This version of the page http://lvbs.com.ua/?p=7 (185.69.155.118) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-07-16. The original page over time could change.
Key Executive MBA | LvBS
Growing companies
by growing people
Старт програми

2 жовтня 2019

Тривалість програми

22 місяці

Вартість програми

590 000 грн

Key Executive MBA

Спільнота довіри. Сила трансформації.

Key Executive MBA – це програма, завдяки якій ви сформуєте бачення, яким ваш бізнес може бути завтра. Отримаєте знання, які підсилять ваш досвід для трансформації компанії перед викликами майбутнього. Потрапите у спільноту довіри, що сприяє росту сили лідера.

Окрім всіх необхідних компетенцій бізнес-лідера, програма Key Executive MBA дає можливість проаналізувати власний стиль лідерства та максимізувати ефективність сильних сторін та навичок.

Програма Key Executive MBA включає п’ять напрямків, які в синергії формують нові моделі та стратегії для вирішення проблем бізнесу в контексті сучасних викликів та використанням нових можливостей.

Випускники програми – це люди, які мають власну історію в бізнесі, але при цьому готові переосмислювати свій досвід та вчитися впродовж життя. Вони формують коло довіри, в якому можна спільно реалізовувати найамбітніші проекти задля того, щоб вивести бренд України на бізнес-карту світу.

Для кого

  Власників та керівників бізнесу, які :  
  • приймають стратегічні рішення щодо майбутнього компанії
  • прагнуть залучити у свої компанії найкращі таланти
  • працюють над собою задля успіху бізнесу
  • готові прийняти виклики і використати можливості сьогодні та побачити потенціал у майбутньому
  • вірять, що бізнес має безпосередній вплив на розвиток суспільства і країни
pageid = 7

Структура програми

Навчальна програма

Основні навчальні блоки та курси програми Key Executive MBA

I. Філософія бізнесу

  • Філософія бізнесу та організаційна етика
  • Економічні системи та моделі

II. Бізнес-стратегії

  • Моделювання та дизайн бізнесу
  • Стратегічний маркетинг
  • Стратегічні бізнес- комунікації
  • Стратегічне планування

III. Управління процесами

  • Аналітика для прийняття рішень
  • Управлінський облік
  • Операційний менеджмент
  • Управління інноваціями в компанії

IV. Лідерство, управління собою та людьми

  • Трансформаційне лідерство (включає Лідерство в горах)
  • Стратегічне управління людьми

V. Розвиток і масштабування бізнесу

  • Управління змінами
  • Моделі бізнес-прориву
  • Міжнародна практика бізнесу (навчальний тур закордоном)
А також 3 курси на вибір з 10 запропонованих.

Вступ на програму

Вимоги:

  • керівна посада у компанії
  • мінімум 5 років управлінського досвіду

Щоб вступити на програму, потрібно:

  1. Заповнити аплікаційну форму
  2. Пройти вступну співбесіду
  3. Надіслати до 23 липня 2019 аплікаційну форму, мотиваційне есе на тему «Цінності сучасного бізнес лідера» та подати два рекомендаційні листи від професіоналів з галузі. Зразки листів можете знайти тут
  4. Пройти вступні випробування: фахове випробування, що включає: співбесіду, тест з менеджменту і вирішення бізнес-кейсу та іспит з англійської мови

Часті запитання

Як обрати школу для навчання?

Це залежить від тих цілей, які ставить перед собою майбутній учасник. Це може бути традиційна школа зі стандартизованим інструментальним підходом та сертифікаційними програмами, яка дасть глибше розуміння управлінських інструментів, або ж динамічна інноваційна школа, яка завжди у пошуку рішень і у якій учасник надихається на нові звершення та розвиває ідею існуючого або нових бізнес – проектів. Результат навчання залежить також від виду програми, яку пропонує школа, формату навчання (full time, модульний, вечірній), та тих контактів, розширювати і розвивати мережу яких зацікавлений учасник. Вибираючи бізнес-школу ми радимо усім потенційним учасникам переглянути веб сторінки шкіл, а потім відвідати ті, які їм найбільше імпонують – взяти участь у заняттях, відчути атмосферу, поспілкуватись з теперішніми учасниками програм та випускниками. Основне – пам’ятати, що навчання у бізнес-школі це важливий крок у професійному житті, випускник у подальшому завжди буде асоціюватися з цією школою, а тому цінності школи повинні співпадати з його/її особистими цінностями.

