Gérer les cookies*

PEUGEOT 108

PEUGEOT 108

від 341 000 грн *

СКОНФІГУРУВАТИ

Перегляньте %number %відгуків

Розкішний та елегантний, оригінальний і помітний, створений спеціально для міського стилю життя, компактний PEUGEOT 108 доступний в Україні!

ГАРАНТІЯ ТРИ РОКИ
ОТРИМАТИ КОМЕРЦІЙНУ ПРОПОЗИЦІЮ
ЗАВАНТАЖИТИ ПРАЙСИ ТА БРОШУРИ
ПРОЙТИ ТЕСТ-ДРАЙВ

ЕЛЕГАНТНИЙ СТИЛЬНИЙ ДИЗАЙН

PEUGEOT 108 уособлює стиль і елегантність. Ви ловитимете заздрісні погляди, де би не опинилися, завдяки продуманому дизайну з використанням динамічних ліній і пильною увагою до деталей. Він може відповідати всім вашим забаганкам завдяки доступним восьми кольорам кузова, темам, спеціальним версіям і оформленням інтер’єру.

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ ПРО ДИЗАЙН

ПЕРСОНАЛІЗАЦІЯ

Кожен знайде саме свій PEUGEOT 108!
Завдяки восьми кольорам та темам оформлення кузова, а також розмаїттю варіантів оформлення інтер'єру, PEUGEOT108 якнайкраще відповідатимк вашій особистості та смакам. Аби створити PEUGEOT108, який відображає справжнього вас, сміливо обирайте з-поміж доступних кольорів, матеріалів, стилів і оригінальних штрихів як ззовні, так і всередині. 

Дайте волю творчій натурі в стильному PEUGEOT108 - нема кращого способу виділитися з натовпу!

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ ПРО ПЕРСОНАЛІЗАЦІЮ

СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ

На додачу до компактного розміру  Peugeot 108, паркування полегшує камера заднього видуi Зручна система Open & Goiдозволяє замикати та відмикати авто без ключа, запускаючи двигун простим натисканням кнопки Start/Stop.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ ПРО ТЕХНОЛОГІЇ

МІСЬКИЙ АВТОМОБІЛЬ З ПОЧУТТЯМ СТИЛЮ

i

Нова колекція PEUGEOT та популярний британський співак МІКА мають стільки спільного! Додайте яскравих кольорів та музики  в життя мегаполісу!

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ ПРО ПЕРСОНАЛІЗАЦІЮ

ФОТО ТА ВІДЕО

ЗНАЙТИ ДИЛЕРА

Помилка завантаження

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ОТРИМАТИ КОМЕРЦІЙНУ ПРОПОЗИЦІЮ
ОТРИМАТИ КОМЕРЦІЙНУ ПРОПОЗИЦІЮ