This version of the page http://www.zagorodna.com/uk/reklama-na-sajti (89.184.76.74) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-05-08. The original page over time could change.
Реклама на ZAGORODNA.com

Реклама на ZAGORODNA.com





Реклама на порталі заміської та зарубіжної нерухомості ZAGORODNA.com
Інформаційно-аналітичний портал заміської та закордонної нерухомості ZAGORODNA.com є одним із провідних ресурсів Інтернет-нерухомості з реальною високою відвідуваністю та цільовою аудиторією. Адже це не новий портал на ринку. Це перетворити до невпізнання портал www.cottage-ua.com.ua По-перше, він містить актуальну і зрозумілу для широкої громадськості ексклюзивну інформацію про ринок нерухомості. Вона представлена на сайті у вигляді доступних аналітичних статей, експертних оглядів і прогнозів ринку. Крім цього, ZAGORODNA.com регулярно робиться добірка найбільш цікавих новин і статей ділової та спеціалізованої преси з даної тематики.

По-друге, на ZAGORODNA.com оперативно оновлюються індекси ринку нерухомості, що дозволяють стежити за поточним рівнем цін і тенденціями ринку, а також представлені інтерактивні аналітичні сервіси з оцінки квартир, будинків, ділянок, професійні рейтинги котеджних мыстечок і новобудов передмістя, народні рейтинги, перелік заходів у сфері нерухомості. Все це приваблює до порталу не тільки учасників ринку, а й чималу кількість приватних осіб, які отримують можливість знайти потрібну їм інформацію, а також дізнатися неупереджене думку незалежних експертів.

Портал входить до переліку цитованих ресурсів з нерухомості. Ексклюзивну інформацію з ZAGORODNA.com регулярно використовують такі ресурси, як «РБК-Нерухомість», «РБК-рейтинг», «Інтерфакс-Нерухомість», «Building», а також ще інші сайти. Ви можете знайти посилання на нас, сотні наші огляди та прогнози ринку. Це друга причина, за якою кожна людина, якої шукає інформацію по заміській і закордонної нерухомості нерухомості, досить швидко потрапить на портал ZAGORODNA.com

Для досягнення різних цілей більш ефективними виявляються різні рекламні інструменти, яких у рамках порталу ZAGORODNA.com предостатньо.
Ви можете вибрати для своєї реклами:
банер потрібного розміру в потрібній частині сайту
рекламний блок, який сприймається як інформаційна частина сайту
контекстну рекламу, яка буде відображатися тільки вашої цільової аудиторії
розсилку по базі наших передплатників
новини та прес-релізи про вашу компанію або ж використовувати інші можливості порталу ZAGORODNA.com

Наші фахівці завжди зможуть запропонувати Вам оптимальне розміщення, не забувши про бонуси і знижки.

Для розміщення реклами на ZAGORODNA.com Вам необхідно заповнити цю форму, після чого наш співробітник зв'яжеться з Вами. Якщо у Вас є додаткові питання, то Ви можете зателефонувати за вказаним нижче телефоном.

З питань реклами на ZAGORODNA.com звертайтесь в рекламний відділ.
Телефон: +38 (050) 3844498
admin@zagorodna.com


Реклама і просування об'єктів, послуг і компаній на ринку нерухомості
Позиціонування і брендинг об'єктів нерухомості та ріелторських послуг
Рекламна стратегія і медіапланування на ринку нерухомості
Оцінка ефективності реклами об'єктів і послуг
PR-послуги
Реклама і просування в Інтернет
Заявка на надання послуг з реклами та просування об'єктів


Реклама і просування об'єктів, послуг і компаній на ринку нерухомості
Що таке реклама знають усі. І якщо вам необхідно організувати рекламну компанію своїх об'єктів або послуг, надрукувати буклети чи листівки, повісити перетяжки або поставити рекламні щити, покрутити ролики на радіо або розмістити пару розворотів у діловій пресі, то численні рекламні агентства завалять вас солодкими спецпропозиціями, привабливими знижками і кількости рад про те, як витратити виділений рекламний бюджет. Однак проведена рекламна кампанія далеко не завжди вирішує поставлені завдання, тому що крім розміщення реклами (медіабаїнг) є ще ряд більш складних завдань, рішенням яких рекламні агентства себе, як правило, не обтяжують. Ці завдання більшою мірою пов'язані з аналітичними функціями і полягають у наступному:

