This version of the page http://vigovskiy.renome.ua/ (185.104.45.42) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-06-27. The original page over time could change.
Житловий комплекс
новини
01.02.2016
ЖК "Гетьман Виговський” - усі квартири продано! Майже півтисячі рівнян стали власниками квартир у житловому комплексі “Гетьман Виговський” і долучилися до Клубу РЕНОМЕ. Остання, а точніше — ...
10.11.2015
Гаряча пропозиція: купуй квадратні метри дешевше! Ціни на останні квартири, як жовтогаряче вбрання дерев – теж відчули прихід листопаду і … впали.   Лише до 10 грудня 2015 року покупці ...
14.08.2015
Останні квартири у ЖК “Гетьман Виговський”: впіймай знижку на своє житло у новобудові! У новозбудованому житловому комплексі поблизу автовокзалу лишилося тільки шість вільних квартир. Придбати помешкання зараз можна за акційною ціною: зі знижкою ... Підписатись на новини

Про проект

Ваші прагнення мати власну оселю, Ваше бажання жити у зручній, сучасній, а головне доступній за ціною квартирі, -  усе це ми пропонуємо Вам уже сьогодні. Вашу мрію про власне житло ми втілили у житловому комплексі «Гетьман Виговський»

Велике, просторе та затишне подвір’я, наявність паркомісць для автомобілів, сучасних безшумних швидкісних ліфтів у будинку, що виконаний із керамічної цегли із використанням сучасних систем зовнішнього утеплення.

Житловий комплекс являє собою єдину будівлю, яка складається із десятиповерхових блок-секцій з підвальними приміщеннями та горищем.

 На житлових поверхах розміщуються 1-но, 2-ох та 3-кімнатні квартири, вхід до яких передбачено із двору будинку. Висота стелі у квартирах – 2,7 метра, на 1 поверсі - 3 метра.

Секції з 1 до 6 забезпечені автономними даховими котельнями із тепловим лічильником у кожній квартирі, секції з 15 - 18, з 8-11 забезпечені індивідуальним поквартирним опаленням (двохконтурний котел в кожній квартирі), внутрішніми сміттєпроводами, сучасними швидкісними ліфтами вантажопідйомністю 630 кг, системами витяжної та протипожежної вентиляції.

Водопостачання відбувається від водопровідної мережі по вулиці Гетьмана Виговського з використанням металопластикових труб, що не піддаються корозії, торгової марки «REHAU».