Вітаємо Вас зі святом Великодня!

Вітаємо з Міжнародним жіночим днем – з 8 березня!

Привітання з Новим Роком та Різдвом Христовим 2019!

Пост-реліз XI Міжнародної виставки LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH 2018

17-19 жовтня 2018 року у ВЦ «КиївЕкспоПлаза» (м. Київ, вул. Салютна, 2-Б) вже 11-й раз поспіль відбулася міжнародна виставка LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH. Захід, який невипадково вважається головною профільною подією року в Україні, об’єднав провідних фахівців у галузі лабораторної

ЛАЙТДЖИН – провідна компанія у галузі молекулярно-генетичних досліджень в Україні запрошує спеціалістів на свій стенд, у рамках Міжнародної виставки LABComplEX!

ТОВ «ЛАЙТДЖИН» – одна з найбільш динамічних і швидко розвиваючих компаній лабораторного обладнання для досліджень з ПЛР пропонує унікальний широкий спектр реагентів для діагностики ПЛР інфекційних хвороб людей, ветеринарних тест-систем, реагентів для визначення ГМО у харчових продуктах та кормах. 

Вітаємо з днем Незалежності України!

Надійний партнер Міжнародної виставки LABComplEX провідна українська компанія «АЛСІ-ХРОМ» запрошує на свій стенд!

Компанія є офіційний дистриб’ютором Agilent Technologies в Україні – лідер на ринку високоточного аналітичного обладнання для лабораторій. Більше 20-ти років надійної, професійної роботи, досвід і знання фахівців компанії, світовий рівень сервісної служби «АЛСІ-ХРОМ» забезпечують замовникам гарантію ефективної роботи обладнання у вирішенні складних

ТОВ «Вента Лаб» – офіційний дилер світових виробників підтвердив свою участь в Міжнародній виставці LABComplEX!

ТОВ «Вента Лаб» є спеціалізованим постачальником лабораторного, біоаналітичного і промислового обладнання для підприємств агропромислового комплексу, харчової, легкої та фармацевтичної галузей промисловості, біоаналітичних лабораторій і медичних установ, науково-дослідних інститутів і лабораторій на території України і СНД. 

Українсько-шведська компанія SocTrade – партнер виставки LABComplEX, запрошує фахівців на свій стенд 17-19 жовтня 2018, ВЦ «КиївЕкспоПлаза»

Компанія SocTrade спеціалізується на поставках та сервісі лабораторного обладнання. Це експрес аналізатори та прилади для арбітражного контролю. 

З Днем працівника металургійної галузі 2018!

В Україні щороку, в 3 неділю липня, працівники металургійної і гірничодобувної галузі мають можливість відсвяткувати своє професійне свято!

Вітаємо!