Чому варто навчатись бізнесу у LvBS?

Навчання у LvBS – це не просто навчання бізнесу, хоча програми школи відповідають міжнародним стандартам програм бізнес-освіти і на них викладають кращі українські та міжнародні викладачі. Це ще й перебування в особливій атмосфері, можливість культурного та духовного збагачення, а також відпочинок у старовинному європейському місті України.
Міжнародність програми КЕМВА є важливою її доданою цінністю, оскільки дає можливість відчути особливості глобального макросередовища, основні фактори впливу на економічне середовище як глобальне, так і кожної з країн зокрема. Міжнародний компонент програми включає: 30% курсів – викладання міжнародними викладачами, виїзний навчальний тур в одну із країн Азійського регіону.

Які переваги програми МВА, яку пропонує LvBS, у порівнянні з іншими бізнес-школами?
Програма Key Executive MBA в LvBS має кілька особливостей, які вирізняють її серед інших, а саме
• індивідуальний, дуже персоналізований підхід до учасників, яким відповідно до рівня підготовки на вході пропонується власний план розвитку
• наголос на розвиток підприємливості – як учасників, так і бізнесів, які вони представляють
• практичне проектне навчання, яке полягає у генеруванні інноваційних підприємливих ідей, їхнє наповнення та впровадження впродовж навчання за підтримки викладачів та команди школи
• значний міжнародний компонент програми – 30% міжнародних викладачів та міжнародний навчальний тур
• і, звичайно ж, комфортні умови навчання та перебування у навчальному закладі з унікальною атмосферою!

Скільки щорічно студентів навчається у Вашій бізнес-школі?

Перший набір відбувся через три місяці після відкриття школи у 2008 році і перша група розпочала навчання у складі 7 чоловік. Тепер кількість учасників щороку становить близько 20, оптимальна для забезпечення динаміки та залучення кожного у навчальний процес і обмін досвідом, і разом з тим дає можливість утримувати індивідуальний підхід до кожного з учасників. 40% – власники компаній, решта – керівники вищої ланки. Середній вік учасників – 35 років.

Наскільки важливі програми MBA для керівників, власників бізнесу? Що вони дають?

Програми МВА – це комплексні дипломні програми з управління, які покликані формувати в учасників навички, знання та компетенції такого рівня, які дозволять ефективно управляти цілою компанією як системою (а не окремим функціональним напрямком) незалежно від галузі. Інше питання, що задачі та виклики, які доводиться вирішувати керівникам вищого рівня сьогодні суттєво відрізняються від тих, які доводилось вирішувати ще десять років тому.
Недостатньо використовувати напрацьований попередній досвід світових компаній, впроваджувати управлінські інструменти, які у попередні роки призводили до незмінних позитивних результатів. Багато з них перестають працювати, а це означає що учасники повинні самі напрацьовувати рішення впродовж навчання, виробляти розуміння того, яку цінність їхні бізнеси повинні нести клієнтові, щоб завоювати їхню довіру та лояльність. Це означає, що в аудиторії повинна бути критична маса керівників, здатних пропонувати такі рішення. А розуміння ринку та бачення розвитку бізнесів приходитиме через динамічність програм – здатність максимально інтегрувати в програму інноваційний світовий досвід через міжнародні тури, залучення до викладання людей, які надихатимуть до генерування проривних бізнес – ідей, вирішення найактуальніших «живих» кейсів.

