This version of the page http://www.business.ua/events (31.131.22.105) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-07-10. The original page over time could change.
Івенти

Sidebar

Меню журналу

2-й щорічний Український Агропромисловий і продовольчий форум

Український агропромисловий і продовольчий форум швидко зарекомендував себе як головний форум для топ-менеджерів і зацікавлених сторін з двох країн — провідних світових експортерів і новаторів в галузі агропродовольчих товарів.

Форум вперше відбувся в кінці травня 2018 року в Амстердамі, в партнерстві з Посольством України в Нідерландах та Українсько-нідерландською спільною діловою радою з її співголовами Олексієм Павленком і Хансом де Буром, за підтримки ING, FMO, юридичної фірми Evris, Immer Group, Credendo і компанії "Київстар".

Форум підкреслює синергію, яка існує між двома основними сільськогосподарськими країнами. Понад 120 учасників з двох країн та країн-сусідів встановили безцінні ділові контакти в ході торішнього заходу.

Цього року форум буде проходити в Роттердамі, і основна увага буде приділятися торгівлі, логістиці та інфраструктурі, а також таким ключовим темам, як фінансування, агротехнології, ринки зростання і експорт, динаміка торгівлі та інвестицій, органічне виробництво і просування вгору по ланцюжку створення вартості.

Ідея проведення форуму була сформована на нашому флагманському щорічному Форумі агробізнесу, який проходить у Києві кожного листопаду — ключова дата в українському календарі агробізнесу, з такими впливовими партнерами, як Українська аграрна конфедерація, Credit Agricole, Комітет з питань аграрної політики та земельних відносин Верховної Ради, МФК, ЄБРР, Американсько-українська ділова рада і Українська зернова асоціація. Ефективний і продуктивний 1-денний формат охоплює широкий спектр тем, включаючи фінансування та інвестиції, інновації й agtech, нові експортні ринки, корпоративні стратегії агрохолдингів, логістику та інфраструктуру.

Детальніше про форум та форма реєстрації за посиланням.

  • 28 травня 2019, 11:04 - 28 травня 2019, 11:04
  • Роттердам, Mainport Hotel
  • Leuvehaven 77, 3011 EA Rotterdam, Нідерланди

4 червня в Києві відбудеться AI Conference — щорічна конференція з питань штучного інтелекту

4 червня компанія Smile-Expo проведе в Києві вже другу AI Conference — масштабну конференцію з впровадження штучного інтелекту в бізнес.

Доповіді спікерів, успішні кейси, презентація смарт-продуктів і нетворкінг — івент стане місцем зустрічі фахівців, які успішно використовують AI-технології на практиці й готові поділитися досвідом.

RJTYПрограма конференції

Конференція складається з трьох тематичних блоків:

 

  1. Штучний інтелект і машинне навчання.

Спікери з METRO Cash & Carry Україна, DevRain і інших компаній розкажуть про те, як завдяки АІ керувати мільйонною базою клієнтів і з чого почати впровадження AI-технологій у бізнес.

 

  1. Інтернет речей і аналіз даних.

Хедлайнерами цього блоку стануть спікери з «Vodafone Україна», які пояснять, чого може досягти бізнес з IoT і Big Data. Окремо буде представлено доповідь про розумні маркетингові стратегії.

  1. Автоматизація та чат-боти.

Експерти розкажуть, як автоматизувати електронний документообіг і маркетинг, запровадивши AI-рішення. Доповіді представлять спікери з EDIN, «Клуб Планета Кіно» та інших компаній.

Наприкінці конференції відбудеться круглий стіл, присвячений успішному розвитку бізнесу із застосуванням AI, Machine Learning і IoT.

Зона нетворкінгу

На конференції буде облаштовано майданчик для нетворкінгу розробників, маркетологів, менеджерів, аналітиків і всіх, хто хоче поліпшити свій бізнес завдяки AI-технологіям. Гості конференції зможуть знайти ділових партнерів й інвесторів, поспілкуватися з представниками різних компаній і проконсультуватися, щоб підібрати потрібне рішення.

Також у зоні нетворкінгу учасники заходу продемонструють свої AI-розробки: сервіси, послуги та програми у сфері АІ.

Організатор і місце проведення

AI Conference Kyiv проводить міжнародна компанія Smile-Expo, яка ось уже 13 років організовує заходи на стику бізнесу та інноваційних технологій.

Конференція відбудеться в сучасному конференц-холі «Оазис» за адресою: Київ, вулиця Василя Липківського, 1а.

Квитки зі знижкою

Промокод AIPR20 дозволяє отримати знижку на квитки – 20%. Промокод треба вказати на сторінці реєстрації.

Подробиці й реєстрація — на сайті >>> aiconference.com.ua.

  • 04 червня 2019, 13:32 - 04 червня 2019, 18:32
  • Конференц-хол "Оазис"
  • вул. Василя Липківського, 1А, Київ, 03035

Запрошуємо на Форум бізнес- та IT-лідерів

14 червня в Києві, в Палаці спорту, відбудеться наймасштабніший безкоштовний захід для представників бізнесу та ІТ-спільноти. На сцені форуму виступлять лідери Biopharma, Датагруп, Deloitte, Київстар, IDC, Egritech, КОСМО, Сушия, ТАВРИЯ В, TEDIS Ukraine та інші. Дізнавайте деталі та реєструйтесь на сайті форуму!

  • 14 червня 2019, 12:00 - 14 червня 2019, 21:00
  • Палац спорту
  • Спортивна площа, 1, Київ
  • HR крокує вперед
  • Прийти на гемба
  • Марія Добік: Завдяки відеорезюме HR економить 40-60 хвилин свого часу
  • Олексій Чернишов: Прямим іноземним інвестиціям в Україні потрібна підтримка і бізнесу, і влади
  • Ініціатива "Збережи нашу планету" набирає обертів і в Україні
  • Станіслав Таршин: Упевнений, що 70% людей, які поїхали, з великим задоволенням повернуться на рідну землю
  • Молочні ріки та масляні береги

Скоро відбудеться