This version of the page http://ukr-com.net/ua/company (94.125.121.54) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-05-08. The original page over time could change.
Види послуг - Телефонний звязок - ТМ "Українські комунікації" - компанія ТОВ «УКРКОМ»
Про компанію
Телефонний зв'язок
Інтернет і передача даних
Дата-Центр
Обладнання
Оплата послуг
Контакти
SIP-послуга
 
Карта мережі
Партнери
Ліцензія
Вакансії
Новини
Якість

Про компанію

Головна  /   Про компанію

ТОВ «УКРКОМ» (зареєстрована торгова марка «Українські комунікації») розпочало роботу на  телекомунікаційному ринку України в 1994 році в якості постачальника обладнання зв'язку. Планомірне і успішний розвиток компанії дозволив ТОВ «УКРКОМ» з 1998 року розпочали постачання готових телекомунікаційних рішень на базі волоконно-оптичних мультиплексорів та електронних АТС.

Послідовно нарощуючи обсяги і розширюючи коло ділових партнерів, ТОВ «УКРКОМ»розпочало розбудову власних оптичних мереж спочатку в м.Києві (з 1999 року), а потім і в найбільших обласних центрах України (з 2005 року).

З 2000 року ТОВ «УКРКОМ» надає послуги фіксованого телефонного зв'язку в м.Києві, а з 2007 року – ще й в обласних центрах України. Для надання послуг, в якості основних комутаційних вузлів ми використовуємо найсучасніше обладнання електронних АТС виробництва Siemens (Німеччина) і Iskratel (Словенія), а також обладнання електронних АТС малої і середньої ємності виробництва Nortel Networks і Alcatel-Lucent.

Наші транспортні мережі побудовані із застосуванням високопродуктивних і надійних систем SDH світового лідера в цій категорії – фірми Alcatel-Lucent.

Транспортні мережі IP/MPLS побудовані на обладнанні іншого лідера галузі – компанії Cisco Systems. Професійне високонадійне обладнання, кероване кваліфікованим персоналом, що має багатий досвід, дозволяють запропонувати нашим абонентам найвищий рівень якості і задовольнити найрізноманітніші вимоги замовників.

Сьогодні ТОВ «УКРКОМ» – найбільший оператор зв'язку і первинний Інтернет-провайдер – пропонує весь спектр телекомунікаційних рішень – від одиничних телефонних номерів до підключення великих АТС корпоративних клієнтів із застосуванням різних сучасних технологій, включаючи радіотехнології WiMAX та WiFi.

ТОВ «УКРКОМ» має власну розгалужену оптоволоконну мережу з потужними роздатковими вузлами, що дозволяють надавати всі види послуг в будь-якій точці Києва, а також в містах Дніпропетровськ, Запоріжжя, Одеса, Харків, Кривий Ріг. Надання послуг передачі даних і підключення каналами IP/Ethernet (SHDSL або оптика) сьогодні можливо також у містах Вінниця, Черкаси.

ТОВ «УКРКОМ», є партнером багатьох провідних світових виробників телекомунікаційного обладнання, та пропонує високоякісне і відносно недороге обладнання оптичних систем передачі даних (SDH) рівнів від STM-1, STM-16, надпотужні системи для магістральних каналів DWDM, вузли і компоненти АТС середньої та великої місткості виробництва компанії Alcatel–Lucent, а також повний спектр обладнання виробництва компанії Tyco Electronics Raychem (муфти для оптичного та мідного кабелю, кросове та кінцеве обладнання, допоміжні аксесуари,  джерела живлення а також широкий асортимент іншого обладнання). У продажу (за запитом) також є обладнання систем передачі даних виробництва країн СНД і запасні частини до нього.

Все устаткування що використовується ТОВ  «УКРКОМ» та пропонується  має необхідні сертифікати та дозволи для застосування на мережах усіх типів і призначень.

Карта мережі
Надійний сервіс і висока якість телекомунікаційних послуг. Карта мережі
 
Тарифи
Тарифна політика ТОВ "УКРКОМ" визначається відповідним рішенням
національної Комісії з питань регулювання зв'язку.
 
Корпоративним клієнтам

Якщо декілька ваших офісів розміщені в різних частинах міста, Вам потрібно...