 

Академічна рада

Завдання Академічної ради – стати впливовим стейкхолдером у формуванні траєкторії стратегічного розвитку програми, яка буде якнайкраще відповідати потребам ринку та викликам часу, а також глобальним трендам у бізнес-освіті.

Софія Опацька

Проректор з науково-педагогічної роботи УКУ, декан-засновник та викладачка магістерських програм LvBS

Олена Вовк

Генеральний директор ПрАТ ЕНЗИМ

Ярина Бойчук

Директор LvBS

Михайло Корилкевич

член Наглядової ради групи компаній «Монстера»

Лев Голубець

Partner at PwC (Chicago, IL, USA)

Андрій Вишневський

Директор ЛКП «Міський центр інформаційних технологій»

Андрій Костюк

Викладач магістерських програм та член наглядової ради LvBS

Михайло Винницький

Викладач магістерських програм та програм управлінського розвитку LvBS

Оксана Семенюк

Співзасновник та CEO в CHANGERS

Відгуки

Змінюють Україну через зміну свідомості людей.

Олег Баран

Директор та співласник "Барком"

A superior program. Great professors and teachers, excellent value, administered by a diligent staff. World class in every way.

Myroslaw Cizdyn

СЕО BLPS Content Connections

LvBS– це дійсно інвестиція у майбутнє!

Віталій Мельник

Власник компанії "Транс-Авто-Д"

Якщо вам здається, що ви вже все знаєте і все спробували, проте відчуваєте, що хочете більшого,  прийдіть на навчання в LvBS – і ви побачите нові горизонти.

о. Ростислав Пендюк

Голова Патріаршої комісії УГКЦ у справах молоді

Львівська бізнес-школа УКУ – це поєднання усіх важливих елементів для професійного та особистісного зростання: викладачі-практики, цікаві кейси, найкращі матеріали та досвід, навчальні тури та середовище людей, що допомагають тобі зростати щодня! Упевнена, що це зростання не завершиться із закінченням навчальної програми, а буде тривати й далі, адже ці люди стають спільнотою зі спільними цінностями, зі спільним здобутим досвідом і вірою один в одного! Що вирізняє Львівську бізнес-школу УКУ серед інших? Душевність, гуманність, підтримка всіх і всюди, і те приємне відчуття приналежності!

Олена Іванків

Директор компанії "Таор Карпати"

LvBS УКУ варта того, щоби там навчатись, незалежно від вашого віку.

Світлана Палько

Фінансовий директор компанії "Укрпол"

Навчання у Львівській бізнес-школі УКУ — найкраща інвестиція з тих, які можна зробити у свій розвиток для топ-менеджера.

Павло Доманський

Директор компанії "CoreValue"

Школа з правильними цінностями допомагає здобути нові сенси не лише в бізнесі, а й в першу чергу у своїх особистих цілях та мотивах.

Юлія Назарова

Фінансовий директор компанії "ФУД-ІМПЕКС"

Скажу відверто, для мене KEMBA − це був стрибок вище голови. Я почав дивитися на речі ширше. Тут важко вчитися. Але цю важкість результати виправдовують абсолютно. Також КEMBA LvBS − це середовище, яке спонукає до розвитку. Середовище, яке, після того, як ти сюди потрапляєш, не дає тобі можливості зробити крок назад. Спілкуєшся з людьми, дивишся як вони діють і розумієш − це планка, нижче не можна. Міжнародний навчальний тур суттєво розширив кругозір. Після «пробігу» 10-ти тисяч кілометрів в одну сторону й назад, я зауважив, що земна куля в уяві стала набагато меншою, масштаби змінились. Завдяки туру з’явились нові знайомства в цих країнах. Тепер ми контактуємо з друзями, які є там, зав’язуються певні процеси. І це поштовх до того, чого могло не бути без азійського туру.

