This version of the page http://www.budget.ua/car-hire/Kyiv.htm (185.149.6.80) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-04-11. The original page over time could change.
Budget Прокат авто в Києві
Локація початку прокату
Локація повернення
Отримати тариф

Авто на прокат в Києві +38 044 490 10 88



Оренда авто в аеропорту "Бориспіль" аеропортy "Київ" та в центрі міста



Зручно, швидко та комфортно Ви можете взяти авто на прокат в центрі Києва та в аеропорті «Бориспіль», скориставшись послугами провідної міжнародної компанії Budget Україна. Автомобілі Budget забезпечать Вам комфортну подорож та гарні авто за розумними цінами.
Сучасне місто Київ – одне з найбільших міст Європи. Це адміністративний, економічний, культурно-освітній центр нової незалежної держави України. Столиця України має великий культурний потенціал: безліч музеїв, театрів, художніх виставок та галерей.
Протягом багатьох століть ніякі історичні ураження або інші труднощі не змогли зламати віру релігійного українського народу. Доказом тому є неповторні собори, монастирі, церкви та храми. До Вашої уваги представлені споруди, що розташувалися в самому центрі міста та які Ви зможете побачити, взявши авто в оренду в Києві від Budget!

Золоті ворота


Золоті ворота в Києві — одна з небагатьох пам‘яток оборонного зодчества Київської Русі, що дійшли до наших днів. Золоті ворота були головним в‘їздом в Київ майже до середини XVIII ст.

Собор Святої Софії


Собор Святої Софії був побудований Ярославом Мудрим приблизно в 1017 р. Навряд чи десь в Європі можна знайти собор, де зберігається стільки фресок XI ст. Свята Софія Київська - це захоплюючий витвір мистецтва, до якого приходять історики та туристи, щоб побачити й любуватися чудом візантійської та давньоруської архітектури.

Михайлівський Золотоверхий монастир


Небесно-блакитний, сяючий, златоверхий Михайлівський храм заснований в 1108 році київським князем Святополком Ізяславовичем, монастир було освячено на честь архістратига Михайла. У зв‘язку з тим, що єдиний купол головного монастирського храму було вперше в Києві позолочено, монастир іменувався Златоверхим. Головною святинею храму були мощі святої великомучениці Варвари, для яких він і був побудований.

Андріївська церква


Андріївська церква — одна з красивіших церков Києва, побудована в стилі барокко по проекту відомого архітектора Бартоломео Растреллі. В 1744 році, саме тут побажала заснувати храм Божий імператриця Єлизавета. Від Андріївської церкви іде донизу мальовничий Андріївський узвіз, що з давніх-давен поєднував верхнє місто з нижнім. На Андріївському узвозі народився та жив Михайло Булгаков.

Насолоджуйтесь Україною разом із Budget!






Прокат авто - Київ - Одеса - Львів - Донецьк - Дніпропетровськ