This version of the page http://pravda.if.ua/cat-15-p1.html (193.0.61.186) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-06-27. The original page over time could change.
Правда.if.ua — Фоторепортаж
Попередня сторінка Наступна сторінка

Закохана пара з Коломиї Христина та Євген взяли участь у шоу “Кохання на виживання”.

Із “травматом” – по нічному Франківську: поліція оперативно затримала порушника (фото)13 грудня 2017, 19:48 | Коментарів: 1

У ніч на 13 грудня на вулиці Тичини екіпаж патрульної поліції звернув увагу на підозрілого чоловіка. Той зрозумів, що спілкування з поліцейськими йому не уникнути, та все ж спробував утекти.

Співробітники СБ України спільно з Державною фіскальною службою та прокуратурою ліквідували в Коломиї Івано-Франківської області підпільне виробництво фальсифікованого алкоголю під марками відомих виробників елітних брендів.

Член "Правого сектору" Олексій Бик під час зйомок завдав удару в обличчя скандальному журналісту з Івано-Франківська Руслану Коцабі.

В передмісті Івано-Франківська багатотонний «КамАЗ» мало не розчавив неуважного підлітка (фото)13 грудня 2017, 17:15 | Коментарів: 1

У Крихівцях трапилася ДТП на острівці безпеки на виїзді з Івано-Франківська.

В Івано-Франківській області багатодітна сім’я «живе» на згарищі (фото)13 грудня 2017, 16:47

28-річна мати чотирьох дітей Тетяна Луцан з Грабівки залишилася без житла, а тепер у неї через суд хочуть відібрати право на земельну ділянку для ведення городництва.

Як вже повідомлялося, ввечері 12 грудня в наслідок дорожньо-транспортної пригоди загинула 28-річна жителька Ланчина Надвірнянського району.

Прикраси, картини, м’яч Ліги чемпіонів: франківців запрошують на благодійний аукціон задля хворих дітей (фото)13 грудня 2017, 15:09

У суботу, 16 грудня, у ресторані “Прованс”, що в селі Підгір’я, відбудеться благодійний захід “Передноворічне диво”. На ньому збиратимуть гроші на лікування хворих діток (операції, хіміотерапію чи транспортування за кордон).

Французький мюзикл у Франківську: в драмтеатрі відбувся концерт рок-опери "MOZART" (фото+відео)13 грудня 2017, 14:23

Французький мюзикл Дова Аттья та Альберта Коена, присвячений історії життя Вольфганга Амадея Моцарта, відіграли в Івано-Франківську українські актори.

12 грудня, вийшов сьомий випуск програми “Модель XL”. Жителька Івано-Франківська Марія Павлюк успішно пройшла випробування та потрапила у фінал проекту.

Ганебні випадки у маршрутках Івано-Франківська уже, на жаль, увійшли у тенденцію.

13 грудня, під час планової очистки міського озера працівники знайшли гранату.

Будинок на Мазепи вже два місяці заливає водою, бо власник житла не впускає аварійну службу (фоторепортаж)13 грудня 2017, 11:11

Будинок на вулиці Гетьмана Мазепи 91 може зруйнуватися через те, що власник однієї з квартир не пускає в оселю комунальників.

Жінці продали печиво з хробачками у магазині у Коломиї (фото)13 грудня 2017, 10:57 | Коментарів: 1

Коломийська журналістка Марина Максимів купила печиво і виявила у ньому черв’яків. За її словами, це не перший подібний випадок у цьому магазині.

На окрузі франківської депутатки від «Свободи» дорожники почали стелити асфальт (фото)13 грудня 2017, 10:28 | Коментарів: 1

12 грудня в Івано-Франківську розпочали асфальтування нижнього шару на вулиці 24 Серпня в районі перетину зі Стуса.

Рятувальники відкачували воду, яка тиждень назбирувалася у франківському підвалі (фото)13 грудня 2017, 9:13

Працівники Івано-Франківської міської аварійно-рятувальної служби вчора допомагали мешканцям вулиці Гординського, у будинку яких уже тиждень назбирується вода. Однак ліквідували лиш наслідки, а не причину.

Франківський медуніверситет отримав 10 нових сучасних планшетів (фото)13 грудня 2017, 8:57

У вівторок, 12 грудня, на кафедрі дерматології та венерології Івано-Франківського національного медичного університету сталась приємна подія. Тут урочисто отримали 10 сучасних планшетів, які допоможуть зробити підготовку майбутніх медиків ще ефективнішою.

Відповідно до вимог чинного законодавства патрульна поліція Івано-Франківська здійснює супровід великогабаритного вантажу.

Ранкова ДТП у Франківську. Зі сторони Тисмениці рух транспорту ускладнено (фото)13 грудня 2017, 7:37

У ранковий час 13 грудня в Івано-Франківську сталася дорожньо-транспортна пригода, яка суттєво ускладнила рух транспорту.

Прикарпатські бухгалтери провели Андріївські вечорниці (фоторепортаж)12 грудня 2017, 23:06

Сьогодні,12 грудня, напередодні свята Андрія Первозванного громадська організація «Спілка бухгалтерів Прикарпаття» провела вечорниці.

Найдавніша прикарпатська броварня презентувала унікальний сорт пива на прийомі, присвяченому Дню народження Імператора Японії (фото)12 грудня 2017, 21:05

Найдавніша прикарпатська броварня «Калуський бровар» презентувала унікальний сорт пива – «EXPORTOWE «Do Tokio» на заході-прийомі, присвяченому Дню народження Імператора Японії Акіхіто.

"Оцифрований Франківськ": як у місті відкрили ЦУМ (відео)12 грудня 2017, 20:08

До випуску програми "Оцифрований Франківськ" увійшло три німі сюжети за 1972 рік: будівництво району Набережна та заводу ТОС, а також відкриття ЦУМу.

СьогодніПрикарпатські бухгалтери провели Андріївські вечорниці ,12 грудня, напередодні свята Андрія Первозванного громадська організація «Спілка бухгалтерів Прикарпаття» провела вечорниці.

Сьогодні на Вічевому майдані Івано-Франківська урочисто відкрили ярмарок-фестиваль «Зимова казка», який працюватиме з 12 грудня по 21 січня включно, повідомляє Pravda.if.ua.

Франківцям пропонують роботу на виробництві автомобільних фільтрів (фото)12 грудня 2017, 18:35 | Коментарів: 2

Понад рік в Івано-Франківську працює виробництво повітряних фільтрів для вітчизняних та іноземних авто “ІФ-Фільтр”.

Попередня сторінка Наступна сторінка