This version of the page http://www.uba.ua/ukr/news/ (185.86.79.160) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-05-21. The original page over time could change.
UBA

Новини

  • Передзамовлення книги Станіслава Дністрянського «Загальна наука права та політики»

    Школа права УКУ розпочинає проект «Бібліотека Львівської правничої думки»: серію перевидань праць представників Львівської правничої школи до 1939 року. Першою книгою серії стане «Загальна наука права та політики» видатного українського правника та державного діяча професора Станіслава Дністрянського. Видання книги заплановано на вересень цього року, а передзамовити її можна вже зараз.

  • Перші кілометри разом з UBA RunClub

    Захід пройшов в теплій та невимушеній атмосфері, де колеги змогли не лише приділити час спорту, а і поспілкувалися з друзями, колегами та однодумцями.

  • Відбулося засідання Комітету з транспортного права спільно з Авіаційним комітетом при ТППУ

    Відбулося засідання Комітету з транспортного права АПУ спільно з Авіаційним комітетом при ТППУ, де був обговорений проект наказу Міністерства інфраструктури України.

  • Кандидати у Президенти: однодумці чи конкуренти?

    Відбувся кульмінаційний етап виборчого процесу до керівних органів Асоціації – дебати кандидатів на пост Президента АПУ. Вони відбулися у три етапи та тривали 95 хвилин. Кандидати відповідали на запитання ведучого, один одного і присутніх. 

  • Відбувся Південний форум з корпоративного права

    Відбувся перший та найбільший у регіоні галузевий захід – Південний форум з корпоративного права, який зібрав юристів та експертів з корпоративного права з усієї країни!

  • Громадськість та адвокатів вчили як притягувати прокурорів до відповідальності

    У чотирьох містах: Львові, Дніпрі, Харкові та Одесі відбулися тренінги з практичного написання дисциплінарної скарги на дії або бездіяльність прокурорів до Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії.

  • У Запоріжжі відбулась регіональна конференція з податкового права

    Відбулась регіональна конференція з податкового права за участі Відділення Асоціації правників України в Запорізькій області та Комітету АПУ з податкового та митного права.

  • У ВККСУ відповіли на рішення суду щодо відсторонення Козьякова від виконання обов'язків

    У Вищій кваліфікайційній комісії суддів України (ВККСУ) зробили заяву у відповідь на рішення Окружного адміністративного суду міста Києва щодо керівництва ВККСУ, також оприлюднили низку підтверджуючих документів, передає прес-служба ВККСУ.

  • Відбувся тренінг SOFT SKILLS «СКАЖЕМО СТРЕСУ: ДЯКУЮ!»

    Продовжувала інтенсивний курс тренінгів SOFT SKILLS WORKSHOP для правників Ольга Назарук, психолог і сертифікований бізнес-тренер. За її словами, роботу над особистою ефективністю варто починати саме зі стрес-менеджменту. Ця тема є основою основ. 

  • Представник АПУ була обрана до нового складу Громадської ради при Пенсійному фонді України

    Вікторія Лисун, член Асоціації правників України, директор ТОВ «Юридична компанія «АРЕС», адвокат, була обрана до нового складу Громадської ради при Пенсійному фонді України.

Завантажити ще 10 новин

Важливі новини

  • Кандидати у Президенти: однодумці чи конкуренти?

  • Відбувся Південний форум з корпоративного права

  • Відбулася зустріч із кандидатами на посади членів Правління АПУ

НАГАДАТИ ПАРОЛЬ

Я пам’ятаю пароль