This version of the page http://www.business.ua/events (31.131.22.105) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-05-17. The original page over time could change.
Івенти

Sidebar

Меню журналу

2-й щорічний Український Агропромисловий і продовольчий форум

Український агропромисловий і продовольчий форум швидко зарекомендував себе як головний форум для топ-менеджерів і зацікавлених сторін з двох країн — провідних світових експортерів і новаторів в галузі агропродовольчих товарів.

Форум вперше відбувся в кінці травня 2018 року в Амстердамі, в партнерстві з Посольством України в Нідерландах та Українсько-нідерландською спільною діловою радою з її співголовами Олексієм Павленком і Хансом де Буром, за підтримки ING, FMO, юридичної фірми Evris, Immer Group, Credendo і компанії "Київстар".

Форум підкреслює синергію, яка існує між двома основними сільськогосподарськими країнами. Понад 120 учасників з двох країн та країн-сусідів встановили безцінні ділові контакти в ході торішнього заходу.

Цього року форум буде проходити в Роттердамі, і основна увага буде приділятися торгівлі, логістиці та інфраструктурі, а також таким ключовим темам, як фінансування, агротехнології, ринки зростання і експорт, динаміка торгівлі та інвестицій, органічне виробництво і просування вгору по ланцюжку створення вартості.

Ідея проведення форуму була сформована на нашому флагманському щорічному Форумі агробізнесу, який проходить у Києві кожного листопаду — ключова дата в українському календарі агробізнесу, з такими впливовими партнерами, як Українська аграрна конфедерація, Credit Agricole, Комітет з питань аграрної політики та земельних відносин Верховної Ради, МФК, ЄБРР, Американсько-українська ділова рада і Українська зернова асоціація. Ефективний і продуктивний 1-денний формат охоплює широкий спектр тем, включаючи фінансування та інвестиції, інновації й agtech, нові експортні ринки, корпоративні стратегії агрохолдингів, логістику та інфраструктуру.

Детальніше про форум та форма реєстрації за посиланням.

  • 28 травня 2019 - 28 травня 2019
  • Роттердам, Mainport Hotel
  • Leuvehaven 77, 3011 EA Rotterdam, Нідерланди

4 червня в Києві відбудеться AI Conference — щорічна конференція з питань штучного інтелекту

4 червня компанія Smile-Expo проведе в Києві вже другу AI Conference — масштабну конференцію з впровадження штучного інтелекту в бізнес.

Доповіді спікерів, успішні кейси, презентація смарт-продуктів і нетворкінг — івент стане місцем зустрічі фахівців, які успішно використовують AI-технології на практиці й готові поділитися досвідом.

RJTYПрограма конференції

Конференція складається з трьох тематичних блоків:

 

  1. Штучний інтелект і машинне навчання.

Спікери з METRO Cash & Carry Україна, DevRain і інших компаній розкажуть про те, як завдяки АІ керувати мільйонною базою клієнтів і з чого почати впровадження AI-технологій у бізнес.

 

  1. Інтернет речей і аналіз даних.

Хедлайнерами цього блоку стануть спікери з «Vodafone Україна», які пояснять, чого може досягти бізнес з IoT і Big Data. Окремо буде представлено доповідь про розумні маркетингові стратегії.

  1. Автоматизація та чат-боти.

Експерти розкажуть, як автоматизувати електронний документообіг і маркетинг, запровадивши AI-рішення. Доповіді представлять спікери з EDIN, «Клуб Планета Кіно» та інших компаній.

Наприкінці конференції відбудеться круглий стіл, присвячений успішному розвитку бізнесу із застосуванням AI, Machine Learning і IoT.

Зона нетворкінгу

На конференції буде облаштовано майданчик для нетворкінгу розробників, маркетологів, менеджерів, аналітиків і всіх, хто хоче поліпшити свій бізнес завдяки AI-технологіям. Гості конференції зможуть знайти ділових партнерів й інвесторів, поспілкуватися з представниками різних компаній і проконсультуватися, щоб підібрати потрібне рішення.

Також у зоні нетворкінгу учасники заходу продемонструють свої AI-розробки: сервіси, послуги та програми у сфері АІ.

Організатор і місце проведення

AI Conference Kyiv проводить міжнародна компанія Smile-Expo, яка ось уже 13 років організовує заходи на стику бізнесу та інноваційних технологій.

Конференція відбудеться в сучасному конференц-холі «Оазис» за адресою: Київ, вулиця Василя Липківського, 1а.

Квитки зі знижкою

Промокод AIPR20 дозволяє отримати знижку на квитки – 20%. Промокод треба вказати на сторінці реєстрації.

Подробиці й реєстрація — на сайті >>> aiconference.com.ua.

  • 04 червня 2019 - 04 червня 2019
  • Конференц-хол "Оазис"
  • вул. Василя Липківського, 1А, Київ, 03035

Форум бізнес- та IT-лідерів

Наймасштабніший безкоштовний захід для представників бізнесу та ІТ-спільноти ― Форум бізнес- та IT-лідерів.

Як швидко трансформуватися в умовах надшвидкостей, подолати виклики ринку та прискорити розвиток бізнесу? Лідери найбільших організацій України зберуться на одній сцені, щоб поділитися практичним досвідом, кейсами та історіями успіху у вирішенні найбільш актуальних питань бізнес-середовища.

Більш ніж 30 спікерів готові поділитися з учасниками своїми ідеями, досвідом та експертизою. На сцені форуму виступлять топ-менеджери Biopharma, Датагруп, Deloitte, Terrasoft, IDC, Egritech, Сушия, Autobooking, ТАВРИЯ В, TEDIS Ukraine, RIA.com, CX Design, Gelarty та інших лідерів ринку.

4000 УЧАСНИКІВ - 30 СПІКЕРІВ - 10 ТЕМАТИЧНИХ СЕКЦІЙ

Яскрава keynote-сесія, надихаючі виступи спікерів, необмежені можливості для нетворкінгу, масштабна експозона ― гостей форуму чекає насичена програма, де кожен учасник зможе знайти для себе активності, найбільш цікаві по тематиці та формату.


Дізнатися деталі та зареєструватися для отримання персонального квитка можна на сайті форуму.

  • 14 червня 2019 - 14 червня 2019
  • Палац спорту
  • Спортивна площа, 1, Київ
  • Бізнес-захист як місія
  • Найбільші логістичні оператори
  • “Одне робоче місце в ІТ-галузі створює ще декілька у суміжних”
  • Юридичний аутсорсинг: Юридичний спецназ викликали?
  • Сірі кардинали бізнесу
  • Переваги на недоліки послуг аутсорсингу у сфері HR
  • Україна увійшла до кола країн — лідерів у сфері IT-аутсорсингу

Скоро відбудеться