This version of the page http://www.karta.ua/ukr.html (213.186.119.58) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-05-19. The original page over time could change.
USG Holding – група компаній - USG Holding
рус укр eng
empty:general/phones_bottom
Компанії
Кліника CitiDoctor
Офтальмологічний центр АЙЛАЗ
Мережа ресторанів Сушия®
Ресторани Києва
il Molino
Buddha-bar Київ
CITY•ZEN cafe&bar
Мережа Tbiliso
Аптеки "City-Pharm"
Гостиница "КРЕЩАТИК"
Аеропорт Бориспіль. Ресторани.
Новини
Новий ресторан il Molino з оновленим дизайном Il Molino в центрі старого Києва — відмінний варіант для спокійної прогулянки містом та смачної італійської вечері.
Грузинська гостинність в кожній деталі. Мережа грузинських ресторанів TBILISO відкрила свій 5-й ресторан!
Фахівці «СІТІ ДОКТОРа» і «АЙЛАЗа» відкрили Центр Ендокриної Орбітопатії Центр почав свою роботу. Ми готові допомогти пацієнтам з проблемами щитовидної залози і пов'язаними з цим проблемами очей.
Новий ресторан в домі з 200-літньою історією: на Подолі відкрився DOM №10
DOM №10
18 грудня ми відкрили двері гостям нового ресторану DOM №10 на Спаській, 10
Подарункові сертифікати для близьких, друзів та колег
Компанії
Напередодні свят запрошуємо вас придбати подарункові сертифікати для своїх друзів, близьких і колег. Подарунковий сертифікат - чудове рішення до будь-якого свята (Дня народження, Нового року та...
Відкриття нового ресторану – Sam`s Steak House Prime
Sam's Steak House Prime
Раді повідомити що відтепер у Києві два Sam's Steak House.
Четвертий «TBILISO» вже відкрився!
Мережа Tbiliso
Тільки тут автентичні грузинські страви, можуть бути настільки доступними!
Сучасний український медичний центр CitiDoctor
Кліника CitiDoctor
Допомога та турбота про здоров'я пацієнтів представлена в медичному центрі CitiDoctor більш ніж у 12-ти напрямках медицини, среди яких:
Всі новини
Вітаємо вас на сайті USG Holding!

USG Holding - велика українська група компаній, яка ось уже понад 20 років об'єднує і розвиває послуги в сфері ресторанного, готельного та медичного бізнесу. USG означає Uncle Sam's Group. Uncle Sam's Group була створена американською компанією USU Inc у 1995 році. Розвиток в Україні почався в 1996 році з відкриття першого ресторану Uncle Sam. Далі під брендом «Мировая Карта» компанія стала одним із засновників ресторанного бізнесу на території України, паралельно розвиваючи додаткові види діяльності в сфері послуг. У 2018 році стало можливим об'єднати всі напрямки бізнесу в єдиний USG Holding. Структура холдингу включає в себе бізнес-компанії il Molino і «Сушия», окремі ресторанні проекти Tbiliso, City-Zen, Tequila House, Sam's Steak House, Golden Gate Pub. Холдинг володіє міжнародною ліцензією та керує Buddha bar Kyiv. USG Holding належить частина акцій готелю «Хрещатик». В управлінському портфелі холдингу ведення ресторанних проектів на території аеропорту «Бориспіль» (Cup Coffee Bar, Elephant Pub). Окремий напрямок діяльності - медичні проекти: Citi-Doctor - нова клініка повного циклу, і Айлаз - офтальмологічний центр. Нашими цінностями є результативність та лідерство, порядність, чесність і стабільність, партнерство, відповідальність і командний дух, прогрес і інноваційність.