Позиціонування і брендинг об'єктів нерухомості та ріелторських послуг
Про цьому питанні часто думають в останню чергу, коли вже всі рекламні місця заброньовані і настав час запускати рекламну кампанію. Нерідко робиться типове наповнення рекламного модуля у вигляді назви фірми, адреса об'єкта (або найменування послуги) та телефону. Однак незабаром стає ясно, що подібна реклама працює вкрай мляво, тому що подібних типових модулів, мало чим відрізняються один від одного, у ЗМІ хоч греблю гати. У результаті приходить розуміння, що треба було подумати над виділенням відмінних переваг даного об'єкта або послуги, опрацювати суть рекламного послання (message), щоб воно виділялося із загальної маси реклами, відповідало споживчим очікуванням потенційних клієнтів і потрапляло «в точку». На думку фахівців "РеалЭкспо" саме з цього повинна починатися робота з реклами та просування будь-яких продуктів, хоча на ринку нерухомості, на відміну від інших споживчих ринків, про це часто забувають або просто не думають.
Даний крок пов'язаний з аналізом сильних і слабких сторін об'єкта або послуги, вивченням і розумінням попиту і споживчих очікувань, на основі чого здійснюється позиціонування даного продукту і створюється відповідна «легенда». В одних випадках можна зробити ставку на унікальність або елітність об'єкта нерухомості, в інших - на сприятливе оточення, історичну підгрунтя місця або види з вікон. Нерідко має сенс дати об'єкту назва, пов'язане з його позиціонуванням, і далі просувати цю назву як окремий бренд. Для типових об'єктів ключовим може стати питання ціни та доступності. Простіше кажучи, на самому початку реалізації проекту треба чітко визначитися з тим, чому людина повинна придбати квартиру саме в цьому будинку, а не в будь-якому іншому будинку такого ж класу, а також заплатити за неї певну суму грошей. Або ж чому клієнт повинен звернутися саме в це агентство нерухомості і скористатися даною послугою в тому вигляді, в якому вона пропонується. У чому користь і вигода даного продукту, будь то об'єкт нерухомості або послуга, в чому його відмінність від аналогів і конкурентів, що виграє людина, роблячи свій вибір.
На підставі розуміння цих речей, які лягають в основу «легенди» продукту, створюються вже конкретні рекламні повідомлення. Вони можуть варіюватися залежно від типу рекламного носія, а також розвиватися згодом у вигляді багатоходової історії. Важливим чинником виявляється паралельна підтримка реклами PR-заходами і роботою прес-служби.

Рекламна стратегія і медіапланування на ринку нерухомості
Щодо медіапланування важливо розуміти ряд принципових речей. По-перше, різні рекламні носії можуть добре працювати для реклами одних об'єктів і послуг і погано - для інших. Наприклад, рекламна газета може добре продавати типові новобудови, але вкрай погано - елітні квартири або котеджні селища, для яких набагато ефективніше працюють глянцеві журнали. В результаті при медіапланування вкрай проблематично виходити тільки з загальних міркувань, і треба знати ефективність рекламних носіїв, а також їх можливості для просування кожного конкретного типу об'єкта нерухомості або послуги, виходячи з досвіду роботи на цьому ринку.
По-друге, важливу роль грає формат реклами та періодичність її виходів. В одних випадках працює великий модуль, в інших - серія маленьких, або ж навпаки, текстова реклама у вигляді поради або рекламної статті, а може і комбінація всіх цих інструментів. Для рекламної кампанії існує таке поняття, як критична маса, при досягненні якої можна відчувати помітний ефект. Очевидно, що один рекламний модуль або одна стаття навряд чи будуть помічені великою кількістю людей і викличуть серйозний відгук.
Важливо також правильно розподілити рекламну активність протягом усього періоду продажу об'єкта. Характерний термін продажу новобудов один - два роки, котеджних селищ - ще більше. Реклама і просування таких об'єктів - біг на довгу дистанцію. Важливо спочатку виробити довгострокову стратегію просування об'єкта і адекватно розподілити бюджет на весь цей термін, завжди залишаючи можливості для маневру.

