This version of the page http://zt.20minut.ua/Kult-podii (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-04-04. The original page over time could change.
Новини культури, культурний відпочинок у Житомирі, де і як відпочити - 20 хвилин Житомир

Культурний відпочинок

Громадські організації в Брусилівській ОТГ надаватимуть послуги на бюджетне замовлення

Проведіть вихідні з користю: анонс культурно-спортивних подій

Навчання, концерти, футбольні матчі та кубок з баскетболу– анонс вихідних.

«Екосквер на Старому Бульварі» - на завершальному етапі

На Старому Бульварі  роботи із реконструкції території благоустрою з влаштуванням альтанки із зарядними пристроями та доступом...

"Чорний квадрат" продовжує вражати!

14 жовтня київський театр "Чорний квадрат" запрошує житомирян на виставу "Шукаю чоловіка на кожен день".

Куди поїхати і що подивитися у жовтні

Осінь – не привід сумувати. Збирайте валізу і нумо фестивалити.

photo_camera play_circle_filled Дитяча недільна школа при Свято-Михайлівському соборі провела «День здоров'я - 2018». ФОТО, ВІДЕО

В суботу та неділю 22-23 вересня 2018 р. Б. в Духовній дитячій недільній школі при Свято-Михайлівському кафедральному соборі відбулися традиційні осінні виїзди до лісу під назвою «День здоров'я».

Яскраві події вихідних на Житомирщині: фестивалі, виставка тварин та матч ФК «Полісся». АНОНС

Жителі Житомирщини протягом 22-23 вереснязапрошуються на майданчики яскравих осінніх подій: від фестивалів до виставки безпородних песиків.

Вперше на Житомирщині відбудеться «Fish Food Fest»

Вже цієї суботи, 22  вересня, на Житомирщині вперше відбудеться гастрономічний фестиваль «Fish Food Fest».

Що подивитися на вихідних

Які прем'єри підготували кінотеатри міста? Радимо переглянути фантастичний бойовик "Рідня" виробництва США, китайський мультфільм "Таємниця будинку іграшок" та українську драму "Коли падають дерева".

Найцікавіші події вересня в Україні для всієї родини

Перший місяць осені означає не тільки повернення до робочо-шкільного графіку життя, а й багато цікавих подій в усіх куточках України. Ми обрали найяскравіші івенти, які вас неодмінно надихнуть.

Запрошуємо на "Олевську республіку"

З 14 до 16 вересня у місті Олевськ відбудеться масштабний фестиваль "Олевська республіка".

Осінні вихідні - куди піти житомирянам. АНОНС

В перші осінні вихідні запрошуємо всіх жителів області на культурні події: виставки, квести, дитячі свята, концерти та фестивалі.

Фестивалі, спорт, квести: плануємо вихідні

Якщо ви ще досі не спланували вихідні, тоді запрошуємо до огляду найяскравіших культурних та спортивних подій, котрі відбудуться 18-19 серпня.

Культурні вихідні на Житомирщині: як провести уїкенд

Якщо ви ще досі не спланували вихідні, тоді запрошуємо до огляду найяскравіших культурних та спортивних подій, котрі відбудуться на Житомирщині 11-12 серпня. 

Як провести вихідні: спортивні та культурні події Житомирщини

Запрошуємо жителів області розпочати останній місяць літа на майданчиках спортивних та культурних подій Житомирщини.

Свіжий випуск

№ 11 від 27 березня 2019

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

  • phone_in_talk (0412)418-189
keyboard_arrow_up