This version of the page http://www.nibulon.com/news/novini-ksv.html (91.200.60.23) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-06-21. The original page over time could change.
Новини КСВ
Укр Eng
Укр Eng
Новини КСВ
Цьогоріч турнір став особливо захопливим: підсумки змагань з міні-футболу 2019
10 червня 2019
Уже втретє миколаївські підрозділи компанії ТОВ СП «НІБУЛОН» поборолися за кубок з міні-футболу. Цього року турнір тривав з 18-го травня до 1-го червня на базі спорткомплексу «Динамо».
Прочитали: [727]
«НІБУЛОН» привітав миколаївських випускників зі святом Останнього дзвоника
31 травня 2019
Уже понад 10 років наша компанія реалізує «НІБУЛОНівський стандарт» – проект, метою якого є забезпечення належних умов для здобуття освіти.
Прочитали: [331]
«НІБУЛОН» – серед найбажаніших роботодавців для молоді
28 травня 2019
Минулого тижня компанія «НІБУЛОН» взяла участь у зустрічі з молоддю Миколаївщини у рамках семінару «Бренд роботодавця для молоді» та форуму «Бізнес-Молодь: ефект WOW від співпраці».
Прочитали: [399]
«НІБУЛОН» визнано «Найпривабливішим роботодавцем України в галузі сільського господарства 2019 року»
23 квітня 2019
«НІБУЛОН» визнано «Найпривабливішим роботодавцем України в галузі сільського господарства 2019 року» за результатами міжнародного дослідження Randstad Employer Brand Research.
Прочитали: [385]
«НІБУЛОН» реалізує соціальні ініціативи у с. Тернівка: проведено перший етап зариблення Дніпра
12 квітня 2019
11 квітня «НІБУЛОН» провів зариблення річки Дніпро в районі будівництва перевантажувального термінала компанії у с. Тернівка Вільнянського району Запорізької обл.
Прочитали: [1079]
Змінити життя тисяч українців на краще. Підсумки 2018 року
24 січня 2019
Традиційно на початку кожного року ми ставимо перед собою важливу мету – змінити життя багатьох тисяч українців на краще. Адже гармонійний розвиток соціуму і бізнесу, збереження культурних надбань і природних багатств нашої землі для майбутніх поколінь – це ті цілі, що лежать в основі стратегії сталого розвитку нашої компанії.
Прочитали: [951]
Компанія «НІБУЛОН» виконувала роботи з благоустрою території, використовуючи екологічно безпечний ґрунт
22 листопада 2018
На початку жовтня поточного року на адресу компанії «НІБУЛОН» надійшло письмове звернення, підписане першим заступником голови адміністрації Заводського району м. Миколаєва А. В. Яковиною, з проханням здійснити благоустрій території від ЖК «Рів’єра» до кафе «Golden River»: завезти ґрунт та спланувати територію на вищезазначеному об’єкті.
Прочитали: [1102]
«НІБУЛОН» за безпечну утилізацію батарейок
9 жовтня 2018
Світовий прогрес не стоїть на місці, і разом із цим у сучасному світі актуальності набирає питання екологічної доцільності і захисту довкілля від техногенних факторів, адже більшість людей навіть не замислюється над тим, якої шкоди може завдати звичайна буденна річ. Така, як наприклад, маленька батарейка.
Прочитали: [829]
Забезпечення належних умов для здобуття освіти – один із пріоритетних напрямів програми «НІБУЛОНівський стандарт»
3 вересня 2018
На сьогодні проект охоплює понад 150 шкіл з різних областей країни, де розташовані підрозділи компанії «НІБУЛОН».
Прочитали: [625]
Піленгас у Молочному лимані врятовано
30 серпня 2018
Компанія «НІБУЛОН» оперативно прийшла на порятунок від екологічного лиха та загибелі десятків тисяч піленгасів у Молочному лимані, що розташований на території Приазовського національного природного парку в Запорізькій області.
Прочитали: [1087]
«НІБУЛОН» рятує Запоріжжя від екологічної катастрофи
22 серпня 2018
«НІБУЛОН» завжди долучається до вирішення нагальних питань громади, в тому числі інвестує в проекти покращення екологічної ситуації.
Прочитали: [1081]
«НІБУЛОН» за власні кошти ремонтує дороги загального користування
20 липня 2018
У 2017/18 маркетинговому році частка вантажів компанії, транспортованих річкою, склала понад 50 %. Втім «НІБУЛОН», будучи соціально відповідальною компанією, не лише переорієнтовує свої вантажі на воду, розвантажуючи таким чином автошляхи на сотні тисяч вантажівок та заощаджуючи мільярди бюджетних коштів на їх ремонті, але й інвестує значні фінансові кошти у відновлення покриття доріг загального користування.
Прочитали: [1223]
Вгору