This version of the page http://furshet.ua/culinary (194.247.12.98) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-07-10. The original page over time could change.
Відділ кулінарії | furshet.ua

Відділ кулінарії

Мережа магазинів сімейної покупки «Фуршет» завжди прагнула задовольнити потреби покупців. Перебуваючи в постійному контакті з ними і з огляду на їхні побажання, практично у всіх торгових точках мережі були відкриті відділи кулінарії. Кожен з них має власний штат кухарів-професіоналів.

За основу меню взяли рецепти традиційної української кухні. М'ясо, риба, овочі та інші продукти, які використовуються в приготуванні страв, постачаються виробниками напряму, що дозволяє формувати низькі ціни на готову продукцію.

В асортименті більше 1,5 тис. найменувань готової продукції. Це борошняні вироби, гарячі страви, салати, закуски, м'ясо-рибна продукція. Щодня відділи кулінарії виробляють в середньому 150 готових страв.

Продукція, що випускається кулінарним відділом «Фуршет», користується значним попитом. Адже всі страви готуються з натуральної сировини, без використання штучних добавок. Добавки рослинних білків (сої) до м'ясної сировини не практикуються. Для приготування страв використовуються лише свіжі продукти бездоганної якості.

акції відділу кулінарії

Інші відділи

М’ясний відділ

Рибний відділ

Пекарня