Меню
  • ПОМПА ЗІ ЗНИЖКОЮ 34%!
    Тільки до 31 травня замовте 3 бутлі води CLEARWATER та отримайте помпу зі знижкою - 34%! Всього 198 грн* = 3 бутлі води CLEARWATER на вибір + помпа.
    Акція діє тільки для нових клієнтів.
    * Додатково сплачується застава за кожний бутель - 150 грн., яка повертається Вам по завершенню співпраці.
    Акція не сумується з "водою на пробу" та "2 бутлі в подарунок".
  • ПРИВОДЬТЕ ДРУЗІВ – РОБІТЬ ПОДАРУНКИ ЇМ ТА СОБІ!
    Якщо вам подобається CLEARWATER і наш сервіс, порекомендуйте нас своїм друзям, які ще не замовляють CLEARWATER. Після того, як ваш друг зробить перше платне замовлення, назвавши ваше ім’я, ви отримаєте 2 бутлі CLEARWATER у подарунок!
  • спеціальна пропозиція!
    Тільки до 21 травня придбайте набір: мелену каву Jardine Bravo Brazilia (250г) з термочашкою в подарунок за спеціальною ціною 186 грн.
  • POWER DOWN НА ВЕСЬ ПЕРіод співпраці!
    Оформіть оренду будь-якого кулера та отримайте на весь період співпраці Power Down. Це прилад, який допоможе знизити витрати на електроенергію. Детальна інформація про обладнання.
  • Санітарна обробка у подарунок
    Тільки до 31 травня візьміть в оренду кулер «мінімальний» або «оптимальний» та отримайте 2 санітарні обробки в подарунок. А також на весь період співпраці Power Down - прилад, який допоможе знизити витрати на електроенергію.
    Детальна інформація про обладання
  • 2 бутлі в подарунок
    Зробіть своє перше замовлення до 31 травня та гарантовано отримайте 2 бутлі води в подарунок. Акція діє тільки для нових клієнтів.
    Пропозиція не сумується з акцією «Помпа зі знижкою - 34%», "Вода на пробу".