This version of the page http://www.uapp.org/events.htm (62.149.5.224) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-04-18. The original page over time could change.
Календар подій / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Календар подій

 

  • 16 квітня 2019
    Семінари, тренінги
    Лекція – дискусія “Пастки для мозку: як наша схильність обдурюватись змінює політику та економіку”

    Якоріння, фреймінг, заміна атрибуту – поняття, про які ви ще, можливо, не чули, але які щодня на вас впливають. Цього разу запрошуємо послухати та обговорити те, як наша схильність обдурюватись змінює політику та економіку.


    Докладнiше
  • 15 квітня 2019
    Семінари, тренінги
    XV Міжнародна літня школа медіа права

    Міжнародна літня школа медіа права – це інтенсивний тритижневий навчальний курс Центру демократії та верховенства права (раніше – Інституту Медіа Права) для юристів.


    Докладнiше
  • 15 квітня 2019
    Семінари, тренінги
    Тренінг для ЗМІ «Медіакомпетентість як відповідь сучасним інформаційним загрозам» (Чернігів)

    25-26 квітня 2019 року у Чернігові відбудеться дводенний тренінг під назвою «Медіакомпетентість як відповідь сучасним інформаційним загрозам. Стандарти професії та відповідальність журналіста» для редакторів і журналістів Чернігова та Чернігівської області. Дедлайн – 23 квітня 2019 р.


    Докладнiше
  • 15 квітня 2019
    Семінари, тренінги
    10 ОНЛАЙН-КУРСІВ ІЗ ЖУРНАЛІСТИКИ

    Навчання протягом життя – це про вас? Розвинути і поглибити професійні знання допоможуть онлайн-ресурси. Пропонуємо підбірку безкоштовних курсів із журналістики.


    Докладнiше
  • 15 квітня 2019
    Професійні конкурси
    Open Media Hub пропонує фінансування проектів

    Новинні організації та відеожурналісти з Азербайджану, Алжиру, Вірменії, Білорусі, Єгипту, Грузії, Йорданії, Лівії, Лівану, Молдови, Марокко, Палестини, Росії, Тунісу та України можуть подати заявки на фінансування серій матеріалів і програм з використанням вже вироблених історій.


     


     

    Докладнiше
  • 5 квітня 2019
    Професійні конкурси
    Конкурс обмінів між засобами масової інформації Львівської і Луганської областей

    Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» оголошує  конкурси міжрегіональних обмінів між засобами масової інформації Львівської і Луганської областей, у рамках програми «Змінимо країну разом». Дедлайн -  18:00 15 квітня 2019 року.


    Докладнiше
  • 5 квітня 2019
    Професійні конкурси
    Конкурс «Проведення журналістських розслідувань у сфері боротьби з корупцією»

    Конкурс грантів для громадських об’єднань та ЗМІ на проведення розслідувань у сфері протидії корупції на регіональному або місцевому рівні. Дедлайн - 24 квітня 2019 р.


    Докладнiше
  • 5 квітня 2019
    Професійні конкурси
    Стипендії для журналістів

    Інститут висвітлення війни та миру (IWPR) пропонує стипендії досвідченим журналістам з Південного Кавказу, Молдови та України. Заявки приймаються до 22 квітня, 2019.


    Докладнiше
  • 22 березня 2019
    Професійні конкурси
    Програма міжредакційних обмінів

    Media Development Foundation оголошує набір на Програму міжредакційних обмінів для регіональних журналістів у провідних редакціях країни.


    Докладнiше
  • 21 березня 2019
    Професійні конкурси
    «СУСІДИ»: КОНКУРС НА ВИРОБНИЦТВО МІЖНАРОДНИХ МУЛЬТИМЕДІЙНИХ МАТЕРІАЛІВ

    Громадська організація «Інтерньюз-Україна» у партнерстві з Internews запрошує до участі у грантовому конкурсі з виробництва міжнародних мультимедійних пакетів «Сусіди». Цей конкурс є одним із компонентів міжнародного проекту «Посилення незалежних медіа в Європі та Євразії». Вироблені матеріали нададуть глядачам та читачам можливість дізнатися про те як, їхні сусіди (громадяни сусідніх держав) вирішують схожі проблеми та виклики.


    Докладнiше
  • 21 березня 2019
    Професійні конкурси
    Конкурс для журналістів: Як українські громади навчаються обліковувати та ефективно використовувати земельні ресурси

    Конкурс на найкращий матеріал, який висвітлює питання важливості обліку та ефективного використання земельних ресурсів ОТГ для покращення можливостей власного економічного розвитку, проводиться Програмою місцевого системного розвитку в межах Проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку».


    Докладнiше
  • 21 березня 2019
    Професійні конкурси
    Новий конкурс грантів “Якісні місцеві медіа” відкрито !

    «Медійна програма в Україні» (або «МПУ»), що виконується міжнародною неурядовою організацією Internews за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), запрошує до подання проектних пропозицій на отримання грантів. У цьому конкурсі можуть брати участь офіційно зареєстровані в Україні медійні організації, неурядові організації, компанії та медіа.


    Докладнiше