Юрій Самець

співвласник ТзОВ “Самбай", власне швейне виробництво

Я прийшов на програму MBA, бо для мене важливий персональний ріст та розвиток. Щодня на роботі мені доводиться приймати мудрі та зважені рішення. Для цього потрібне розуміння бізнесу і усіх бізнес-процесів. Навчаючись тут, я набагато краще почав розуміти бізнес зсередини, як він працює. Я зрозумів, як можна працювати по-іншому і вигравати конкуренту боротьбу навіть з іноземними бізнес-компаніями.
Коли я прийшов у Львівську бізнес-школу, переді мною було принципове питання – «Що може Львівська бізнес-школа дати мені?». Уже після першого модуля, я переосмислив це і запитав: «А що я можу дати Львівській бізнес-школі?». Ця атмосфера, люди, спільнота дають впевненість у тому, що світло в кінці тунелю у наші країні є. Я вірю, що такі школи спроможні формувати сучасну бізнес-еліту в Україні.

Ігор Блистів

директор відділу маркетингу ТзОВ «Кормотех»

Я прийшла навчатися на програму MBA, щоб стати кориснішою для своєї компанії, у якій займаюся внутрішнім аудитом. Це така ділянка, де потрібно бути компетентною майже у всіх сферах бізнесу. Навчаючись, я хотіла подивитися на бізнес очима власника, щоб правильно оцінювати процеси, і щоб мої зусилля були корисними для керівництва компанії.
Я задоволена, що навчаюся саме у LvBS УКУ. Це школа з надзвичайною аурою – вона дає поштовх вчитися та діяти, вона допомагає долати усі страхи та перепони, і дійсно дає ґрунтовні знання.

Олена Лексікова

Віце-президент з питань аудиту і безпеки ПАТ “Галнафтогаз”

Є декілька причин, чому я прийшов на навчання на МВА у LvBS. Основна причина – мені імпонують цінності даної школи – те, що школа створена при Католицькому Університеті. Друге – рівень та підбір викладачів не гірший ніж в інших українських школах, а можливо і кращий. Це дає територіальну і часову перевагу. Третє – це колектив бізнес школи – професійний, грамотний та надихаючий!

Володимир Гаразд

Директор ТзОВ ЖБК “Ваш Дім” (будівництво, девелопмент), м. Львів

Під час навчання на програмі Key Executive MBA, мій особистий ріст «подвоївся» чи то пак «потроївся». І можу сказати, що після закінчення МВА мені ще більше захотілося вчитися. Тут дають глобальне знання конкретних напрямків. Тепер я знаю про що говорити у відділі продажів, або ж де взяти потрібну інформацію.

Ірина Дмитерко

заступник фінансового директора в Агрохолдингу “Мрія”, м. Тернопіль

Ідея створення «Iconart» виникла під час навчання у LvBS, оскільки підсумком програми KEMBA мав стати втілений в життя новий бізнес-проект, який не пов’язаний з основною професійною діяльністю. Я довго обмірковував, що саме могло бути. «Iconart» − проект, який відкрив сучасне українське сакральне мистецтво і показав його світові. У бізнес-школі я здобув інструментарій, сміливість, самоусвідомлення.

Костянтин Шумський

Власник галерії «Iconart»

Навчаючись на MBA у LvBS, я не завжди погоджувався з викладачами, бо вважав, що не треба робити так як кажуть вони. Проте це не викликало в мене незадоволення. Радше навпаки − я дуже вдячний, що мав можливість подивитись на себе з іншого боку і змінити оточення. Я вважаю, що це були одні з найкращих років, які я прожив і здобув дуже багато друзів. Бізнес-школа добре на мене вплинула. Мені дійсно тут комфортно.

Олег Никулишин

Генеральний директор Мережі аптек “DS”

Відео

Відеовідгуки випускників та учасників програми:

 

 

Переваги програми

Індивідуальний підхід

Навчання в невеликих групах дозволяє досягнути максимальної взаємодії з викладачем, а завдання по курсах спрямовані на роботу над зростанням власних компаній. Кожен учасник зможе усвідомити та вдосконалити свої компетенції та потенціал лідера, в тому числі через коучинг та менторство.

