This version of the page http://www.ukrinform.ua/tag-sipri (130.211.39.90) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-05-10. The original page over time could change.
SIPRI

SIPRI

18 березня 2019

Укроборонпром заявляє, що не постачав озброєння до РФ після 2014 року

Державний концерн “Укроборонпром” спростував інформацію Стокгольмського інституту дослідження проблем миру (SIPRI) про те, що Україна нібито постачала до Росії озброєння та військову техніку після 2014 року.

11 грудня 2017

Україна піднялася у світовому рейтингу продавців зброї – SIPRI

Виробники озброєння уперше з 2010 року знову нарощують свої прибутки. США та Велика Британія залишаються лідерами з обсягів продажів. Зростання російської галузі сповільнюється.

07 вересня 2017

Україна знов у лідерах за кількістю жертв інцидентів з мінами

Майже чверть світових жертв (24%) інцидентів із протитранспортними мінами в 2016 році припадало на Україну.

04 травня 2017

Україна - серед країн із найбільшою кількістю жертв протипіхотних мін

Україна вже два роки зберігає лідируючі позиції серед країн, де є найбільша кількість жертв та наслідків від використання протипіхотних мін.  

24 квітня 2017

Військові витрати у світі торік зросли до $1,7 трильйонів - SIPRI

Світові військові витрати зросли до $1686 млрд у 2016 році, що склало 0,4 % у реальному вираженні порівняно з 2015 роком.

24 лютого 2017

Експерт назвав дві причини публікації SIPRI недостовірних даних про Україну

Стокгольмський інститут дослідження проблем миру (SIPRI) розмістив недостовірну інформацію щодо експорту українського озброєння, зокрема про існування поставок ОВТ до Росії, через недостатнє вивчення даних щодо України.

Рубрики

Агентство

  • Про нас
  • Контакти
  • Передплата
  • Послуги
  • Правила користування
  • UA-TV
  • Тендери
  • Запобігання та протидія корупції
  • Політика конфіденційності та захисту персональних даних

При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання не нижче першого абзацу на «ukrinform.ua» — обов’язкові, крім того, цитування перекладів матеріалів іноземних ЗМІ можливе лише за умови гіперпосилання на сайт ukrinform.ua та на сайт іноземного ЗМІ. Цитування і використання матеріалів у офлайн-медіа, мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди "ukrinform.ua". Матеріали з позначкою «Реклама» та «PR», а також матеріали в блоці «Релізи» публікуються на правах реклами, відповідальність за їхній зміст несе рекламодавець.

© 2015-2019 Укрінформ. Усі права застережені.

Дизайн сайту — Студія «Laconica»

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-