Успішність організацій і економік: виходячи за межі сталих уявлень

Шановні колеги! Запрошуємо вас на захід наших партнерів 20-й ювілейний Міжнародний проект «Сузір’я якості`2019» на тему: «Успішність організацій і економік: виходячи за межі сталих уявлень», який відбудеться 24 – 28 червня 2019 р. 

Вітаємо Вас зі святом Великодня!

Привітання з Новим Роком та Різдвом Христовим 2019!

Пост-реліз XI Міжнародної виставки LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH 2018

17-19 жовтня 2018 року у ВЦ «КиївЕкспоПлаза» (м. Київ, вул. Салютна, 2-Б) вже 11-й раз поспіль відбулася міжнародна виставка LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH. Захід, який невипадково вважається головною профільною подією року в Україні, об’єднав провідних фахівців у галузі лабораторної

ЛАЙТДЖИН – провідна компанія у галузі молекулярно-генетичних досліджень в Україні запрошує спеціалістів на свій стенд, у рамках Міжнародної виставки LABComplEX!

ТОВ «ЛАЙТДЖИН» – одна з найбільш динамічних і швидко розвиваючих компаній лабораторного обладнання для досліджень з ПЛР пропонує унікальний широкий спектр реагентів для діагностики ПЛР інфекційних хвороб людей, ветеринарних тест-систем, реагентів для визначення ГМО у харчових продуктах та кормах. 

Надійний партнер Міжнародної виставки LABComplEX провідна українська компанія «АЛСІ-ХРОМ» запрошує на свій стенд!

Компанія є офіційний дистриб’ютором Agilent Technologies в Україні – лідер на ринку високоточного аналітичного обладнання для лабораторій. Більше 20-ти років надійної, професійної роботи, досвід і знання фахівців компанії, світовий рівень сервісної служби «АЛСІ-ХРОМ» забезпечують замовникам гарантію ефективної роботи обладнання у вирішенні складних

ТОВ «Вента Лаб» – офіційний дилер світових виробників підтвердив свою участь в Міжнародній виставці LABComplEX!

ТОВ «Вента Лаб» є спеціалізованим постачальником лабораторного, біоаналітичного і промислового обладнання для підприємств агропромислового комплексу, харчової, легкої та фармацевтичної галузей промисловості, біоаналітичних лабораторій і медичних установ, науково-дослідних інститутів і лабораторій на території України і СНД. 

Українсько-шведська компанія SocTrade – партнер виставки LABComplEX, запрошує фахівців на свій стенд 17-19 жовтня 2018, ВЦ «КиївЕкспоПлаза»

Компанія SocTrade спеціалізується на поставках та сервісі лабораторного обладнання. Це експрес аналізатори та прилади для арбітражного контролю. 

Протягом усіх років існування виставки LABComplEX компанія «ШімЮкрейн» брала участь та була надійним партнером і цей рік не виняток!

ТОВ «ШімЮкрейн» – генеральний дистриб’ютор аналітичного обладнання виробництва японської корпорації SHIMADZU, а саме: – спектрофотометрів УФ, Вид-, ІЧ-діапазонів і Спектрофлуориметр; – газових та рідинних (в т.ч. іонних) хроматографів і хромато-мас-спектрометрів, включаючи тандемні; – MALDI-TOF мас-спектрометрів; 

Провідний світовий виробник та експортер компанія MICROLIT вперше візьме участь у Міжнародній виставці LABComplEX

MICROLIT розробляє високоточні інструменти для обробки рідини для провідних лабораторій світу. Асортимент компанії включає диспенсери для пляшечок, електронні бюретки, мікропіпетки, мініатюрні мікропіпетки та багато іншого. Є сертифікованою компанією ISO 9001: 2008 та ISO 13485:2003. Продукція має сертифікацію CE та відкалібрована відповідно