This version of the page http://ford.ua/novyny-13 (40.118.102.46) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-06-12. The original page over time could change.
Ford Ukraine - Ford продемонстрував публіці нову 2-тонну модель Transit

Ford продемонстрував публіці нову 2-тонну модель Transit

ГАННОВЕР, Німеччина, 18 вересня 2018 р. Сьогодні на виставці комерційних автомобілів у Ганновері, Німеччина, компанія Ford продемонструвала публіці нову 2-тонну модель Transit, що стало світовим дебютом найелегантнішого та найпродуктивнішого Ford Transit усіх часів.

 З підвищеною вантажністю і вдосконаленим силовим агрегатом, що оптимізує паливну ефективність до 7 %, новий Transit вперше в своєму сегменті також впроваджується у модифікації з новим дизельним двигуном з технологією «м’якого» гібриду (Mild Hybrid Electric vehicle, mHEV). Ця модифікація дозволяє додатково покращити паливну ефективність приблизно на 3 % у порівнянні зі стандартною дизельною моделлю, а в режимі старт-стоп під час руху містом − до 8 %.

 Новий Transit має більші можливості підключення, ніж будь-коли, та пропонує переваги технології бортового модема, які допоможуть операторам комерційних автопарків покращити використання автомобілів та оптимізувати витрати на їхню експлуатацію.

 Новий Transit, що надійде у продаж у Європі в середині 2019 р., побудовано на базі попередньої моделі, яка зробила Transit визнаним лідером цього сегменту як у Північній Америці, так і у Європі. Зростання продажів у Європі продовжилося протягом 2018 р., сягнувши 67 000 автомобілів, проданих з початку року до кінця серпня, що на 14 % перевищує торішній показник.

 «Цей Ford Transit створено для сучасного ділового світу: він відповідає потребам наших клієнтів у витривалості та практичності, має знижену вартість володіння, а його підключення до інформаційних мереж підвищить операційну ефективність, — розповідає Майкл МакДонах (Michael McDonagh), головний інженер глобального проекту Transit підрозділу Ford of Europe. — Пропонуючи «м'який» гібридний силовий агрегат для міських перевезень, Ford підтримує перехід на використання електричних двигунів».