків, Дніпро, Львів, Одеса, Полтава, Хмельницький, Чернівці та інших.

КРЕДИТИ ГОТІВКОЮ/ОНЛАЙН КРЕДИТИ

Готівковий кредит доступний для осіб віком від 23 років. Його можна оформити за 30 хвилин у будь-якому відділенні Ідея Банку, маючи при собі лише паспорт та індивідуальний податковий номер. Після погодження кредиту, протягом дня Ви можете отримати гроші готівкою чи на банківську картку, щоб реалізувати плани власної сім’ї: зробити ремонт, купити меблі чи нову техніку, придбати авто, а також на відпочинок, лікування чи весілля. Максимальна сума кредиту – 300 000 грн. Також, Ви можете оформити кредит онлайн, заповнивши заявку в інтернеті на сайті Ідея Банку. Кредит в інтернеті – це легко, зручно та швидко! Отримайте попереднє рішення по кредиту вже за 1 хвилину, очікуйте остаточне погодження, після якого Ви зможете отримати потрібні гроші.

КРЕДИТНІ КАРТКИ/КРЕДИТНІ КАРТКИ ОНЛАЙН

Додатково, банк пропонує оформити кредитну картку з лімітом до 200 000 грн. При розрахунках карткою отримуйте кешбек та вигідні відсотки на залишок власних коштів. Користуйтесь кредитними коштами безкоштовно в рамках пільгового періоду. Замовити кредитну картку онлайн Ви можете на нашому сайті в кілька кліків, заповнивши заявку онлайн. Кредитна картка – це Ваш зручний інструмент для покупок та розрахунків.

ДЕПОЗИТИ ТА ВКЛАДИ

Депозитні програми Ідея Банку – це український депозит з європейськими перевагами. Обравши один з депозитних вкладів, Ви можете бути спокійні за власні гроші, оскільки вони не тільки захищені від інфляційних процесів, але й накопичуються завдяки привабливим відсоткам.

ІНТЕРНЕТ-БАНК

Управляйте власними коштами в банку, навіть не виходячи з дому, завдяки сервісу інтернет-банкінг IdeaOnline 24/7. Ви можете легко і просто переказувати кошти між рахунками, розміщувати та поповнювати депозити, погашати та контролювати кредити, оплачувати комунальні послуги та ін. IdeaOnline – це банк там де тобі зручно!

Оцініть будь-ласка якість обслуговування у наших відділеннях.

Ваша думка важлива для нас.

Оцінити