This version of the page http://btu-center.com/about/science/ (185.68.16.192) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-04-18. The original page over time could change.
Технології та інновації
youtube
UA RU EN

ТЕХНОЛОГІЇ НА ІННОВАЦІЇ


БТУ-Центр – це 20 років наукових досліджень і ефективних рішень у галузі біозахисту та біоживлення рослин, технологій оздоровлення ґрунтів. Кожен біопрепарат – це ретельно відібрані штами мікроорганізмів з власного музею компанії фахівцями з понад 30-річним досвідом роботи.

На кожному етапі відбувається контроль якості – від вхідної сировини до кінцевого продукту, адже аграрії повинні отримувати стабільні та якісні біопрепарати.

Виробничі потужності  «БТУ-Центр» складають 10 000 т на рік. Уся продукція зберігається на складах з температурним контролем. Препарати доставляємо своєчасно та по всій країні, щоб наші партнери мали доступ до біотехнологій у будь-якому куточку України та поза її межами. 



Як це працює?

Спочатку ми проводимо лабораторні дослідження – обираємо найактивніші штами мікроорганізмів, тестуємо їх поєднання у різних концентраціях. В результаті ми обираємо декілька найефективніших поєднань і передаємо їх на випробування в дослідницькі інститути в різних регіонах України. На цьому етапі з ними працюють незалежні мікробіологи та біохіміки. Якщо результат дослідження задовільний, то препарат відправляється на польові досліди. Якщо ми розуміємо, що ще щось можна вдосконалити, то направляємо на допрацювання в наші лабораторії.

Під час польових дослідів ми тестуємо ефективні норми внесення, аналізуємо різні біометричні показники, дивимося на стан рослин і, звісно, на урожайність. Після цього вже підводимо підсумки та відправляємо препарат на реєстрацію.

За останні п’ять років ми дослідили більше 200 мікробіологічних взірців по всій території України. Для того, щоб обрати з них найбільш ефективні, ми досліджуємо взірці на різних типах ґрунту та у різних кліматичних умовах. 



Цікаво знати!

Директор з перспективи та розвитку Болоховська Валентина Антонівна та Головний мікробіолог Нагорна Ольга Володимирівна отримали Державну премію України в галузі науки і техніки за розробку високоефективних вітчизняних біопрепаратів.

Публікації