Оцінка ефективності реклами об'єктів і послуг
У питаннях реклами ніколи не можна вгадати всі на 100%. Тому вкрай важливо налагодити методики оцінки ефективності реклами для систематичної коригування рекламної політики, особливо якщо мова йде про постійне просування якихось послуг або тривалої рекламі великого об'єкта нерухомості. До того ж з часом ефективність одних рекламних інструментів може падати, інших - підвищуватися, до того ж постійно з'являються нові рекламні можливості, як наприклад, реклама в Інтернет, ефективність якої вже починає перевищувати віддачу від спеціалізованої та ділової преси.
Оцінити ефективність реклами непросто, однак є ряд методик, які можна використовувати. Один зі способів - збір статистики дзвінків, інший - анкетування клієнтів. Можна провести замір популярності назви компанії або об'єкта нерухомості до і після рекламної акції з допомогою соціологічних методик, що дозволять оцінити ступінь віддачі. Найбільш точно можна оцінити ефективність реклами в Інтернеті за допомогою лічильників та Інтернет-статистики. У кожному конкретному випадку можуть виявитися ефективними ті чи інші способи оцінки ефективності реклами. Фахівці консалтингової компанії "РеалЭкспо" можуть надати допомогу у впровадженні подібних методик або організації відповідних замірів.

