This version of the page http://furshet.ua/meat (194.247.12.98) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-07-11. The original page over time could change.
М’ясний відділ | furshet.ua

М’ясний відділ

У кожному нашому супермаркеті є м'ясний відділ, де ви можете придбати свіже м'ясо за доступною ціною. Якому б із видів м’яса ви не віддавали перевагу, у нас ви знайдете все, що потрібно: свинина, яловичина, телятина, баранина та птиця.

Плануєте вийти на пікнік? Спершу завітайте до нас! Ковбаски для смаження, м'ясо гриль чи м’ясні набори до шашлику – все це ми вже підготували і розфасували. Все, що вам потрібно – посмажити їх на вогні та насолоджуватися смаком та відпочинком.

Окрім цього в супермаркетах «Фуршет» ви можете придбати близько 450 найменувань напівфабрикатів, субпродуктів та супових наборів. Є маленькі, середні та великі сімейні упаковки різної ваги – обирайте залежно від ваших кулінарних цілей. Отож, у нас ви можете не лише купити м'ясо, а й також різноманітні свіжозаморожені напівфабрикати: пельмені, тефтелі, равіолі, манти, хінкалі, чебуреки тощо.

акції м’ясного відділу

Інші відділи

Рибний відділ

Відділ кулінарії

Кондитерський відділ