This version of the page http://zt.20minut.ua/Korosten (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-04-04. The original page over time could change.
Коростень - 20 хвилин Житомир

Коростень

Перегріта закупівля: на які порушення йде поліція Житомирщини заради купівлі котла

Комісія Держпраці назвала причини загибелі двох працівників Коростенського щебзаводу у лютому 2018 року

Причинами загибелі двох людей визнано порушення технологічного процесу та невиконання посадових обов’язків і вимог інструкцій...

У Коростені 3-річна дитина потрапила до реанімації після удару гойдалкою

У суботу, 22 липня, у м. Коростені хлопчик, якому лише через місяць виповниться 3 роки, граючись на дитячому майданчику отримав...

Трагічна ДТП у Коростені: загинуло двоє людей, травмовано - троє

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 20 лютого, о 17.00 у м. Коростені, де на перехресті зіткнулися автомобілі «Фольксваген...

Житель Житомирщини зберігав вдома вибухівку та боєприпаси

Тротилові шашки, порох, учбову гранату Ф-1 і різнокаліберні набої було виявлено правоохоронцями у ході огляду домоволодіння...

На Житомирщині 23 військовослужбовці отримали нові квартири

Напередодні 25-ї річниці незалежності України 23 військовослужбовці-учасники АТО, ветерани військової служби та військові пенсіонери отримали оглядові ордери на постійне та службове житло в новобудові міста Коростеня. Про це інформує офіційний сайт Житомирської ОДА.

На Житомирщині чоловік поцупив... металевий паркан

За повідомленням ГУ НП в Житомирській області, 12 серпня до Коростенського відділу поліції звернувся 48-річний житель райцентру із заявою про крадіжку з його домогосподарства металевого паркану. 

У Коростені, що на Житомирщині, під колесами позашляховика загинув водій мопеда

Як інформує ГУ НП в Житомирській області, 7 серпня о 20.25 до Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення працівника швидкої медичної допомоги про дорожньо-транспортну пригоду на одній з вулиць райцентру, внаслідок якої загинув чоловік.

Житель Коростеня виявив у себе на подвір’ї предмет схожий на гранату, поліція перевіряє інформацію

У середу, 20-го квітня, до Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення про виявлення вибухонебезпечного предмета у дворі місцевого жителя. На місці події працюють слідчо-оперативна група та фахівці вибухотехнічного підрозділу ГУНП. Вживаються заходи для убезпечення людей від можливої небезпеки.

У коростеньських маршрутках частково скасували безкоштовний проїзд, бо Порошенко не підписав субвенцію – чиновник міськради

Через недостачу коштів у державній скарбниці цьогоріч безкоштовний проїзд у маршрутках у місті Коростень Житомирської області скасовано.

У Коростені через коротке замикання сталася пожежа в багатоквартирному будинку

У неділю, 10-го квітня, о 09:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у двоповерховому багатоквартирному житловому будинку в місті Коростень.

У Коростені почали видавати перші паспорти у вигляді id-картки

У Коростені нещодавно вручали паспорти громадянина України у вигляді id-картки шістнадцятилітнім юнакам і дівчатам.

У Коростені поліцейські знайшли водія, який на смерть збив пішохода

Керманич, який увечері 23 лютого ВАЗівкою збив пішохода в місті Коростень, поспішив зникнути з місця пригоди. Потерпілий загинув. За допомогою свідків ДТП і громади поліцейські оперативно розшукали утікача. Розпочато кримінальне провадження. Поліцейські встановлюють особу загиблого пішохода.

У Коростені під колеса іномарки потрапила 11-річна дівчина

Дорожньо-транспортна пригода сталася 21 лютого близько 17.00 на одній з вулиць райцентру.

У Коростені під колеса автівки потрапила 7-річна дитина

За минулу добу на автошляхах Житомирщини зареєстровано 5 дорожньо-транспортних пригод, в яких 5 людей отримали тілесні ушкодження.

Свіжий випуск

№ 11 від 27 березня 2019

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

  • phone_in_talk (0412)418-189
keyboard_arrow_up