Обрати країну 

Menu

Перегляд шин за типом автомобіля

Шини для легкових автомобілівШини для легкових автомобілівШини для легкових автомобілівШини для легкових автомобілівШини для позашляховиківШини для позашляховиківШини для позашляховиківШини для позашляховиківШини для легких вантажівок і мінівенівШини для легких вантажівок і мінівенівШини для легких вантажівок і мінівенівШини для легких вантажівок і мінівенівШини для вантажівок і автобусівШини для індустріальної техніки

Розширена гарантія

Розширена гарантія (Hakka Guarantee) надається на зимові шини Nokian моделей Nokian Hakkapeliitta R3, Nokian Hakkapeliitta R3 SUV, Nokian WR SUV 4, Nokian Hakkapeliitta 9, Nokian Hakkapeliitta 9 SUV, Nokian Hakkapeliitta 8, Nokian Hakkapeliitta 8 SUV, Nokian Hakkapeliitta R2, Nokian Hakkapeliitta R2 SUV, Nokian WR SUV 3 та на літні шини Nokian моделей Nokian Hakka Black 2, Nokian Hakka Black 2 SUV, Nokian Hakka Blue 2, Nokian Hakka Blue 2 SUV та Nokian Hakka Green 2.

Докладніше

Зростання на глобальному рівні

Новий сучасний шинний завод в Північній Америці

Будівництво нашого першого в Північній Америці заводу відбувається відповідно до планів. Після завершення будівництва він буде одним з найсучасніших заводів у шинній галузі. Старт виробництва заплановано на 2020 рік.

Дізнайтесь більше про завод в Дейтоні

Де я можу купити шини?

Досвідчені фахівці у шинних центрах готові допомогти Вам!

Знайти найближчого дилера

Де я можу купити шини?

Знайти найближчого дилера

Досвідчені фахівці у шинних центрах готові допомогти Вам!