This version of the page http://zt.20minut.ua/Groshi (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-04-04. The original page over time could change.
Фінансові новини, новини фінансів та грошей - 20 хвилин Житомир

Гроші

Ціни на ліки від найпоширеніших захворювань буде знижено

Річні доходи мера міста: що декларує Сергій Сухомлин

Журналісти «20 хвилин» продовжують моніторити подані е-декларації місцевих обранців та народних депутатів від Житомирщини.

Річні доходи очільника області: що задекларував Ігор Гундич

Журналісти «20 хвилин» продовжують моніторити подані е-декларації місцевих чиновників та народних депутатів від Житомирщини.

Стягнення аліментів за рішенням суду

До Ємільчинського бюро правової допомоги звернулась Тетяна Лесків (ім’я та прізвище змінені з етичних міркувань, – прим....

Двоє працівників освіти Житомирщини отримають державні стипендії від Президента України

Заслужений працівник освіти України та заслужений вчитель України з Житомирщини протягом 2 років отримуватимуть державні...

Курс валют на 4 квітня: долар і євро посунули гривню

Порівняно з показниками у середу, 3 квітня, гривня не зміцнилася в своїх позиціях, її показник – 27,08 за долар.

До уваги громадян які придбали земельні ділянки

Інформує Житомирське управління ГУ ДФС у Житомирській області.

Нацбанк опустив курс долара нижче 27 гривень

У порівнянні з курсом попередного дня долар подешевшав на 22 копійки, а євро - на 34 копійки. При цьому на міжбанку валюта подорожчала.

За ініціативи Президента учасники ООС вже за березень отримують від 22 тис. грн на передовій

Підтримка української армії та військовослужбовців є одним із пріоритетів держави.

Не задекларували доходи - очікуйте на штраф

Головне управління ДФС у Житомирській області нагадує, що триває кампанія декларування доходів, отриманих громадянами у 2018 році.

Житомирська митниця перерахувала в бюджет 1,2 млрд грн

Житомирська митниця ДФС інформує про перерахування коштів до Державного бюджету України.

На кожного пенсіонера в Україні приходиться 1,4 працюючих

Станом на кінець І половини 2018 року чисельність економічно активного населення віком від 15 до 70 років ставила 18 млн осіб. Враховуючи рівень безробіття в 8,3% чисельність зайнятих в Україні складала 16,5 млн осіб. Пенсіонерів на той час було 11,5 млн. А це означає, що на кожного пенсіонера припадає лише 1,4 осіб, що працюють.

Курси валют на 2 квітня: гривня після виборів зміцнилася

У порівнянні з курсом попереднього дня долар і євро подешевшали на одну копійку. А на міжбанку гривня зміцнилася на 30 копійок.

У Житомирі збираються виділити кошти на проектування трьох спортивних зал у школах

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин зазначив, що мова йде про будівництво спортивної зали ЗОШ І-ІІІ ступенів №32 (вул. Чуднівська, 48), СЗОШ І-ІІІ ступенів №12 з поглибленим вивченням іноземних мов ім. С.Ковальчука (Старий бульвар, 4), Житомирського міського ліцею при ЖДТУ (проспект Миру, 26).

З 1 квітня держава надає фінансову допомогу на третю та кожну наступну дитину. Як отримати?

З 1 квітня 2019 року в Україні запроваджується нова допомога багатодітним сім’ям: 1700 гривень щомісяця на третю і кожну наступну дитину. Виплати здійснюватимуться до тих пір, поки дитині не виповниться 6 років.

Свіжий випуск

№ 11 від 27 березня 2019

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

  • phone_in_talk (0412)418-189
keyboard_arrow_up