This version of the page http://zt.20minut.ua/Berdychiv (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-04-03. The original page over time could change.
Бердичів - 20 хвилин Житомир

Бердичів

Подробиці затримання трьох осіб у Бердичеві : чоловіки вимагали 10 тис доларів від жінки та погрожували позбавленню її волі

«Благодійна Житомирщина – 2016»: підсумки та досягнення конкурсу

У Житомирі вшанують кращих в Україні та області благодійників, меценатів і волонтерів, які організовували значні благодійні...

У Бердичеві затримали серійного злодія

Працівники кримінального блоку Бердичівського відділу поліції затримали 30-річного раніше судимого чоловіка, який обкрадав...

У Бердичеві вантажівка збила 10-річного хлопчика: дитина госпіталізована

ДТП, внаслідок якої постраждав 10-річний пішохід, трапилася у Бердичеві 26 грудня. Хлопчика госпіталізовано.

У Бердичеві водій після зіткнення з огорожею залишив автомобіль з пасажиром і втік з місця ДТП

Поліцейські розшукують водія, який з місця події втік. Пасажир іномарки з травмами госпіталізований до місцевої лікарні....

Бердичівські вогнеборці не допустили знищення вогнем приватної оселі

Як інформує У ДСНС в Житомирській області, 26 вересня о 10:31 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному цегляному житловому будинку в м. Бердичів. 

У Бердичеві затримали жінку з наркотичними речовинами

Як інформує ГУ НП в Житомирській області, на вулиці Бердичева у 32-річної жінки поліцейські виявили та вилучили наркотичну сировину. Розпочато кримінальне провадження.

Хибний виклик: інформація про вибухівку в одному із закладів Бердичева не підтвердилась

Як повідомило ГУ НП в Житомирській області, у м. Бердичеві працівники вибухотехнічної служби ГУНП провели огляд приміщення та навколишньої території, де, за інформацією аноніма, було закладено вибухівку. Жодних предметів або речовин, які могли б становити загрозу людям, не виявлено.  

У Бердичеві під час пожежі у квартирі виявили непритомного юнака

Як інформує У ДСНС в Житомирській області, 6 вересня о 00:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одній з квартир дев’ятиповерхового житлового будинку у м. Бердичів.

Бердичівські правоохоронці затримали двох "книголюбів"

Як повідомляє ГУ НП в Житомирській області, доба знадобилася оперативникам Бердичівського відділу поліції для того, аби встановити особи та затримати двох раніше судимих жителів райцентру, які 24 серпня викрали з приміщення міської бібліотеки комп’ютерні системні блоки.

На Житомирщині хлопець здійснив самогубство на очах у поліціянтів

Юнак стрибнув з 8-го поверху недобудови у райцентрі попри намагання правоохоронців умовити його не вчиняти самогубства. Про це інформує ГУ НП в Житомирській області. 

У Бердичеві за "гарячими" слідами затримали грабіжника

Як інформує ГУНП в Житомирській області, 3 серпня до Бердичівського відділу поліції звернувся 55-річний місцевий житель із повідомленням про пограбування. Як з’ясувалося, близько 9 ранку заявник прямував на роботу, поряд з ним ішов незнайомець, який несподівано вирвав з рук заявника барсетку і втік. Разом із сумочкою чоловік втратив 350 гривень та мобільний телефон.

Бердичівлянка двічі за ніч пограбувала випадкову знайому

До чергової частини Бердичівського відділу поліції із повідомленням про крадіжку звернулась 38-річна бердичівлянка. 

Чемпіонат Житомирської області з баскетболу виграли бердичівлянки

У Бердичеві відбувся Чемпіонат Житомирської області з баскетболу серед дівчат 2003-2004 років народження.

У Бердичеві собаки допомагають лікувати учасників АТО

На базі навчально-дослідної лабораторії кінології Житомирського національного агроекологічного університету 21 квітня проходили тестування собаки для участі в благодійному Канадсько-Українському проекті «Друг Героя».

Свіжий випуск

№ 11 від 27 березня 2019

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

  • phone_in_talk (0412)418-189
keyboard_arrow_up