Реклама і просування в Інтернет
Ціна має значення і з цим аргументом важко сперечатися. Останнім часом через Інтернет приходить від 30% до 70% покупців нерухомості та клієнтів на послуги ріелтерів, при тому, що вартість Інтернет-реклами становить не більше 10% -20% від структури рекламних бюджетів компаній. В результаті Інтернет зараз є недосяжним лідером за параметрами вартості контакту або вартості залучення клієнта, які в кілька разів нижче, ніж у всіх інших рекламних носіїв.
Ефективність Інтернету в рекламі та просуванні об'єктів та послуг на ринку нерухомості пов'язана з кількома принциповими перевагами:
Інформація в Інтернеті постійно доступна 24 години на добу 7 днів тиждень, у той час як більшість реклами, особливо ролики на телебаченні та радіо або рекламні щити й перетяжки мають тільки дуже обмежений період контакту (у момент показу або озвучення, або коли людина проїжджає повз)
Інтернет є «гумовим» - ви можете розмістити будь-який розумний кількість тексту та описів об'єктів, фотографій будинків, аж до анімації і віртуальних турів по об'єктах, в той час як вічна біда всієї іншої реклами - брак місця або хронометражу.
Розміщення інформації в Інтернеті набагато оперативніше, ніж у пресі чи на інших носіях. Ви можете поміняти ціну на об'єкт або повністю змінити зміст реклами в будь-який момент і робити це хоч кожен день, в той час як на інші носії інформація подається заздалегідь і поміняти її відразу, швидше за все, не вийде.
В Інтернеті є можливість одночасно використовувати одне і те ж рекламне місце одразу кілька разів. Наприклад, в пресі або в зовнішній рекламі нерідко виявляється, що всі добрі місця вже давно викуплені, причому, на кілька місяців вперед. В Інтернеті ж можлива ротація декількох банерів на одному і тому ж рекламному місці, якщо воно продається не статично, а за принципом кількості показів. Навіть викуповуючи статичний банер, ви можете використовувати це місце відразу для реклами кількох своїх об'єктів, які будуть також показуватися в ротації, по черзі (така можливість є, наприклад, у банерній системі порталу www.zagorodna.com).
Ефективність реклами в Інтернеті вимірюється набагато точніше, ніж ефективність будь-якої іншої реклами. За допомогою незалежних лічильників або внутрішньої статистики сервера ви з хорошою точністю можете подивитися кількість показів вашого банера, посилань по ньому, повний трафік вашого сайту, аж до перегляду конкретних сторінок і фотографій, а також статистики про те, звідки до вас прийшли відвідувачі, скільки подивилися сторінок і т.п.
Інтернет дозволяє організовувати ефективний зворотний зв'язок, наприклад, відправлення заявок або листів по e-mail, а також спілкування в форумах.
На загальну думку фахівців ринку нерухомості, реклама в Інтернеті поки серйозно недооцінена, але це швидше за все, тимчасове явище. Хоча в Інтернеті є і свої особливості, а також підводні камені, про які слід знати і пам'ятати, щоб не викинути гроші «на вітер». Перш за все, існує досить небагато якісних сайтів по нерухомості, які щодня оновлюють свій контент, розміщують ту чи іншу ексклюзивну інформацію і стежать за її актуальністю, а також відповідають сьогоднішнім стандартам дизайну та програмування. При цьому в мережі накопичилося безліч «смітників». Це сайти, створені колись давно, але тепер взагалі не оновлюються, сайти з морально застарілим дизайном і половиною не працюючих розділів, сайти не мають ніякої корисної, і тим більше, ексклюзивної інформації. Нерідко такі сайти заповнені зваленими в одну купу даними, автоматично завантажуються з інших ресурсів або розміщеними за допомогою бездумного копіювання (копіпаста), зовсім не структурованими і не обробленими. Тому перш ніж приступати до розміщення реклами в Інтернеті слід провести елементарний маркетинг і відібрати якісні сайти, наповнення та зовнішній вигляд яких дозволяє стверджувати про наявність у такого сайту реальної цільової аудиторії. Просто задайте собі питання, чи є на тому чи іншому сайті корисна і регулярно оновлювана інформація, а також працюючі сервіси, завдяки яким ви (а значить, і інші) будете відвідувати цей сайт більш-менш регулярно?
Ця тема тісно перегукується ще з однієї старої проблемою. В Інтернеті періодично з'являються сайти, які штучно накручують свій рейтинг відвідуваності, щоб потрапити в перші рядки пошуковиків і на основі цього залучити недосвідчених рекламодавців.
Втім, їх нескладно «вирахувати» по ряду досить простих критеріїв.
Якщо статистика сайту є закритою, то з імовірністю 90% його відвідуваність липова. Як правило, всі серйозні сайти, включаючи тематичні портали з нерухомості, сайти спеціалізованих газет і великих ріелтерських і девелоперських компаній залишають свою статистику відкритою. Далі, корисно подивитися розподіл відвідуваності по днях тижня і за часом доби. Очевидно, що реальна відвідуваність вночі (після 24:00 і приблизно до 7:00) падає практично до нуля, а у вихідні приблизно в 2 рази нижче, ніж у робочі дні. При штучної накрутці лічильників у вихідні часто виходить така ж відвідуваність, як і в будні, а вночі немає значного провалу (щоб сайт з ранку стояв в рейтингу високо, трафік треба накручувати якраз вночі).
Додатково можна звернути увагу на кількість сторінок, які дивляться відвідувачі (активність відвідувачів). За реальної аудиторії істотна частина людей дивиться не тільки по одній, а й по дві, по три-п'ять і навіть по шість-десять сторінок сайту - з цього порога вже починається спад, хоча є відвідувачі, які можуть дивитися і більше сторінок. При липовому трафіку близько 80% - 90% «відвідувань» відбувається тільки по одній сторінці.
Ресурс з нерухомості - не сайт з веселими картинками або анекдотами. Його відвідуваність не може вирости до декількох тисяч відвідувачів на день за лічені дні або місяці. І якщо спостерігається така картина, і якийсь супер-ресурс з нерухомості виник просто немає звідки, то корисно подивитися географічний розподіл його аудиторії. Швидше за все, близько половини або навіть більше його відвідувачів виявляться з-за кордону, що очевидно дивно для російськомовного сайту. Так відбувається тому, що всі ці люди обманом автоматично перенаправляються на даний сайт, а посилання на нього, як правило, замасковані у вигляді переходів на веселі картинки, за якими і йдуть ці відвідувачі. Це і є «накрутка» сайту за допомогою порно-трафіку, а такий метод дуже часто використовується Інтернет-шахраями.
Подібні нескладні критерії, використані укупі, цілком дозволяють зробити висновок про те, наскільки реальна відвідуваність того чи іншого сайту. Крім цього, на кожному сайті з реальною аудиторією є постійні рекламодавці, які задоволені ефективністю своєї реклами. Має сенс почути відгуки фахівців цих компаній, можливо, вони будуть навіть не проти надати якусь свою статистику.
Увійти

Наша кнопка