Міжнародний навчальний тур

Міжнародний навчальний тур на програмі до країн з динамічним розвитком, передбачає занурення у бізнес середовище країни, знайомство з культурними та суспільними контекстами та навчання у кращих бізнес-школах та університетах.

Прикладне проектне навчання

Впродовж усього навчання на програмі учасники працюють над власним бізнес-проектом, який сприятиме впровадженню нових ідей та необхідних змін компанії та зростання. В рамках курсів програми вивчаються всесвітньо відомі кейси та досліджуються «живі» кейси українських компаній.

Участь у Спільноті LvBS

Учасники КЕМВА потрапляють до динамічного бізнес-середовища з регулярними майстер-класами та зустрічами, що надихають, а для участі в інших подіях чи навчальних програмах школи для учасників та їх працівників діють особливі умови участі та знижки.

Сучасний кампус

Навчання проходить в сучасному корпусі Українського католицького університету у європейському Львові. Учасники з інших міст мають можливість проживання у готельних кімнатах на території університету.

Мережа Alumni LvBS

Після завершення навчання на програмі, випускники приєднуються до мережі Alumni LvBS, що об’єднує випускників усіх магістерських програм LvBS та станом на 2017 рік налічує більше 250 професіоналів в галузі технологій, управління людьми, інновацій, підприємництва, а також власників українських компаній.

Викладачі

Усі викладачі

Олександра Альхімович

Викладачка Центру лідерства УКУ, академічний лідер MA in Human Resources and Organization Development

Олександр Акименко

Викладач програм управлінського розвитку та член академічної ради MSc in Innovations and Entrepreneurship (LvBS)

Девід Кнул

Викладач магістерських програм LvBS

Ярина Ключковська

Викладачка магістерських програм та програм управлінського розвитку LvBS

Валерія Козлова

Запрошена викладачка програм «Key Executive MBA», «MSc in Technology Management» та «MA in Human Resources and Organization Development»

Сергій Потапов

Викладач програм напряму управлінського розвитку

Сергій Ковела

Запрошений викладач магістерських програм LvBS

Мирослав Маринович

Викладач магістерських програм та програм управлінського розвитку LvBS

Андрій Костюк

Викладач магістерських програм та член наглядової ради LvBS

Володимир Турчиновський

Викладач магістерських програм та член Наглядової Ради LvBS

Владика Борис (Ґудзяк)

Запрошений викладач, президент УКУ

Андрій Рождественський

Викладач програм напряму управлінського розвитку та магістерських програм

Адріан Сливоцький

Викладач магістерських програм та програм управлінського розвитку, член Дорадчої ради LvBS

Валерій Пекар

Підприємець, громадський діяч, президент компанії «Євроіндекс»

Євген Глібовицький

Керуючий партнер консалтингової компанії «pro.mova»

Михайло Винницький

Професор на магістерських програмах та програмах напряму управлінського розвитку

Анна Гончарик

Викладачка магістерських програм та програм управлінського розвитку LvBS

Сергій Лесняк

Викладач магістерських програм та програм управлінського розвитку LvBS

Оксана Семенюк

Співзасновник та CEO в CHANGERS

Андрій Гринчук

Викладач магістерських програм та програм управлінського розвитку LvBS

Олена Мальцева

Запрошена викладачка програми «Key Executive MBA»

Андрій Большаков

Запрошений викладач програми «Key Executive MBA»

Михайло Колісник

Викладач магістерських програм та програм управлінського розвитку LvBS

Костянтин Пацера

Викладач магістерських програм LvBS

Сергій Гвоздьов

Викладач магістерських програм та програм управлінського розвитку LvBS

Контактна особа

Анастасія Дякун

Менеджер програми Key Executive MBA
  • +38 (073) 041-25-99
  • adyakun@lvbs.com.ua
Дізнавайтесь
про новини та події